- 10 Kasım 2024
- 236
- 546
- 25
Bu yıl toplasanız ancak iki ay gezebilmişimdir. Yılın başında başlayan ve zamanla topallamama neden olan bacak ağrımın, dev hücreli tümör kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Şu an ameliyat sürecindeyim. Bu süreçte güçlü kalmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Yaklaşık üç aydır sürekli yataktayım. Tahmin edersiniz ki bu süreç çok yıpratıcı... Hayatımdan bir yıl gitmiş gibi hissettiğim için hayatı yakalamak istiyorum. Sağlıklıyken de eve kapanan biriydim.
Böyle zorlu bir süreci atlatan, aylardır yatmaktan sıkılan biri sağlığına kavuştuktan sonra sizce hangi aktiviteleri yaparsa güzel olur? Mesela iyileşince, ilgi alanım olan bir kursa yazılmak isterim. Belki de benim hiç aklıma gelmeyen bir öneri sunarak bana ışık olursunuz. Bu arada 25 yaşındayım, yaşımı öneriler vermenizi kolaylaştırmak açısından belirtmek istedim.
Böyle zorlu bir süreci atlatan, aylardır yatmaktan sıkılan biri sağlığına kavuştuktan sonra sizce hangi aktiviteleri yaparsa güzel olur? Mesela iyileşince, ilgi alanım olan bir kursa yazılmak isterim. Belki de benim hiç aklıma gelmeyen bir öneri sunarak bana ışık olursunuz. Bu arada 25 yaşındayım, yaşımı öneriler vermenizi kolaylaştırmak açısından belirtmek istedim.