• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım ya kalça ve bacakta oluyor senin ikiz daha çoktur ağırlık Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Ben çok şiştiysem dönerken kalkıp tekrar diğer tarafa yatıyorum çok ağrın olursa öyle dene bakalım
Amin hepimizinkini canım. Tam olarak ben de öyle yapıyorum. Kalkıp diğer tarafa dönüyorum. Zaten yattigim yerden dönmem mümkün değil.
Merhaba canım anneler. Siz küçük bı sorum olacaktı. Daha çok yeni hamileyim alttan muayene tehlikeli mi salı günü randevum var alttan bakmak isterse keseye ne diyeyim
Merhabalar hayırlı olsun. Benim kese, kalp atışı hatta daha sonra rahim ağzı uzunlugu için defalarca vajinal muayene oldum. Hiçbir problem yaşamadım

Tamam canım gidişte mutlaka söylicem çok arttı çünkü. Bu aralar suyu da çok içemedim temizlik ile uğraşmaktan hafif yanmam da vardı. İnşallah yoktur enfeksiyon varsa da artık antibiyotik kullancaz çare yok. Yeter ki bebişe geçmesin
Aynen canım sen soyle en azından aklında bısey kalmamıs olur. Ben onun sıkıntısını cektım cunku. Hastanede bile 1 hafta yatarken ben gunde 4 defa damardan hep antibiyotik yaptılar banada bebısınde sıkıntısı olunca doktor benim enfeksiyon dan kaynaklı oldugunu soyledıler. Senınde onlemin alınır canım merak etme bısey olmaz 🥰
Bizde gittiğimizde 26 gunlukduk canım taburcu olduktan sonra 210 gram almış paşam maşallah inşallah böyle güzel güzel kilo alırlar 🤲
Prenseslerimede maşallah sübhanallah 🧿💕
Evet canım prematüre olunca bazı şeyler erteleniyor normale göre yapılmıyor ama bizim rop muayenesi erkene verildi haftasından çok önce doğduğu için haftasında doğsa sonraya normal Göz muayenesi verilecekti. Bizim bir aşı hastaneden taburcu olunca yapıldı diğeri 5 haziranda. Biz ekstra çocuk nöroloji çocuk kardiyoloji bölümlerinede gidicez.
Hayırlısı ile salı gününü bir atlatsak dua edin bize teyzeleri kolay geçsin 🤲🤲
Aynen aynen canım çoçuk lar ıyı olsunlarda ne kiloları onemlı ne de Baska bıseyleri saglıkları yerınde olsun yeterli bakalım bızım doktor ne zaman yonlendırırız her doktorun yonlendırmesı farklı oluyor ama bende sorucam bıdaha ki gıdısım de en azından sizden de bilgiler alınca ıyı oluyor nörolojiyi ve kardiyolojiyi bende sorucam aklında🙂 insan bilmiyor neler yapıldığını bende en azından senden duyup iğreniyorum ıyı oluyor canım🙂

Oo süper bişey kalmamış o zaman. Oraya da yavaş yavaş yerleştirirsiniz
Çantayı ne yaptın hazır dimi
Bide bezi kaç numara koydun
Kuzum herşey hazır sayılır çok az düzenleme kaldı bezi bı tane aldım karar verememistim Prima aldım 1 numara bakalım duruma göre alırım dedim

Aynen canım sen soyle en azından aklında bısey kalmamıs olur. Ben onun sıkıntısını cektım cunku. Hastanede bile 1 hafta yatarken ben gunde 4 defa damardan hep antibiyotik yaptılar banada bebısınde sıkıntısı olunca doktor benim enfeksiyon dan kaynaklı oldugunu soyledıler. Senınde onlemin alınır canım merak etme bısey olmaz
Tamam canım aynen kafama takılıyor bakalım ne çıkacak. Bebişler nasıl Alıştınız mı birbirinize 😍😍
Kuzum herşey hazır sayılır çok az düzenleme kaldı bezi bı tane aldım karar verememistim Prima aldım 1 numara bakalım duruma göre alırım dedim
Bende sleepy almıştım ama onun 2 numarası 1 gibi o yüzden hem ondan hem ondan koydum bakalım 😅 çantada benim de ufak tefek şeyler kaldı biberon göğüs kalkanı gecelik falan

Tamam canım aynen kafama takılıyor bakalım ne çıkacak. Bebişler nasıl Alıştınız mı birbirinize 😍😍

Bende sleepy almıştım ama onun 2 numarası 1 gibi o yüzden hem ondan hem ondan koydum bakalım 😅 çantada benim de ufak tefek şeyler kaldı biberon göğüs kalkanı gecelik falan
Bende karar veremedim dedim stok ta yapmiyim bezi bı deneyim bakalım begencek mi bebem e senin de bişe kalmamış kuzum zaman da çok hızlı gecio 🤗

Teşekkür ederim canım benim. Senin de bebeğin hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin. Cook teşekkür ederim. Eşim biraz sabırsız gittigimizde kan değerim 3000 falan olacak o zaman alttan görülebilir yazıyor bazı yerlerde o yüzden kafam karisti 🌼
Amin inşallah Allah razı olsun seninde hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲

Aynen canım sen soyle en azından aklında bısey kalmamıs olur. Ben onun sıkıntısını cektım cunku. Hastanede bile 1 hafta yatarken ben gunde 4 defa damardan hep antibiyotik yaptılar banada bebısınde sıkıntısı olunca doktor benim enfeksiyon dan kaynaklı oldugunu soyledıler. Senınde onlemin alınır canım merak etme bısey olmaz 🥰

Aynen aynen canım çoçuk lar ıyı olsunlarda ne kiloları onemlı ne de Baska bıseyleri saglıkları yerınde olsun yeterli bakalım bızım doktor ne zaman yonlendırırız her doktorun yonlendırmesı farklı oluyor ama bende sorucam bıdaha ki gıdısım de en azından sizden de bilgiler alınca ıyı oluyor nörolojiyi ve kardiyolojiyi bende sorucam aklında🙂 insan bilmiyor neler yapıldığını bende en azından senden duyup iğreniyorum ıyı oluyor canım🙂
İyi oluyor burası aklımıza gelmeyenleri gidince doktora soruyoruz Rabbim hepimizinkine sağlık versin 🤲❤️
Kızlar hadi yavaş yavaş sizin bebislerde gelsin bizden sonra kim vardı yakın zamanda 🤔😊

Bende prima premium care aldım 1 numara 2 tane almıştım tabi onlara geçemedik henüz taburcu olduğumuzdan beri 0 beden kullanıyoruz 4 paket bitti 🤭
Saol canım valla yoruldum ayaklar oldu davul şimdiden .keşke aldığım terliği bı numara büyük alsaydim çantaya koyduğum 🤭
Dikkat et canım yediklerine falanda tuzlu yeme

Kızlar 3gun öncesine kadar elektrikli pompa ile sağım yapıyordum manuelde almıştım dedim bir deneyeyim çok memnun kaldım daha rahat ve daha çok sağım yapabiliyorum tabi uzun olursa eli yoruyor ama ben kısa tutuyorum emzirdikten sonra kalanları sağıyorum 😊

Kızlar 3gun öncesine kadar elektrikli pompa ile sağım yapıyordum manuelde almıştım dedim bir deneyeyim çok memnun kaldım daha rahat ve daha çok sağım yapabiliyorum tabi uzun olursa eli yoruyor ama ben kısa tutuyorum emzirdikten sonra kalanları sağıyorum 😊
Canim ne kadar sıklıkla emziriyosun

Canim ne kadar sıklıkla emziriyosun
Biberonla sagip verirsem içine ekstra aptamil eprotein ekliyorum 2 buçuk saat falan idare ediyor emzirirsem ne zaman mırıldanırsa buda saat başı oluyor genelde 🤭 memede de uyumak istiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sen ne sıklıkla emziriyorsun canım

Bende karar veremedim dedim stok ta yapmiyim bezi bı deneyim bakalım begencek mi bebem e senin de bişe kalmamış kuzum zaman da çok hızlı gecio 🤗
Aynen canım az kaldı gidişimde sorcam bakalım tahmini ne zaman doğururum diye 😅 😅
Bezi bende stok yapmadım ya eşim yaptırmadı 😅😅

Bende prima premium care aldım 1 numara 2 tane almıştım tabi onlara geçemedik henüz taburcu olduğumuzdan beri 0 beden kullanıyoruz 4 paket bitti 🤭

Dikkat et canım yediklerine falanda tuzlu yeme
Ay günde kaç bez gidio gözum korktu ya kuzum🤭🤭 ben stokta yapmadim 😆😆

Back
X