- 19 Kasım 2020
- 22.184
- 48.372
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #11.561
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah canım benimKızlar hamile dostum var plesantadan örnek alındı sonuçlar down sendromu olacak demişler çok kötü durumda onun için ya Şafii başlatabilirmiyiz Gülay Bozdoğan İsmi
Geçmiş olsun bu merak etme sagdikca gün geçtikçe çoğalacak.baslangic için iyi merak etme
Bol su her fırsatta dinlenip uyku yeme içmeden daha çok süt yapıyor l.Kisa zamanda kavusman dileğiyle
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunO dönemde normal canım şuan o sütün damlası bile çok kıymetli. Sen az çok deme 2 saat arayla sağım yap her çıkanı ayrı süt poşetine koy üzerine saat ve, tarih yaz. Hemşireler ona göre veriyor
Bende bestlak kullandım. Bol su iç 3 litre falan olsun.
Protein ağırlıklı beslen. Dut kompostosu yapabilirsiniz. Bide kimyon çayı da güzel artırıyor sabah akşam iç.
Canım dinlen. Uykunu al.Kızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği içinbestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
Ben çok içiyorum canım am yinede fitilsiz olmuyorBide bebişi kabız olan kızlar sizin su içme durumununuz nasıl
Aminnn kurbisimmm aminnn Rabbim hepimizin evladına sağlık nasip etsinn sevinclimm canım ben bilemedim bilsem açardım sen yardım edebilir misinRabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah canım benimSsevincli açabilir misin canım
Sağol canımCanım dinlen. Uykunu al.
Yarma kaynatıp ayranlı çorba ya da aşure gibi yapabilirsin.
Bugur çorbası yapabilirsin.
Dut kaynatabilirsin.
Lactamil süt güçlendirici içmiştim.
Ve önemlisi su. Elinin altında olsun.
Ama öncelik dinlenme...
Dinlen ki eve geldiğinde miss kokulu la ilgilendmeye gücün olsun.
Bebişin kabız mı olmuşBide bebişi kabız olan kızlar sizin su içme durumununuz nasıl
He yok canım benimki olmadı topikte kızların bebişi olmuştu da onlara dedimBebişin kabız mı olmuş
Kayısı kuru incir ye bol su iç
Rahatlat canım zeytinyağı baş tacı biliyorsun ama belli süre sonra etki etmiyor
Bebişine su veriyormusun?
Sevinçlim daha iyi yapıyor canım onu. Hem dua gruplarından tanıdıkları da oluyor topik açılsın yine arkadaşları çağırırz yardım ederiz inşallahAminnn kurbisimmm aminnn Rabbim hepimizin evladına sağlık nasip etsinn sevinclimm canım ben bilemedim bilsem açardım sen yardım edebilir misin
NereyeeeeKızlar bir süre buralarda olamayacağım
Bebişlerinizle miss gibi günleriniz bol pırtlarınız olsun
Nereye kuzumKızlar bir süre buralarda olamayacağım
Bebişlerinizle miss gibi günleriniz bol pırtlarınız olsun
Nereyeeee
Biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım var kızlarNereye kuzum
Rabbim şifa versin inşallah Rabbimden başkası bilemez öyle söylenip sağlıklı doğum yapan çok insan var dua edicem arkadaşın için canımKızlar hamile dostum var plesantadan örnek alındı sonuçlar down sendromu olacak demişler çok kötü durumda onun için ya Şafii başlatabilirmiyiz Gülay Bozdoğan İsmi
Geçmiş olsun canım bir kere daha yazmıştın orda söylemiştim sana benim bebeğimde erken doğumdan dolayı 20 gün yoğun bakımda kaldı evet çok zor bir süreçti ama ben onun için sütüm gitmesin diye güçlü olmaya moralimi yüksek tutmaya çalıştım bol bol dinlen su iç en az 3 litre dereotu ye kuru dut üzümden komposto yap çok güzel arttırıyor helva hurma kalitesi için havuc ye ve stres yapma sen iyi olki evladın gelince ona iyi bakasın gün geçtikçe daha da artacak sütün eger dolapta saklayacak kadar varsa mutlaka stok yap çok lazım oluyor gününün saatini yaz ve her sağdığını ayrı poşetle inşallah tez vakitte kavusursunuzKızlar bebeğim 4 günlük yoğun bakımda. Süt sağıyorum 1 sağmadan 30 cc geliyor en çok. Sağdıkça artmaya devam eder mi böyle kalacak diye korkuyorum bebeğim edemediği içinbestlak süt arttırıcı kullanmaya başladım başka öneriniz olur mu
Gözün aydın canım için rahat etmiştir maşallah bebişe1 aylık kontrolden geldik genel durumumuz gayet güzel çıktıAşı olduk biraz ağladık Doktor kilo alimi iyi oldugu icin artık istediği gibi uyusun dedi bu arada .merak eden olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?