Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Havalar çok sıcak evde kısa kol giydirelim diyor kayınvalidem ama ben korkuyorum. Yani dışarıda ve evde nasıl giydirmek lazım.
Kendimize göre mi giydirmeliyiz? Bize sıcak ama onlara sıcak mı.?
Brn halen uzun kol zıbın takım giydiriyorum.öyle cam falan da açmıyorduk ama çok sıcak diye üstten gün içinde açıyoruz.
Biz evde kısa kol duruyoruz ayağından çorabı çıkarmıyorum uzun kol giyince terliyor anlıyorum
Camda üstten açık ev sürekli havalaniyor.

Havalar çok sıcak evde kısa kol giydirelim diyor kayınvalidem ama ben korkuyorum. Yani dışarıda ve evde nasıl giydirmek lazım.
Brn halen uzun kol zıbın takım giydiriyorum.öyle cam falan da açmıyorduk ama çok sıcak diye üstten gün içinde açıyoruz.
Kuzum valla benim başıma geleni okumussundur 40 ateş oldu ve üçüncü günden itibaren klima açtık gece gündüz arada havalandirioruz sıvı kaybı oldu ve doktorlar oda sıcaklığı hiç deismesin 26 olarak ayarladık ateş olduğu gün kısa kollu giydir dim izmirdeyim ben çok sıcak simdi ise zıbın takım giydiriorum üstünü de muslin bacaklar ini ortuorum bizimki sıkıntılı sıcak sevmio ama kuzum

Günaydın kızlar 🥰🥰
Peki rota aşısı için ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız 🧐🧐🤩
Canım kesinlikle yaptırıcam ve yaptırmanı tavsiye edicem. İlk oğlumdada yaptırdım ve çevremde çok kişi hastanelik olurken rotadan biz şükür yakalanmadık bu zamana kadar

Canım bizim buralarda hava hala soğuk o yüzden kısa kol falan hayal bizim için. Burada Bi yerde okumuştum ilk bir ay anne karnındaki sıcaklığı istermiş sonra siz ne giyiniyorsanjz onlara da öyle giydirin yazmışlardu ama yine de araştır üşümesin minikler. Bizimki altını değiştirirken bile üşüyor bazen

Reflü yatağında yüz üstü yatiriyorum canim
Hee tamam canım 🥰
Canım kesinlikle yaptırıcam ve yaptırmanı tavsiye edicem. İlk oğlumdada yaptırdım ve çevremde çok kişi hastanelik olurken rotadan biz şükür yakalanmadık bu zamana kadar
Büyük ihtimalle yaparız bizde canım tedavisi çok zor Rabbim esirgesin
Kızlar nasılsınız coook şükür ben mucizeme kavuştum anne uyumdayiz yarın evimizdeyizz misler gibi uyuyor sürekli onu izliyorum Allahım diyorum ruyadamiyim bugün aksmaa kadar ağladım🥲
Yaa hadi gözün aydın canım 🥰🥰🥳🥳

Kısa.kol şort veya kısa kol tulumlara geçtik biz.Havalat sıcak isilik olurlar uzun kol giydirme artık.Geceleri cam yada balkon kapısı ikisinden birini açık bırakıyoruz.Ona rağmen nemleniyor vücudu

Kızlar nasılsınız coook şükür ben mucizeme kavuştum anne uyumdayiz yarın evimizdeyizz misler gibi uyuyor sürekli onu izliyorum Allahım diyorum ruyadamiyim bugün aksmaa kadar ağladım🥲
Çok şükür geldi o muhteşem kavuşma günü 🥰 Gözün aydın canım bir daha ayrılık olmasın inşallah 🤲

Canım bizim buralarda hava hala soğuk o yüzden kısa kol falan hayal bizim için. Burada Bi yerde okumuştum ilk bir ay anne karnındaki sıcaklığı istermiş sonra siz ne giyiniyorsanjz onlara da öyle giydirin yazmışlardu ama yine de araştır üşümesin minikler. Bizimki altını değiştirirken bile üşüyor bazen
Oralar neresi hala soğuk olan yer kaldı mı 🤭

Kısa.kol şort veya kısa kol tulumlara geçtik biz.Havalat sıcak isilik olurlar uzun kol giydirme artık.Geceleri cam yada balkon kapısı ikisinden birini açık bırakıyoruz.Ona rağmen nemleniyor vücudu
Bende tulum giydiriyorum uzun kol giydirince terliyor sıkılıyor anlıyorum 🤭

Çok şükür canım gözünüz aydın Rabbim bi daha ayırmasın Çok sevindim 🥰🥰 evinizin neşesi geldi maşallah 💙💙

Bende tulum giydiriyorum uzun kol giydirince terliyor sıkılıyor anlıyorum 🤭
Bende giydirmek istiyorum yeni kısa tulumlar aldım çok ciciler hastalığı bir geçsin ondan sonra başlıcam hem kısa giydirmeye hem dışarı çıkarmaya evde durdukça dışarının ortamına alışamıyor 🤭🤭 dışarıya da bağışıklık kazanması lazım😂😂

Kızlar benim oğlusun saçları dökülüyor sizinkiler nasıl elimle şöyle bir alayım dedim bir tutam saç geldi kel olacak oğluşum 😂😂
Bizim ki de aynı yastıği kıl dolu.Bir iki güne keseceğim saçlarını fırsat bulamadım kesmeye.Banyo yaptırdım bugün tüm vücudu bile saç dolmuş.😂

Bizde saçlı doğduk bide baha kıllı oğlum🤭🤭🤗
Dökülür zamanla canım bizimkisi sarı saçlarda döküldükçe kabak gibi çıkıyor ortaya 🤣🤣
Bizim ki de aynı yastıği kıl dolu.Bir iki güne keseceğim saçlarını fırsat bulamadım kesmeye.Banyo yaptırdım bugün tüm vücudu bile saç dolmuş.😂
Tek yıkaya biliyormusun canım.
Ay daha minnak nasıl keseceksin 🤭🤭

Back
X