• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim daha çok kalcama giriyordu canım sağa yatsam sağ taraf sola yatsam sol tarafı çürümüş gibi ağrıyordu
Evet evet canım kalça bacak işte oralarda bi yerde birşeyler oluyor 😅
Biz bugün 1 aylık olduk teyzoslar 🧿💙💙
Herkese hayırlı pazarlar 💐
Ohh şükürler olsun 😍😍 maşallah size ya 🥰🥰 biz takıldıklarımızı size sorarız artık 😅

Benim de kalçam o şekilde canım. Sanırım benimki ağırlıktan dolayı. Ne tarafa dönsem ağırlık o tarafa biniyor. Pozisyon değiştirmek de o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Dün gece neredeyse ağlayacaktim o derece.
Aynen canım ya kalça ve bacakta oluyor senin ikiz daha çoktur ağırlık Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Ben çok şiştiysem dönerken kalkıp tekrar diğer tarafa yatıyorum çok ağrın olursa öyle dene bakalım

Canım akıntı yada koku hissedersen mutlaka soyle benim hıc bıseyım yoktu son haftalarda hıc o yuzden idrar tahlili vermemıstım ben doğuma gırdım doktor cıkar cıkmaz esıme cok enfeksiyon vardı demıs benım ıcın hıc anlamadım ben mesela benim enfeksiyon hatta kızlardan birine de etki etti 2 gun o yuzden hıc beslenmeden antibiyotik aldı malasef eger oyle bı sıkayet in varsa mutlaka soyle canım en azından doğumdan once tedavi edılır
Tamam canım gidişte mutlaka söylicem çok arttı çünkü. Bu aralar suyu da çok içemedim temizlik ile uğraşmaktan hafif yanmam da vardı. İnşallah yoktur enfeksiyon varsa da artık antibiyotik kullancaz çare yok. Yeter ki bebişe geçmesin

Aynen canım ya kalça ve bacakta oluyor senin ikiz daha çoktur ağırlık Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Ben çok şiştiysem dönerken kalkıp tekrar diğer tarafa yatıyorum çok ağrın olursa öyle dene bakalım
Benimde iki gündür kuyruk sokumum nasi agrio kalkamiom oturduysam ev taşınmadan ayaklar oldu patates 😌😆😆 inmio

Sorma bunlar benim ayaklarım deil diorum hele iki gündür 😂😂 ev toplandı herşey haftayada eşyalar gitcek felan ama bittim sanırım 😔☺️☺️☺️
Oo süper bişey kalmamış o zaman. Oraya da yavaş yavaş yerleştirirsiniz
Çantayı ne yaptın hazır dimi
Bide bezi kaç numara koydun

Bizden de herkese iyi pazarlar ❤
Bizde bugün 10 günlük olduk 😍💙
Maşallah paşaya yerim onu 🥰
Evet evet canım kalça bacak işte oralarda bi yerde birşeyler oluyor 😅

Ohh şükürler olsun 😍😍 maşallah size ya 🥰🥰 biz takıldıklarımızı size sorarız artık 😅
Bende çok çektim o ağrıları uyuyamıyordum 🤦‍♀️
Sağol kuzum aynen bize sorarsınız bizden size tam destek😊
Canım benim masallah oglusa 🥰🥰🥰
Teşekkür ederiz teyzesi😘

Merhaba canım anneler. Siz küçük bı sorum olacaktı. Daha çok yeni hamileyim alttan muayene tehlikeli mi salı günü randevum var alttan bakmak isterse keseye ne diyeyim

Ben persembe gunu 25 gunlukken gittim canım kızlar 3 kilo olmuslardı bızım kızlar hızlı kilo aldılar bızım ilk hastaneden cıkarken kontrolleri yakına verdı bu sefer gıttıgım de kiloları da ıyı olunca 2 ay gelirsin artık dedı bana da. Göz için sordum ama erken dedı kalça için de 2 ay dedı ama onda da kiloları ıyı olursa yaparız dedi prematüre ya belki 3 ay da isteyebiliriz dedi kilo alıslarına gore bakarız dedi bende kilolarını oğrenmek ıcın arada saglık ocagına gıdıyordum sımdı 1. Ay asımız var carsamba ona gidince tartıracam🤣

Canım akıntı yada koku hissedersen mutlaka soyle benim hıc bıseyım yoktu son haftalarda hıc o yuzden idrar tahlili vermemıstım ben doğuma gırdım doktor cıkar cıkmaz esıme cok enfeksiyon vardı demıs benım ıcın hıc anlamadım ben mesela benim enfeksiyon hatta kızlardan birine de etki etti 2 gun o yuzden hıc beslenmeden antibiyotik aldı malasef eger oyle bı sıkayet in varsa mutlaka soyle canım en azından doğumdan once tedavi edılır
Bizde gittiğimizde 26 gunlukduk canım taburcu olduktan sonra 210 gram almış paşam maşallah inşallah böyle güzel güzel kilo alırlar 🤲
Prenseslerimede maşallah sübhanallah 🧿💕
Evet canım prematüre olunca bazı şeyler erteleniyor normale göre yapılmıyor ama bizim rop muayenesi erkene verildi haftasından çok önce doğduğu için haftasında doğsa sonraya normal Göz muayenesi verilecekti. Bizim bir aşı hastaneden taburcu olunca yapıldı diğeri 5 haziranda. Biz ekstra çocuk nöroloji çocuk kardiyoloji bölümlerinede gidicez.
Hayırlısı ile salı gününü bir atlatsak dua edin bize teyzeleri kolay geçsin 🤲🤲

Tamam canım gidişte mutlaka söylicem çok arttı çünkü. Bu aralar suyu da çok içemedim temizlik ile uğraşmaktan hafif yanmam da vardı. İnşallah yoktur enfeksiyon varsa da artık antibiyotik kullancaz çare yok. Yeter ki bebişe geçmesin
İdrar testi ver canım kültürde iste net belli olsun su içmeye çalış şimdiden tedbirini alırsınız bisey varsa

Merhaba canım anneler. Siz küçük bı sorum olacaktı. Daha çok yeni hamileyim alttan muayene tehlikeli mi salı günü randevum var alttan bakmak isterse keseye ne diyeyim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲
Benim 9. Haftaya kadar alttan bakıldı çok şükür bir sıkıntı olmadı bende her gittiğimde korkuyordum ya birsey olursa diye doktorum tehlike olsa bakmayız merak etme dedi hatta alttan bakmak bazı şeyleri daha net görmemizi sağlıyor dedi

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲
Benim 9. Haftaya kadar alttan bakıldı çok şükür bir sıkıntı olmadı bende her gittiğimde korkuyordum ya birsey olursa diye doktorum tehlike olsa bakmayız merak etme dedi hatta alttan bakmak bazı şeyleri daha net görmemizi sağlıyor dedi
Teşekkür ederim canım benim. Senin de bebeğin hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin. Cook teşekkür ederim. Eşim biraz sabırsız gittigimizde kan değerim 3000 falan olacak o zaman alttan görülebilir yazıyor bazı yerlerde o yüzden kafam karisti 🌼

Bende 5 haftalıkken keseye alttan bakıldı hatta 6. Haftada kalp atışı için yine alttan bakıldı. Herhangi bir sorun olmuyor canım için rahat olsun 🥰

Back
X