• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü bir eş nasıl olur?

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
32
Merhaba
Eşimi seviyorum inanın ailesini tutmaz bana hak verir ..Ama su olay var ailesi inanin ediyor ediyor sonra biz ne yaptık ki havasına giriyorlar .Laf etsen gelin kötü oluyor ..Çok iyi olsan sorun etmesen diyorum ki hep böyle mı gidecek ? Hakliyken susup oturmak çok agirmis gerçekten ..
Eşim bugün bana yengem kötü annem patavatsız babam ağzı bozuk bunları biliyorum ve inan tahammulum bile yok yüzlerini görmeye ..Senden isteğim sükunet iyi birşey sus ..Haklıyım diyorsun ya napim sesimi çıkarıp abimle karşı karşıya mı geleyim diyor hak veriyorum ..Bı de ben susarim susarim ama çok sinirlenirsem gözüm hiçbir şeyi görmez o tiplerdenim kolay kolay dolmam ..Annesi ve yengesi sinsi baya o da farkında hani inan ortalık yerde melekler ..Başbaşa kalınca ..Sizce iyi bir eş nasıl olur ? Temizlik yemek demiyorum onlarda zaten iyiyim bana biri kötüsün dese bile inanmam ..Ama güçlü değilim sanırım öğle laf oyunlarını bilmem ..Doğru neyse odur ..Bı de yuzsuzlugu asla sevmiyorum .Annesinin ağzıyla bana şu marka hediye al demesini ..İlk evimize gelirken yengesinin kullanılmış bildiğin kokmuş battaniye getirmesi sonra gülüp de sıcacık yatin demesi ..Ya ilk gecem olacak o bezi bile dikeyim dedi ..Ben ağzımı açıp sana mı düştü dedim bunu dikmek ..Sonra olayı başka yerlere çekip beni rezil etmeye çalıştı ..Eşim herşeyin farkında ama ben hasta olma yolunda gidiyorum kimsem yok ..İyi yada kötü size yazıyorum annem psikolojik rahatsız yıllarca abimin vefatından sonra hasta kaldı bana iyi evliliği olan cidden nasihat verecek insanlara ihtiyacım var

Takmamak cok zor ..
Ama hiç değilse anamdır haklıdır diyen bi eşiniz Yok şükredin..
Eşinizle mutluysanız , görmeyin gerisini ..
Mesela fazla görüşmeyin , mecbur kalmadıkça bir araya gelmeyin..
başka ne denir ki sonuçta akrabaları tamamen silemiyoruz hayatımızdan..
O zaman onlara en büyük cevap eşinizle cok mutlu olmanız olacaktır ..
Allah sabır versin.
Hayat çok kısa yıpratmayın kendinizi.

2 taraftan da uzak bir ilde oturacaksın. Evde kocanla aran iyiyse de kapıyı kapatınca kimsenin lafını evde etmeyeceksin. Ohhhhh huzur işte

İnan inan inan inan inan inan

Konuya odaklanamadım, bir daha deneyeceğim:KK43::KK43:
Cevap: Eşinizin çözemeyeceği sorunlar hakkında şikayet etmek anlamsız. Konu hakkında bir şey yapmasını, konuşmasını istiyorsanız anlatın ama aksi halde "dırdır"dan öteye gitmiyor gerçekten.
Dobra olmak da iyi bir özellik, bunu değiştirmeye gerek yok, neyse o.

Eşinle iyi ol yeter gerisi dış kapının dış mandalı.
Fazla samimiyete gerek yok

Karşı tarafı hep eleştiren ben safım doğruyum temizim diyene inanmıyorum
Hatasız kul olmaz Hepimizin de vardır hataları ama az ama çok
Güçlü olmaya gelince Zeyna olmaya niyetli değilseniz verdiğiniz bilgilere göre yeterlisiniz

O battaniyeyi çöpe atarak işe başlayabilirsin. Az görüş, karşındaki kişi deliymiş de seni anlayamazmış gibi düşün, idare et...

ne bezi dikiliyor? o_O niye oraya takildiysam bilmiyorum değişik geldi.
eşiniz size söylemiş zaten evet böyleler ama napiyim atsam atilmaz, satsam satilmaz.
kötü olmaya değmez demiş.
onun hatrina çok büyük sorunlar olmadıkça görmezden gelin bence.

Güçlü olmaya gelince Zeyna olmaya niyetli değilseniz verdiğiniz bilgilere göre yeterlisiniz
Kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok zaten..İğneleyici olup bu tarz bir yakistirmaya da lüzumu yok kendi düşünceniz siz

Yazamadim ..Dediğim gibi o zaman yazmayın efendim .Saf iyiyim diyenlere inanmam .Ya netten ben kimi ne diye kandirim .Burda herkes kendini bence net ifade ediyor ..Ayrıca

Yazamadim ..Dediğim gibi o zaman yazmayın efendim .Saf iyiyim diyenlere inanmam .Ya netten ben kimi ne diye kandirim .Burda herkes kendini bence net ifade ediyor ..Ayrıca
Efendime söyleyeyim bunun adı kandırmak değil empati yapamamak olaylara kendi penceresinden yani bakmak hatasında kör olmak vs
Komikliğime gelince gerçekten mi? pek duyduğum bir benzetme değil genede teşekkür ederim:)))))

Efendime söyleyeyim bunun adı kandırmak değil empati yapamamak olaylara kendi penceresinden yani bakmak hatasında kör olmak vs
Komikliğime gelince gerçekten mi? pek duyduğum bir benzetme değil genede teşekkür ederim:)))))
Şu an bana kendini anlattin .Yaptığın bir hata ve baya korsun ..Böyle yazacagina yazmamayi dene .Bu benim içinde başkası içinde aynı .

Şu an bana kendini anlattin .Yaptığın bir hata ve baya korsun ..Böyle yazacagina yazmamayi dene .Bu benim içinde başkası içinde aynı .
Evet haklı olabilirsiniz
kolay gelsin her halükarda derdiniz olmazsa yapmazsınız diye umuyorum

Sen eşine hep gülücük saç, gece sokul, arada bir -dozajında- pohpohla, sofralarını özenle hazırla, sonra da bildiğini yap gitsin. Evliliği iyi olanlar demişsin, ona gelince imamın dediğini yap yaptığını yapma :KK53:

Back