- 22 Ekim 2018
- 39
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi Renklicorap
-
din yurdumu, yetiştirme yurdumu...din yurduysa orda disiplin çok oluyor diye biliyorum.Uzun yıllar beklediğim ve sevdiğim kişi nişanlanınca kendi yoluma bakmaya karar verdim. 3-4gün önce de birisiyle görüşmeye gittim. Çocuk muhafazakar gördüğüm kadarıylada bu konuda da hassas biri. Ben tesettürlüyüm. Ilk defa manevi yönden denğimle karşılaştım, şimdiye kadar kimseyle paylaşmadıklarımı sana anlattım dedi. (Manevi rüyaları, hisseleri...) Ben etkilendim, o da güzel cümleler kurdu sağolsun. Dış görünüşü itibariyle hoş biri. Yurtta büyümüş, savaşmayı öğrenmiş o sebeplede güçlü biri. Benim korkum şu yurtta büyümesi, serbest yetişmesi ilerde evlilik içinde sorun oluşturur mu?
Tam tersi bence yurtta kendi sorumluluğunu almayı öğrenmiştir bir çok işini kendisi halletmiştir yani anne baba yanında daha rahatlık oluyo sorumluluk açısından. Bence buna takılmayın daha önemli şeyler var bakılacak kafaniza yattıysa bu çok önemli değil bence.
Ailesi yok yetiştirme yurdunda büyümüş"Yurtta büyümüş"ten kastınız nedir anlamadım, ailesi hayatta değil de çocuk esirgeme kurumu gibi mi, yoksa ailesi olmasına rağmen yatılı okullarda mı büyümüş?
Serbest yetişmiş demişsiniz de, aslında olaya öyle bakmazdım ben olsam. Tam aksine bazı şeylerden mahrum büyümüş, aile ortamını, sıcaklığını tatmamış. Ne istediğini bilen, karakteri düzgün, aklı başında bir insansa, bu mahrumiyet hissiyle kuracağı aileye çok daha sıkı sarılacaktır belki de. Ama bunu da yine tanıyarak anlayabilirsiniz. Sonuçta iki artı iki, dört eder gibi bir matematik işlemi değil bu. İnsanlar çeşit çeşit.Ailesi yok yetiştirme yurdunda büyümüş
Yurt nedir yatılı mı okumuş
Çocuk esirgeme yurdi"Yurtta büyümüş"ten kastınız nedir anlamadım, ailesi hayatta değil de çocuk esirgeme kurumu gibi mi, yoksa ailesi olmasına rağmen yatılı okullarda mı büyümüş?
Uzun yıllar beklediğim ve sevdiğim kişi nişanlanınca kendi yoluma bakmaya karar verdim. 3-4gün önce de birisiyle görüşmeye gittim. Çocuk muhafazakar gördüğüm kadarıylada bu konuda da hassas biri. Ben tesettürlüyüm. Ilk defa manevi yönden denğimle karşılaştım, şimdiye kadar kimseyle paylaşmadıklarımı sana anlattım dedi. (Manevi rüyaları, hisseleri...) Ben etkilendim, o da güzel cümleler kurdu sağolsun. Dış görünüşü itibariyle hoş biri. Yurtta büyümüş, savaşmayı öğrenmiş o sebeplede güçlü biri. Benim korkum şu yurtta büyümesi, serbest yetişmesi ilerde evlilik içinde sorun oluşturur mu?
Ay mis gibi çöpsüz üzümÇocuk esirgeme yurdu
Çocuk esirgeme yurdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?