Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Neler aldın canım? Ay ne güzel ya. Allah ım bende zor tutuyorum kendimi almamak için.
Kıyafet aldım canım 🥰 Valla bakınca öyle güzel şeyler var ki ben ilk deneme diye emin olamadım aldıktan sonra baktım daha da güzelleri varmış 🤣 sağ salim gelince kargo foto çekeyim ya diğer türlü çıkmıyor
Sen detaylidan sonra mı başlayacaksın almaya

Kıyafet aldım canım 🥰 Valla bakınca öyle güzel şeyler var ki ben ilk deneme diye emin olamadım aldıktan sonra baktım daha da güzelleri varmış 🤣 sağ salim gelince kargo foto çekeyim ya diğer türlü çıkmıyor
Sen detaylidan sonra mı başlayacaksın almaya
Evet şimdide detaylıyı bekleyelim diyoruz. Beşik - dolap almak istiyorum aslında. Birde bez - ıslak mendil bunların uygunlarını bulup stok yapmak istiyorum. Kıyafete içim gidiyor ama onlar kolay diyorum. En nihayetinde yine beklemedeyiz.

Hadi bakalım çıkar çıkmaz yaz😍
Göstermeden hastaneden çıkmayacağım 😂😂
Evet şimdide detaylıyı bekleyelim diyoruz. Beşik - dolap almak istiyorum aslında. Birde bez - ıslak mendil bunların uygunlarını bulup stok yapmak istiyorum. Kıyafete içim gidiyor ama onlar kolay diyorum. En nihayetinde yine beklemedeyiz.
Benim tek kıyafet eksiğim kaldı 🙈
Herkes dedi alma erken nolur nolmaz.
Kasım'da ıslak mendil ve bezleri stok yaptım çok rahatım 😂
Odayı da hallettim.
Kardeşim de gardrop vardı. Benim de şifonyer.
Çocuk odası beşik bi akrabamda varmış alma dedi. Oda tam istediğim gibi Ikea odası oldu. Hemde hepsi takım şansıma 🥰
Beşik anne yani arkadaş yeni doğum yaptı ondan gelecek .
Nevresim takımı da annemle gidip eminönünden kumaş alıp yapacağız 🥰
Bebek arabası mama sandalyesi de bı yerden gelecek 😂
Ben doğurabilirim hazırım 😂😂😂
Hadi bakalım inşallah bu kontrolünde belli olur. Olur yani artık:)
Ne güzel görüş günü geldi :)
Benimde cumartesi de cuma gideceğim sanırım. Annem geldi. O da çok görmek istiyor.
Haftada 1 gidiyorum valla 🙈
1 ay giden arkadaslar nasıl dayanıyor bilmiyorum.
Bundan sonra 15 günde 1 giderim doğum olacak hastaneye geçeceğim.
Annene de boş görmek yok 😂😂

Tureed Tureed nerelerdesin sen sessiz sessiz.
Yolunda dimi herşey?

Son düzenleme:
Bez için bende indirimleri takip ediyorum bide şubat indirimini bekliyorum. Beşik araba falan bizimde detaylıdan sonraya kalır galiba havalar çok kötü yollar buz 😬
Dediğin gibi kıyafet en kolayı zaten küçük olanlardan 3 5 parça alsan yeter çabuk büyüyorlar🐣🐣

Odayı da hallettim.
Çocuk odası beşik bi akrabamda varmış alma dedi. Oda tam istediğim gibi Ikea odası oldu. Hemde hepsi takım şansıma 🥰

Yolunda dimi herşey?
Anaa kız her şeyin tamammış ya😍😍 off şu büyükleri bizde alıp stresini bi atsaydım😬 🤣

Anaa kız her şeyin tamammış ya😍😍 off şu büyükleri bizde alıp stresini bi atsaydım😬 🤣
En çok dikkat edeceğiniz şey dolabın iç ölçüsü olsun kızlar. Benim dayım kendine dolap almış. İçine sadece bebek askısı sığıyor. Onu 1 seneden sonra kullanamazsınız ki. Aman dikkat.

En çok dikkat edeceğiniz şey dolabın iç ölçüsü olsun kızlar. Benim dayım kendine dolap almış. İçine sadece bebek askısı sığıyor. Onu 1 seneden sonra kullanamazsınız ki. Aman dikkat.
Doğrudur canım iyi bakmak lazım. Biz şimdilik sadece şifonyer alacağız sonra büyüyünce odası olunca takım yaparız 🤗

Odayı da hallettim.

Yolunda dimi herşey?
Evet kuzum sanırım yolunda ya anlamsız bişekilde 4 ay bitcek sanki karnım hiç yok buna taktım gidip görünce bebek iyi ama ne bileyim cuma günü bı gelse senden de güzel haber bekliorum bugün kuzum ya sizlerin karnı çıktı mı baya

Bez için bende indirimleri takip ediyorum bide şubat indirimini bekliyorum. Beşik araba falan bizimde detaylıdan sonraya kalır galiba havalar çok kötü yollar buz 😬
Dediğin gibi kıyafet en kolayı zaten küçük olanlardan 3 5 parça alsan yeter çabuk büyüyorlar🐣🐣
Yeni doğan az birşey alırım herhalde. Genelde 3-6 aylık alırım bizim bebişler yazlık olacak inşallah ya zıbın kurtarır onları diye düşünüyorum:) tabi banyoluk birşeyler almak lazım.

Evet kuzum sanırım yolunda ya anlamsız bişekilde 4 ay bitcek sanki karnım hiç yok buna taktım gidip görünce bebek iyi ama ne bileyim cuma günü bı gelse senden de güzel haber bekliorum bugün kuzum ya sizlerin karnı çıktı mı baya
Hicccc takılma ya. Biraz relax. Çocuğu da içerde evhamlı yapıyorsun. Benim zaten göbeğim vardı. İçime çekebiliyordum 😂 Artık çekemiyorum o kadar 😂 Sağolsun boşlukları dolduruyor çocuğum 😂

Hicccc takılma ya. Biraz relax. Çocuğu da içerde evhamlı yapıyorsun. Benim zaten göbeğim vardı. İçime çekebiliyordum 😂 Artık çekemiyorum o kadar 😂 Sağolsun boşlukları dolduruyor çocuğum 😂
Diorum ya hastaneden gelince dünyalar benim dier günler hep bişe buluorum bende azcik gobekliydim ama ne bileyim eskiden 4 aylık göbek daha çok oluo die goruodum gerçi 5 ten sonra asıl cikiomus die okuorum ne bileyim takcak şey bakalım haftaya ne bulcam 😂🤭🤭

X