Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim bu ay sonu süre doluyor bugün çıkardım icireyim diye yok tutmuyor biberonu kaşıkla da icmedi illa meme olacak çok üzüldüm 1 poşet boşa gitti süre uzun olsa ek gıdaya başlayınca yediklerine karıştırırdım ama malesef 😔😔
Şırınga ile denedin mi.Bazi siteler 6 aya kadar kalabileceğini söylüyor şu şekilde buzdolabı altında buzlukta galiba 3 ay derin dondurucu da difriz de 6 aya kadar hangisin de senin

Şırınga ile denedin mi.Bazi siteler 6 aya kadar kalabileceğini söylüyor şu şekilde buzdolabı altında buzlukta galiba 3 ay derin dondurucu da difriz de 6 aya kadar hangisin de senin
Yok şırınga denemedim onu yapamam sanki 🤔 gece uykuda vermeyi denicem tekrar benimkiler derin dondurucuda canım 10 gün sonra kontrolümüz var o zaman sorucam doktorumuza eğer bisey olmaz derse ek gıda zamanında değerlendiririm

Yok şırınga denemedim onu yapamam sanki 🤔 gece uykuda vermeyi denicem tekrar benimkiler derin dondurucuda canım 10 gün sonra kontrolümüz var o zaman sorucam doktorumuza eğer bisey olmaz derse ek gıda zamanında değerlendiririm
Büyük ihtimalle bir şey olmaz der en fazla bir tık vitamin değeri düşer yine faydais olur.Ben olsam bir şekilde kullanır dokmezdim

Nefes0858 Nefes0858 canım benimki de tutmuyor biberonu. Ama ben kaşıkla içirneyi düşünüyorum. Çünkü tam küvozde kaldığı dönemden duruyor o sütler yani kolostrum. Boşa gitmesin istiyorum kaşıkla dene canım
Benimkide küvözde ki sütleri icmezse içim gider kaşıkla da denedim içmiyor kusacak gibi yapıyor gece uykuda denicem

Bize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın 🥴🥴
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı🤦‍♀️🤦‍♀️🥱🥱
Şebeklik yapıyor 😂😂
Yine iyiymişsiniz bize de 5 buçukta aydı😅😅 masaj ile gazını kakasını yaptı üzerine de şebekliğini ekledi😅 şimdi emzirip uyutmaya çalışcsm😅

Bize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın 🥴🥴
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı🤦‍♀️🤦‍♀️🥱🥱
Şebeklik yapıyor 😂😂
Günaydın benim ki de yapmak için zorluyor ama yok gelen yok hala bugün 3. Gün yapsada rahatlasak.
Dün gundiz hiç durmadı ne uyudu ne durdu zor geçti gün bana.Aksam üzeri iyice arttı çok ağladı meme de tutmadı
Gece fena değildi Allahtan

Günaydın benim ki de yapmak için zorluyor ama yok gelen yok hala bugün 3. Gün yapsada rahatlasak.
Dün gundiz hiç durmadı ne uyudu ne durdu zor geçti gün bana.Aksam üzeri iyice arttı çok ağladı meme de tutmadı
Gece fena değildi Allahtan
Yavrum benim küçücük bedenleri ile kabızlık çekiyorlar kıyamam. Çok şükür geceniz iyiymiş canım

X