- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi Renklicorap
-
Hemen hemen ayni seyleri yazmışız Samsonn'umYurtta büyüyenler, ailesiz tek başına hayata tutanlar sevgiye aç olur, kıymet bilir gibi genellemeleri saçma buluyorum, çünkü tersine de şahit oldum. Sevmemiş, sevilmemiş insanların sevmeyi-sahiplenmeyi bilmediği durumlar da oluyor.
Tipinden ve yurt mevzusundan bağımsız olarak adamı tanıyın. 6 ay- 1 sene zaman verin en az, ondan sonra biraz anlarsınız fıtratını.
Ilk defa manevi yönden denğimle karşılaştım, şimdiye kadar kimseyle paylaşmadıklarımı sana anlattım dedi. (Manevi rüyaları, hisseleri...) Ben etkilendim, o da güzel cümleler kurdu sağolsun.
[/QUO
Bu rüyalar ve hisler beni düşündürdü açıkçası ve sizi bu şekilde etkilemiş dikkatli olun derim.Ne gibi hisler acaba bazı insanlar malesef kendi farklı göstererek dini duyguları sömürüyor.Bide yetiştirme yurdunda mi büyümüş?
Ilk defa manevi yönden denğimle karşılaştım, şimdiye kadar kimseyle paylaşmadıklarımı sana anlattım dedi. (Manevi rüyaları, hisseleri...) Ben etkilendim, o da güzel cümleler kurdu sağolsun.
[/QUO
Bu rüyalar ve hisler beni düşündürdü açıkçası ve sizi bu şekilde etkilemiş dikkatli olun derim.Ne gibi hisler acaba bazı insanlar malesef kendi farklı göstererek dini duyguları sömürüyor.Bide yetiştirme yurdunda mi büyümüş?
Manevi rüyalar ve hisler açıkçası bana düşündürücü geldi ve bu şekilde sizi etkilemiş dikkatli olun bir süre gözlemleyin derim.Manevi duygularınızı da kullanıyor olabilir yada bir psikolojik sorunu.Belki hiç biridir ama yinede gozlemleyinIlk defa manevi yönden denğimle karşılaştım, şimdiye kadar kimseyle paylaşmadıklarımı sana anlattım dedi. (Manevi rüyaları, hisseleri...) Ben etkilendim, o da güzel cümleler kurdu sağolsun
Daha önce görüştüklerim oldu onlar çok sakin mizaçlı, kendi hallerinde yaşayan. Bastırılmış insanlardı. Bu öyle olmadığı için hem çok etkilendim hem de biraz korktum. Dediğiniz gibi özgüveni çok fazla. Ertelemeyi hiç sevmiyor ve bazı şeyler hemen olsun istiyor. Bende yapı olarak daha temkinli biriyim. Bu sebeple biraz afalladımHer genç kızın rüyası çöpsüz üzümü bulmuşsun daha ne istiyorsunşaka tabi.Yurtta büyüyen biri aile ve yuva özlemi çektiği için, evliliğine daha çok sahip çıkacak ve kıymetini bilecektir diye düşünüyorum. Ayrıca her işini kendi halletmeyi öğrendiği için özgüvenli ve sorumluluk sahibi olacaktır. Tabi kişilik ve karakterde önemli. Tanıman da fayda var. hayırlısı olsun.
“Uzun yıllar beklediğim ve sevdiğim kişi nişanlanınca kendi yoluma bakmaya karar verdim”
Bu ayrıntı niye ben buna takıldım
yurtta yaşamış olduğu olumsuz durumlardan bahsetti. Bu olayları psikolojik olarak nasıl atlattığını sorduğumda maneviyatla dedi. Evlilik konusunda aceleci davranıyor. Uzun süreli görüşmeyi onaylamıyorManevi rüyalar ve hisler açıkçası bana düşündürücü geldi ve bu şekilde sizi etkilemiş dikkatli olun bir süre gözlemleyin derim.Manevi duygularınızı da kullanıyor olabilir yada bir psikolojik sorunu.Belki hiç biridir ama yinede gozlemleyin
Eskiye nazaran evlilik konusunda istekli ve kararlıyım.“Uzun yıllar beklediğim ve sevdiğim kişi nişanlanınca kendi yoluma bakmaya karar verdim”
Bu ayrıntı niye ben buna takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?