Kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok zaten..İğneleyici olup bu tarz bir yakistirmaya da lüzumu yok kendi düşünceniz sizKarşı tarafı hep eleştiren ben safım doğruyum temizim diyene inanmıyorum
Hatasız kul olmaz Hepimizin de vardır hataları ama az ama çok
Güçlü olmaya gelince Zeyna olmaya niyetli değilseniz verdiğiniz bilgilere göre yeterlisiniz
Evet yeterlisiniz:))))))Kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok zaten..İğneleyici olup bu tarz bir yakistirmaya da lüzumu yok kendi düşünceniz siz
Yazamadim ..Dediğim gibi o zaman yazmayın efendim .Saf iyiyim diyenlere inanmam .Ya netten ben kimi ne diye kandirim .Burda herkes kendini bence net ifade ediyor ..AyrıcaKarşı tarafı hep eleştiren ben safım doğruyum temizim diyene inanmıyorum
Hatasız kul olmaz Hepimizin de vardır hataları ama az ama çok
Güçlü olmaya gelince Zeyna olmaya niyetli değilseniz verdiğiniz bilgilere göre yeterlisiniz
Gerçekten komiksinizEvet yeterlisiniz:))))))
Efendime söyleyeyim bunun adı kandırmak değil empati yapamamak olaylara kendi penceresinden yani bakmak hatasında kör olmak vsYazamadim ..Dediğim gibi o zaman yazmayın efendim .Saf iyiyim diyenlere inanmam .Ya netten ben kimi ne diye kandirim .Burda herkes kendini bence net ifade ediyor ..Ayrıca
Şu an bana kendini anlattin .Yaptığın bir hata ve baya korsun ..Böyle yazacagina yazmamayi dene .Bu benim içinde başkası içinde aynı .Efendime söyleyeyim bunun adı kandırmak değil empati yapamamak olaylara kendi penceresinden yani bakmak hatasında kör olmak vs
Komikliğime gelince gerçekten mi? pek duyduğum bir benzetme değil genede teşekkür ederim:)))))
Evet haklı olabilirsinizŞu an bana kendini anlattin .Yaptığın bir hata ve baya korsun ..Böyle yazacagina yazmamayi dene .Bu benim içinde başkası içinde aynı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?