Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hala uyumadık😅😅
Bazen çıkmıyor ama o tutuş şekli bile mideyi rahatlatıyor galiba. Çünkü hiç kusmuyırdu bugün kustu kaç kere
Hahah kız ne dicem memeler çıkarılıp takılan bir şey olsaydı eşimize takardık 😅 gece nöbetleşerej kalkardık😅😅
Bı anca hayal kurariz 😂Onlar mışıl mışıl uyur ,😏.
Benim ki asla susturmaya beceremiyor aksine daha cok ağlatip veriyor.Memesi olsaydı becerir miydi bilmiyorum 😂

Nasıl verdin bize tavsiyelerin varmı baloncuk 😊 bende yavaştan istiyorum vermeyi
kuzum benim kızımın gaz sancıları bittiğinde 4. aya doğru tam bitmişti bizde
hergün saat 9da ışığı kapatıp beşiğine koydum.. ben kızımı hiç sallamaya alıştırmamıştım zaten o süreçte..
o yüzden bırakıp yanında bekliyordum bakalım ne olcak die.. mızmızlanma ağlama vs oldu ilk başlarda pış pışladım elimle kucağıma almadan
şiddetli olduğu zamanlar müzik açıyordum hafif sesle..
bi şekilde yatışyırıyordum derken.. alıştı
bence anne istikrarı cok önemli ben baya 1 ay kadar mücadele verdim
şimdi uyku saati belli ışık varkende uyumaz :)

Hahah ay çok isterdik ya 😅😅 bide işimiz varken çok lazım oluyor 😅 emzirme moduna geçince iptal oluyoruz😅
Kız dün dolapta oyun halısı baktım. Beğendim Bi tane 125 TL idi
Ödeme kısmına geçtim dedim ne kadar kargo çıkıyor
155 oldu 🙄 🙄
Hizmet bedeli kargo bedeli derken 155 olmuş ya 😬😬😒😒
Bunun başka bir uygulaması vardı galiba o nasıl ki
Piyanolumu normalmi baktığın canım ben almaktan vazgeçtim gibi yatmayı sevmiyor evde çakma oyun halısı yaptım istemiyor
Bilmiyorum ki ben hiç alışveriş yapmadım oralardan

hergün saat 9da ışığı kapatıp beşiğine koydum.. ben kızımı hiç sallamaya alıştırmamıştım zaten o süreçte..
o yüzden bırakıp yanında bekliyordum bakalım ne olcak die.. mızmızlanma ağlama vs oldu ilk başlarda pış pışladım elimle kucağıma almadan
Tavsiyelerini dikkate alıcam inşallah bende başarırım teşekkür ederim canım

Hala uyumadık😅😅
Bazen çıkmıyor ama o tutuş şekli bile mideyi rahatlatıyor galiba. Çünkü hiç kusmuyırdu bugün kustu kaç kere
Hahah kız ne dicem memeler çıkarılıp takılan bir şey olsaydı eşimize takardık 😅 gece nöbetleşerej kalkardık😅😅
Hahaaaa bu Bn seyyar meme olsaydı ilk işim elime bi tane monte etmekti gece 1563566 kere uyanmaktan tükendik 😂😂😂 memeler açık uyumuşum dün o uykusuzluğa 😂😂😂

Piyanolumu normalmi baktığın canım ben almaktan vazgeçtim gibi yatmayı sevmiyor evde çakma oyun halısı yaptım istemiyor
Bilmiyorum ki ben hiç alışveriş yapmadım oralardan
Normaldi canım sesli ışıklı maymuncuk var arkadaşlar bu modeli almıştı dur örnek atayım

Yaa maşallah canım nasıl güzel alışmış. Benim önce sallamayı bıraktırmam lazım 😬 bakalım inşallah başarırım

Geceleri 2-3 saatte bir uyanma bazen saat başı da oluyor gune göre değişiyor
Memeyi ağzından uyuyup düşürürse ayrı yoksa ben çıkarmadan asla cikarmaz sabaha kadar emer😂
Gece gundiz zibinla uzeri muslin cam açık şekilde uyuyor yine de terliyor.Dunden klimalı odaya geçtik uzun alt kısa üst çift kat muslin ile uyuyor terleme olmadı şükür.
Mama evolvia kullaniyorum kabız olmadı sukir
SMA diger oğlumu çok kabız etmişti mamaya değiştirmeyi dene ondan olabilir.
Şuan gaz damlasi ve dvit kullanıyoruz sadece
burnu bazen tıkanıyor günlük duş ile yumasayip açılıyor saçını kestikten sonra tıkanıklık azaldi saç olmaidgi.icin terlemiyor.
Gündüz cani isterse 1-2 saat belki onun dışında sürekli dallardan kestirme şeklinde uyuyir
Gün içinde zamanı nasıl geçiriyorsunuz o zaman canım.
Sürekli sallama da olmuyor kollarımız kopuyor.
Mamadan kaynaklı diye düşünüyorum bende artık.
4 gün den uzun sürerse fitil at dedi doktor. Fitil de bağırsak tembelliği yapıyormuş çok kullanmak istemiyorum. Ama kaka yapamamak da sıkıntı yapıyor.
En fazla kaç gün kaka yapamazlar ki?
2 mamada bir zeytinyağı koyuyorum içine.

Maşallah canım size 🥰🥰
Gece bizim bazen saat başı bazen de bir buçuk saatte bir oluyor uyanmamuz.
Kıyafet konusunda bizim buralarda hava belli olmuyor o yüzden hep uzun kolluyız canım.
Kabızlık için mamayı değiştirmeni önerebilirim. Çünkü mamadan kaynaklı olabilir. Bide su veriyor musun. Benim arkadaşım veriyordu mamadan sonra. Sen yine de doktora sor ne zaman vermeye başlayacağını
Biz d vitamini ve gaz için Simplex kullanıyorduk
Küvozde kaldığı sıralar hipp mama aldırmışlar. Temiz içerikli diye biliyorum. Mühendisoğlunun sitesinde yazıyordu
Burun bizde de tıkalı serum fizyolojik damla kullanıyorum. Ama sanki damla kullanmadığım da daha rahat bilemedim bunu
Öyle işte bizde
Artık bende Mamadan olduğunu düşünüyorum. Çoğunluk grup sma nın kabızlık yapmadığını söylüyor ama çocuga gire değişiyor sanırım.
Gaz damlası kullandık bizde ama gazda sorun yok. Aşağıdan ve yukarıdan çol fazla gaz çıkışı var.
Su veyorum. Ama her beslenmeden sonra değil.
Doktorum ver dedi ama 6 aya kadar su vermenin sakıncası da varmış. O yüzden çok arada kaldım bende günde bir kaç kez veriyorum işte.
Karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum birde ben.

Gün içinde zamanı nasıl geçiriyorsunuz o zaman canım.
Sürekli sallama da olmuyor kollarımız kopuyor.
Mamadan kaynaklı diye düşünüyorum bende artık.
4 gün den uzun sürerse fitil at dedi doktor. Fitil de bağırsak tembelliği yapıyormuş çok kullanmak istemiyorum. Ama kaka yapamamak da sıkıntı yapıyor.
En fazla kaç gün kaka yapamazlar ki?
2 mamada bir zeytinyağı koyuyorum içine.
Uzun süreli uyumadigi için açıkçası çok fazla zamanım olmuyor.gazi yoksa bazen pusete koyuyorum bir saat kadar etrafı inceliyor sesler çıkarıyor o ara yemek vs yapmaya çalışıyorum.Yeni oyun halısı aldım sevdi gibi sanki 15 dk kadar oyalandi bugün.Bizim ki tamamen sanicisi a bağlı.Sanciliysa durmuyor uykusu da oluyor sürekli sallama modu yada meme bu şekilde akşam oluyor.Su bende veriyorum günde bir kez 3 kaşık çok sıcak çünkü.Mama da dediğin gibi kişiden kişiye değişir bize kabızlık yapmıştı.Fitil ilk oğluma çok kullandım lagman bile sürekli yapıldığı halde kaka yapamazdi.Doktor fitilin zarar vermedigini söylemişti bize sorun da yaşamadık zaten.Bizim popoda çatlak varmış sonradan öğrendik korkusundan kakasını tutuyor yapmiyormis içeride sertleşiyor su.Krem vs popo düzelince kabizligimiz da bitti.Doktorlar 10 güne kadar yapmamayı normal görüyorlar ama bence hiç de normal değil.Kendileri 10 gün yapmadan durabiliyorlar mı acaba 😂

Hala uyumadık😅😅
Kuzum benim kusmasinin sebebi bumu acaba bazen çoğu zaman cikarmiorum kendi pırt felan yapio emerken die direk gece yatiriorum kusuo acaba kusmasinin sebebi bumu😔

Back
X