- 19 Kasım 2020
- 22.183
- 48.372
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.521
Galiba yok canım yani varsa da karın böbrek onlara bakar sanırım. Bizim ebe kalça testi için şey dedi. 50-55 günden önce yaptırmayın dedi bir aylıkken bakıldığında bazen bebeklerin kalçası tam oturmamış oluyor sonra tekrar çağırıyorlar bu defa da aile panik oluyor acaba bir şey mi var bebekte diye düşünüyır dedi. Bizde 55. Günde yaptırdık çok şükür bir sorun çıkmadıAnladım canım bı aylikken bı ultrason yok demi farklı bişe şimdi yeni doktora giderken kaçırmayim dedim atlamayalim bı ultrason
Yok yok ay ile alakalı değildir tam acıkmıyordur ondan sen baktın şüphede kaldın saatini unutma kaçta emzirdin kaç dk emdi. Bir sonrakini ona göre tahmin edersinYok bizim gariban bekliyor belki de çok acikmiyor ondan .Bir de ayı da küçük ya ondan da olabilir
Anladım canım çok saolun kızlar vallaGaliba yok canım yani varsa da karın böbrek onlara bakar sanırım. Bizim ebe kalça testi için şey dedi. 50-55 günden önce yaptırmayın dedi bir aylıkken bakıldığında bazen bebeklerin kalçası tam oturmamış oluyor sonra tekrar çağırıyorlar bu defa da aile panik oluyor acaba bir şey mi var bebekte diye düşünüyır dedi. Bizde 55. Günde yaptırdık çok şükür bir sorun çıkmadı
Genel olarak nefesin dediği gibi yapılıyor kontroller
Testislerine bakmıyorsa eşin sorsun yerinde mi diye
Saate bakıp emziriyorum .mesela 14.45 de emdi .15.45 de uyanıyor. Emzirsem aslında çok aç değil aslında ben de biraz bekletiyorum ama diyorlar ki her istediğinde verin .kafam da karışıyorYok yok ay ile alakalı değildir tam acıkmıyordur ondan sen baktın şüphede kaldın saatini unutma kaçta emzirdin kaç dk emdi. Bir sonrakini ona göre tahmin edersin
Canım aynı şeyi yasiorum hatta benimki çok kusuo eşimde çok emzirmeme bağlı emmese de kusuo. Şimdi az önce mesala uykuya dalcak emziği attı aglio emzirdim uyudu saati deildi.boyle durumlarda sende emzir bence zaten çok kısa sürede daldıSaate bakıp emziriyorum .mesela 14.45 de emdi .15.45 de uyanıyor. Emzirsem aslında çok aç değil aslında ben de biraz bekletiyorum ama diyorlar ki her istediğinde verin .kafam da karışıyor
Ama emzirince tekrar gazını çıkarmak gerekiyor .Sen her emzirmeden sonra gazını cikariyor musun ?çıkmıyorsa uyuturken bebeği sağ tarafına yatirmalisinCanım aynı şeyi yasiorum hatta benimki çok kusuo eşimde çok emzirmeme bağlı emmese de kusuo. Şimdi az önce mesala uykuya dalcak emziği attı aglio emzirdim uyudu saati deildi.boyle durumlarda sende emzir bence zaten çok kısa sürede daldı
Çıkmadığı da oluo sağa yatiriorum ama bazen daha göğsümde bile kusuo az öncede aynısı yaşandı yarın olsun doktora sorayım çok fazla kusuoAma emzirince tekrar gazını çıkarmak gerekiyor .Sen her emzirmeden sonra gazını cikariyor musun ?çıkmıyorsa uyuturken bebeği sağ tarafına yatirmalisin
Evet canım bizde kullanıyoruz. Yarım olarak veriyoruz çok rahatlıyor.Canım ben yarın fitil alacağım. Çocuk rahat etsin bari.
Her ikisi de canım. Anne sütü emiyor sonrasında mama veriyoruz.ikiz olduğu için bu şekilde yapmamı söyledi doktorum.Anne sütümü mamamı alıyor?
Olabilir canım çiş daha önemli imiş. Onda da sorun yok çok şükür.Geçen 7.gunde yaptı. Sonra düzeldi .
Şimdi yine bozuldu.
Bakalım 2 gün daha beklerim.
Eczanede lavman dedi bebekler için varmış.
Huzursuz değil gayet rahat
Sanırım çiş ile atıyor ne bilim.
1 2 gün daha bekleyelim görelim:)
Mama kabız yapıor benm kzdan biliormHer ikisi de canım. Anne sütü emiyor sonrasında mama veriyoruz.ikiz olduğu için bu şekilde yapmamı söyledi doktorum.
Ya sütüm var aslınfa emerken bile cok cok taşıyor yanlardan. Ben elimle bile sağlar gibi yaptığımda oldukça fazla çıkıyor. 3 saatte bir besleme yapıyorum önce 10 dk. Emzirme sonra 60 veya 90 cc mama veriyorum canım.Maşallah maşallah daha şimdiden perhize girecekler kız olmak ne zormuşformlarını korumaları lazım
Şaka bir yana mama da veriyordun değil mi onumu azaltıcaksın birde sütüm yetmiyormu diyordun
Sütün varsa emzir hep canım baktın doymuyorlar o zaman mama takviyesi yaparsınYa sütüm var aslınfa emerken bile cok cok taşıyor yanlardan. Ben elimle bile sağlar gibi yaptığımda oldukça fazla çıkıyor. 3 saatte bir besleme yapıyorum önce 10 dk. Emzirme sonra 60 veya 90 cc mama veriyorum canım.
YaptıkkkkkOlabilir canım çiş daha önemli imiş. Onda da sorun yok çok şükür.
Benimkine emzik meme biberon üçünü de veriyorum ben de iş başı yapacağım mecbur biberon kullanacak.Zaten doğduğunda yoğun bakımda kaldığı için orda meme den önce biberon verildigi için alıştı.Memeye uygun biberon olursa sorij olacağını sanmıyorum.Benim kine biberonla.mama veriyorum arada ona rağmen illa meme istiyor.Kizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
Benim oğlan isterse yarım saat uyusuj uyandığında illa ki meme emecek yoksa asla durmaz o açıdan ben veriyorumMesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Nasıl.verdiniz yaa ben hiç veremedim diğer doğumda hızlı verdim ama bunda 2-3 kilo amca o da bebeğin kendisi çıktı oBen tam 20 kilo verdim
Bizim göğüs sırt dinlendi bezi açıldı konrtol edildi kilo ölçüldü l.Beslenme vs sorular sordu o kadarKızlar şimdi ben ilk defa gidicem doktora iki kere gittiğim doktora randevu alamadım yarın 1 aylık kontrolümüz olucak ama ilk defa gidicem o doktora sizler bır aylık olduğunuz da nelere bakilmisti atlamasinlar unutulmasın sorayım bende
Anladım canım şimdi farklı doktora gidince eksik bişe kalmasın diye sorduk saol kuzumBizim göğüs sırt dinlendi bezi açıldı konrtol edildi kilo ölçüldü l.Beslenme vs sorular sordu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?