Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bir cesaret kısa kollu giydirdim oglusa çok sıcak bugün dedim eziyet etmim klima açmaya da korkuyorum ah bu korkular🤭🤭 Tureed Tureed 2 oldum 🤣🤣🤣😂😂😂
Ama bak hamileyken kin benle çok farklı oldum mecburiyetten klima sürekli açık beş günlük bebe çorapsız sadece zıbın takım öyle takilio ateşi çıktığı gün kısa kollu vardı klima açık deildj😆😆😆🙈 doktorlar şimdi kizio kuzum hava sıcak hele sizinkiler daha da serpildi giydir aç klimayı da bence sıcak sevmio benim ki 🤭🤭

Dökülür zamanla canım bizimkisi sarı saçlarda döküldükçe kabak gibi çıkıyor ortaya 🤣🤣

Tek yıkaya biliyormusun canım.
Ay daha minnak nasıl keseceksin 🤭🤭
Eltimin çocuğunun saçlarını kesmiştim tecrübeli sayılırım 😂
File üzerine koyup yıkadım zor olmadı şükür ilk defa tek yapmış oldum.Allahtan suyu seviyor ağlasa yapamazdim

Kısa.kol şort veya kısa kol tulumlara geçtik biz.Havalat sıcak isilik olurlar uzun kol giydirme artık.Geceleri cam yada balkon kapısı ikisinden birini açık bırakıyoruz.Ona rağmen nemleniyor vücudu
Yattıkları yerde cam vs. Açıyor musunuz peki?
Henüz öyle kısa kol falan hiç birşeyleri yok. Hep uzun kol zıbın takım almışım. Kısa kol zıbın var sadece onu içine giydiriyordum. Gündüzleri onunla bırakayım bari.
Teşekkürler canım 💗

Canım bizim buralarda hava hala soğuk o yüzden kısa kol falan hayal bizim için. Burada Bi yerde okumuştum ilk bir ay anne karnındaki sıcaklığı istermiş sonra siz ne giyiniyorsanjz onlara da öyle giydirin yazmışlardu ama yine de araştır üşümesin minikler. Bizimki altını değiştirirken bile üşüyor bazen
Yaaa canım benim çok minikler işte bende korkuyorum. Bende isterim tabi ince giydirmek ama bilemiyorum ki bizim gibi sıcağı hissederler mi?

Kuzum valla benim başıma geleni okumussundur 40 ateş oldu ve üçüncü günden itibaren klima açtık gece gündüz arada havalandirioruz sıvı kaybı oldu ve doktorlar oda sıcaklığı hiç deismesin 26 olarak ayarladık ateş olduğu gün kısa kollu giydir dim izmirdeyim ben çok sıcak simdi ise zıbın takım giydiriorum üstünü de muslin bacaklar ini ortuorum bizimki sıkıntılı sıcak sevmio ama kuzum
Canım benim çok geçmiş olsun.
İşte bende zıbın takım giydiriyorum. Bende bursada yım ev sıcak klima yok biraz cam balkon açıyoruz. Tabi bulundukları yerde açmıyorum arada üstten açıyorum.
Üşütmüş demek miniğin 😞 işte bende bundan korkuyorum. Ama herkes çok sıcak çok sıcak giydirme çocuğu diyor evde. 😒
Ev ısısı 26 mı olmalıymış. Peki doktor ne dedi nasıl giydirmek gerekirmiş?

Biz evde kısa kol duruyoruz ayağından çorabı çıkarmıyorum uzun kol giyince terliyor anlıyorum
Camda üstten açık ev sürekli havalaniyor.
Saol canım benimde balkon ve cam açık. Tabi onlar rüzgara yele falan maruz kalmıyorlar. Yatarken her yer kapalı ama.
Sadece elimde içine giydirilen kısa kol zıbınlardan var.
Alışveriş yapayım ben de o zaman 😒

Evet kuzum sürekli yapmak zararlı olabilir yapmasak da olmaz bakalım ben ne yapicam tüm bebeklerimizi korusun 😊
Aynen canım damlanın bir zararı yok dedi bana eczacı. Ama işte tereddüt ettim yine de. Felaket oluyor ama benimkiler. Artık emerken falan zor nefes alıyorlar. Çok üzülüyorum. Bu sabah yine temizledim. Deli gibi çıkıyor küçüçük burnun içinden 😏

Kızlar benim oğlusun saçları dökülüyor sizinkiler nasıl elimle şöyle bir alayım dedim bir tutam saç geldi kel olacak oğluşum 😂😂

Kızlar nasılsınız coook şükür ben mucizeme kavuştum anne uyumdayiz yarın evimizdeyizz misler gibi uyuyor sürekli onu izliyorum Allahım diyorum ruyadamiyim bugün aksmaa kadar ağladım🥲
Ahh canım benim çok şükür bin şükür kavuştun evladına. Büyük sabır ettin.. Çok şeyler yaşadın.. Ama işte kavuştun güzelliğine mucizene 🙏
Rüyada gibi hissetmen çok normal.
Artık doyasıya sarılın birbirinize. Eşsiz bir duygu 🧿🙏💗

Ama bak hamileyken kin benle çok farklı oldum mecburiyetten klima sürekli açık beş günlük bebe çorapsız sadece zıbın takım öyle takilio ateşi çıktığı gün kısa kollu vardı klima açık deildj😆😆😆🙈 doktorlar şimdi kizio kuzum hava sıcak hele sizinkiler daha da serpildi giydir aç klimayı da bence sıcak sevmio benim ki 🤭🤭
Senin cesaretten istiyorum 🤭😂😂😂

Eltimin çocuğunun saçlarını kesmiştim tecrübeli sayılırım 😂
File üzerine koyup yıkadım zor olmadı şükür ilk defa tek yapmış oldum.Allahtan suyu seviyor ağlasa yapamazdim
Maşallah sana o zaman 🤭🤭
Tabi paşamızada Maşallah benim oglus ilk zamanlar ağlamıyordu artık banyo yaparken ağlıyor tek yıkamak bana işkence olur

Yattıkları yerde cam vs. Açıyor musunuz peki?
Henüz öyle kısa kol falan hiç birşeyleri yok. Hep uzun kol zıbın takım almışım. Kısa kol zıbın var sadece onu içine giydiriyordum. Gündüzleri onunla bırakayım bari.
Teşekkürler canım 💗
Evet cami açarsam kapıyı kapatıyoruz.sifir kol zıbın üzerine kısa kol tişört yada tulum giydiriyoruz.uzerine de muslin örtüyorum.Muslin çift kat almıştım yeni tek kat aldım biraz önce geldi kargodan onu ortecegim.Senin kiler daha küçük yavaş yavaş incelt ki başlanmasın

Back
X