Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin canım sağlıkla o günleri hepimiz görelim inşallah ay minnak patik sağlıkla giysin annesinin yaptığı cicileri yaza gelcek ama yine battaniye yapilir herhalde annemler yapcak muslinler den nohut battaniye den alırız olmadi
He ya yaz bebesi olacak ama ne bileyim ördüm öyle 🤭 evet bol bol muslin alın diyorlar o nohut battaniye çok hoşuma gidiyor zaten bakalım 😍

He ya yaz bebesi olacak ama ne bileyim ördüm öyle 🤭 evet bol bol muslin alın diyorlar o nohut battaniye çok hoşuma gidiyor zaten bakalım 😍
Yok kız benim bebeninde ceketleri yelekleri oruyolar annem Ler ben yelek oruom onun için demedim battaniye örgüde bi tane istiorum yine olmadi yatağına orterim kışın diye dedim örgü bebe battaniyesi çok hoşuma gidio sonra zaten hazırlar kullanılacak

Selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben bugün duramadım dedim biraz oda araştırması yapayım gezdik dolaştık ve içime sinen bir odayı kafamın bir kenarına yazdım büyük şeyleri yavaş yavaş halletmem lazım şimdiden gezmek beni çok yoruyor biraz daha büyünce hiç bakamıcam evden dışarı çıkamam heralde 😊😊 bu arada oğluşumu bugün daha çok hissediyorum maşallah icerden vurup duruyor anneeee niye bu kadar gezdin diye 😂😂😂😂

Selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben bugün duramadım dedim biraz oda araştırması yapayım gezdik dolaştık ve içime sinen bir odayı kafamın bir kenarına yazdım büyük şeyleri yavaş yavaş halletmem lazım şimdiden gezmek beni çok yoruyor biraz daha büyünce hiç bakamıcam evden dışarı çıkamam heralde 😊😊 bu arada oğluşumu bugün daha çok hissediyorum maşallah icerden vurup duruyor anneeee niye bu kadar gezdin diye 😂😂😂😂
Maşallah oglusuna yorma dan gez annesi 🥰🥰 evet iyi düşünmüşsün hamile ligin balayı oluomus sanırım şimdi rahat rahat hallet bizede ipucu olmuş olur kuzum🥰🥰

Kızlar çok kötüyüm 😔 Biraz yürüdüm eve geldim bı anda bı akıntı. Kanama olduğunu anladım 😔 Lavaboya gittim feci bı kan geldi 😔 Üstüne bı pıhtı düştü çok korktum. Hemen acile gittik. Alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışını duydum. Spekulum ile bakmak istedi izin vermedim. Korktum ne olur ne olmaz diye. Bı de üstüne imza attım ölüm durumu olursa hastane sorumlu değildir diye. Proluton Depot iğne yapıldı. Kendi doktoruma yarın gideceğim. O kadar rahattım ki 3. Ay geçti diye. Artık tehlike olmaz diye. Dr her ay tehlikedir. Düşük tehlikesi hep vardır. Ve sen de şuan bu risktesin dedi. Kalp atışı duyduğum için çok rahatladım ama hala kasıklarımda ağrı. Sıkışma var. WC ye gitmeye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan fitil de yaptım. Bana dua edin nolur 🤲
Canım çok geçmiş olsun çok şükür kalp atışını duymuşsun sen dinlen bol bol yarın Allahın izniyle doktorundan güzel şeyler duyacaksın Rabbim seni ve evladını korusun🤲🤲

Maşallah oglusuna yorma dan gez annesi 🥰🥰 evet iyi düşünmüşsün hamile ligin balayı oluomus sanırım şimdi rahat rahat hallet bizede ipucu olmuş olur kuzum🥰🥰
Evet canım biraz yordum sanırım bu ara kalçamda da ağrı oluyor o zorladı biraz beni. Yine aklımda bir fikir oldu ilerleyen zamanlar daha sıkıntı olucak Rabbim yardımcımız olsun 😊

Kızlar çok kötüyüm 😔 Biraz yürüdüm eve geldim bı anda bı akıntı. Kanama olduğunu anladım 😔 Lavaboya gittim feci bı kan geldi 😔 Üstüne bı pıhtı düştü çok korktum. Hemen acile gittik. Alttan muayene ettiler. Bebeğin kalp atışını duydum. Spekulum ile bakmak istedi izin vermedim. Korktum ne olur ne olmaz diye. Bı de üstüne imza attım ölüm durumu olursa hastane sorumlu değildir diye. Proluton Depot iğne yapıldı. Kendi doktoruma yarın gideceğim. O kadar rahattım ki 3. Ay geçti diye. Artık tehlike olmaz diye. Dr her ay tehlikedir. Düşük tehlikesi hep vardır. Ve sen de şuan bu risktesin dedi. Kalp atışı duyduğum için çok rahatladım ama hala kasıklarımda ağrı. Sıkışma var. WC ye gitmeye korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye progestan fitil de yaptım. Bana dua edin nolur 🤲
Çok geçmiş olsun şükür ki kalp atışını duydun allahin izniyle yarında kendi doktorundan guzel haber alacaksın proluton iyi gelir yat dinlen

Yok kız benim bebeninde ceketleri yelekleri oruyolar annem Ler ben yelek oruom onun için demedim battaniye örgüde bi tane istiorum yine olmadi yatağına orterim kışın diye dedim örgü bebe battaniyesi çok hoşuma gidio sonra zaten hazırlar kullanılacak
Bende oğluşuma battaniye örüyorum vakit geçsin diye kışın kullanırım yaz için bol bol müslin battaniye düşünüyorum 😊

Yaaa teyzesi yesin onu 😍😍
Yavaş yavaş hazirliklar başlıyor artık 🤲

Yaaa teyzesi yesin onu 😍😍
Yavaş yavaş hazirliklar başlıyor artık 🤲
❤❤❤
Aynen canım yavaştan bakayım artık dedim büyük şeyleri halledersem kıyafet sorun değil 1 günlük iş benim için önemli olan ağırlaşmadan odasını ve bebek arabasını halletmek😊😊 çok şükür bugünlere geldik ve bunları konuşuyoruz rüya gibi ya🥰🥰

❤❤❤
Aynen canım yavaştan bakayım artık dedim büyük şeyleri halledersem kıyafet sorun değil 1 günlük iş benim için önemli olan ağırlaşmadan odasını ve bebek arabasını halletmek😊😊 çok şükür bugünlere geldik ve bunları konuşuyoruz rüya gibi ya🥰🥰
Dimi yaa inanamıyor insan rabbime şükürler olsun 🤲

Yaa çok geçmiş olsun kuzum 😓😓 Rabbim esirgesin inşallah bir şey olmaz keşke hastanede kalsaydın bu gece. Yarın direkt kendi doktoruna geçerdin. Uzan sen hiç kalkma inşallah kesilir kanama. Çok mu yorulmuştun ki yürüyüşte
Bırakmadı sordum serum vs hicbirsey yapamayız dedi. Doktorumu da aradım. Proluton Depot u yap yat dedi. Yarın gideceğim. Şimdi baktım azalmış kanama. Ama ilk olduğu an aklımdan çıkmıyor. Kanama birden geldi. Durduramadım yattım kendimi sıktım sonra kalktım birden parça düşünce çok korktum 🤲 Allah'ım düşmanima gösterme. 😔 Dün temizlik yaptık annemle bugün hep yattım ama 😔😔

Canım biz ne söylesekte endişeni geciremeyiz geçmiş haftalarda bende yaşamıştım kalp atışını duyunca nefes almıştım stres yapma yarın mutlaka kendi doktorunada git kan sulandırıcılarda yapabiliyormuş kanama alanı vs yoksa telaş yapma
Hicbirsey kullanmıyorum canım sadece vitamin. Güçlü olan benim binanda elim.ayagim boşaldı.

Canım çok geçmiş olsun duymussun kalbini şükür bebeğin iyi kendi doktoruna gidincede daha rahatlarsın kese dışında bı yerdi daha önce gelen kan sanırım ondan kiminde oluo gebelikte bı kaç kez sende okumussundur bazı seler oluşunca vücut yapio endişe yapmamaya çalış korkma kuzum dinlen

Okudum da işte . İnsanın başına gelince bambaşka bi duygu 😔

Ahh canım çok geçmiş olsun. Peki ilaç kullanmıyor muydun? Bende 3. Aydan sonra artık risk iyice düşüyor diye biliyorum. Yani doktorum risk çok düşüyor demişti. Allah yardımcın olsun. İçini sıkma. Ara ara böyle olanda duymuştum. Kontrolünü olmuşsun en azından. Bakalım yarın doktoruna görün ne diyecek. Allahım seni ve evladını korusun 🙏

Sağol canım. Bende dedim doktora 3. Ay olunca risk bitiyordu. Dedi Tüp bebekte risk hep var öyle düşünme. Hep dinlenmek gerek dedi. İnşallah doktor da güzel haber verir.

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kalp atışını duymuşsun sen dinlen bol bol yarın Allahın izniyle doktorundan güzel şeyler duyacaksın Rabbim seni ve evladını korusun🤲🤲
Saol canım inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun şükür ki kalp atışını duydun allahin izniyle yarında kendi doktorundan guzel haber alacaksın proluton iyi gelir yat dinlen

Yatıyorum canım. kasıklarda ağrı var belde var. Bakalım inşallah guzel haber alırım bebeğimle ilgili.

Yüzüme la roche posay temizleme jeli kullanıyorum. Nemlendirme olarak madacassol, ellerimede bebe yagi ve madacassol. Bunlarida tamamen bitkisel olduğu icin kullanıyorum. Onun disinda el kremi bile kullanmıyorum kimyasal içerikli olduğu icin dr ilk 4 ay çok önemli olduğunu söyledi, organ gelisim dönemi olduğu için.
Cinsiyeti nedir bilmiyorum benim ikiz 😂 kuruluk ve pul pul dökülme devam ediyor hala bu arada 😇
Kısmet herşeyin hayırlsı olur inşallah Ben de kimyasal olan herşeyi bıraktım sadece bepantok dudak kremi yüz hassas ciltleri aldım biraz hafifleştirdi. En azında kuruluktan kanamıyor oda iyi

Evet Kuzum bize şimdilik kız dedi ama bı ay sonra değişmesin 🤭🤭 böle küçük küçük sivilceler oldu pul pul döküluo yüzüm bakalım eğer kizsa deriz bu teori doru ☺️☺️
Bakalım canım kısmet bende değişirmi
Diyorum ama bende hiç güzellik olmadı aksine yüzüm zayıfladı çirkinleştim 🤣🤣

X