- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.841
yaa zaten damlalar anlık yatıştırıcı ama bizim kızda gazı çıkarmasını kolaylaştırıyorduKullanıyorum canım Simplex kullanıyordum faydası var ile yok gibi
Aynen canım yayaa zaten damlalar anlık yatıştırıcı ama bizim kızda gazı çıkarmasını kolaylaştırıyordu
2 saat ovaladığımı bilirim
o gazı çıkartmadan uyutma kuzu
bilemedin 4. ayda gerçekten bitiyor gaz sancısıAynen canım yaanlık etkisi oluyor sonra yine aynı sıcak su torbası iyi geliyor ya. Biraz bekliyor ayağının altında bağırsakları yumuşatınca ben masaj yapıyorm kendi ıkınıyor derken atıyor. Ama yine gaz oluşuyor şu 3. Ayı Bi geçseydik
Kıyamam ben paşama yaaaAh sorma kuzum geçen yalvarır gibi bakıyor nasıl içim acıdı. Sıcak su torbasına ılığın sıcağında Bi su yapıyorum sabahları ayaklarının altına koyuyorum. İyi geliyor sanki
Nasıl verdin bize tavsiyelerin varmı baloncukbilemedin 4. ayda gerçekten bitiyor gaz sancısı
ohh be diyor insan
ve lütfen kendince uyku eğitimi ver
yaparsın başarırsın :)
ben kendi kendime verdim hiç erken deme başla
Anladım canım şifa olsun paşayaAynen bende öyleyim uyanmasın diye çıt çıkarmıyorum yerine öyle bir koyuyorum ki
Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra başladık canım prematüre olduğu için erken başlattılar kanımızda düşükdü biraz
Emzirme sonrası alt değiştirmiyorum altına yapsa bile degsitirirsem tekardan emzirme yapıyorum yoksa uykusu açılıyor geri uyuyana kadar yeniden acıkma saati geliyor.Bende gece gazını çıkarmadan yatırıyordm ama tam ben yatıyorum bu defa ıkınmaya mızırdanmaya başlıyor şimdi emdikten sonra biraz bekliyorum sonra gazını çıkarmak için uğraşıyorum çıkmazsa yatırıyorum. Toplam 1 saat gidiyor Hatta altını değiştirirsem 1 buçuk
Zalım geceler
Gazı 3-5 aya kalmaz biter de.Sonra da diş başlayacakBu gazlar ıkınmalar ne zaman bitecek ne zaman rahat uyuyacak yavrularımızbiz anneler alıştık artık uykusuzluğa
Değiştir istersen ben de onu kullandım ama pek yaradı diyemem doktor degsitirdi bu daha iyi verdikten bir iki saat sonra maşallah taramalı tufenk gibi bayaa çıkarıyorKullanıyorum canım Simplex kullanıyordum faydası var ile yok gibi
Peki kabızlık var mı canım yoksa gaz için mi ikiniyor sadece.Aynen canım yaanlık etkisi oluyor sonra yine aynı sıcak su torbası iyi geliyor ya. Biraz bekliyor ayağının altında bağırsakları yumuşatınca ben masaj yapıyorm kendi ıkınıyor derken atıyor. Ama yine gaz oluşuyor şu 3. Ayı Bi geçseydik
Uyku eğitimi için zaten 4 aylık olunması gerekiyor o zaman başlanabilir erken değil de sabır gerekiyor baya.Ben de yapmak istiyorum inşallah başarırızbilemedin 4. ayda gerçekten bitiyor gaz sancısı
ohh be diyor insan
Amin canımAnladım canım şifa olsun paşaya
Aynen ben ondan tırsıyorum ateş falan yapar diye bu ara eli hep ağzında salyaları akıyor bazen diyorum daha erkendirGazı 3-5 aya kalmaz biter de.Sonra da diş başlayacak
Bencede deneyerek belli oluyor bende memnunum gaz damlamdanDeğiştir istersen ben de onu kullandım ama pek yaradı diyemem doktor degsitirdi bu daha iyi verdikten bir iki saat sonra maşallah taramalı tufenk gibi bayaa çıkarıyorGaz damlasi deneyerek belli oluyor
Evet ne kadar geç o kadar sağlam diş demek.Bizim kinin de arada akıyor salyasi hafif kabarma da var gibi korkuyorum çıkaracak diye.Gerci diğer oğlumun da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken anca çıkardı.Yavas yavaş alistirmalrAmin canım
Aynen ben ondan tırsıyorum ateş falan yapar diye bu ara eli hep ağzında salyaları akıyor bazen diyorum daha erkendirbenim arkadaşımın kızı 4 aylıkken diş çıkardı ben geç çıksın istiyorum geç çıkan diş daha sağlam olurmuş
Her süreçleri rahat geçsin yavrularımızın inşallahEvet ne kadar geç o kadar sağlam diş demek.Bizim kinin de arada akıyor salyasi hafif kabarma da var gibi korkuyorum çıkaracak diye.Gerci diğer oğlumun da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken anca çıkardı.Yavas yavaş alistirmalr
İşte buradayım
Ah canım benim yaİşte buradayımyada aslında yokum. Dünyadan koptuk biz. Sadece kızlarımız şuan hayat. Çok çok seviyorum onları ama inanılmaz derecede zor. İşte şuan yaşadığınız durumların çarpı 2 sini düşünün daha da birşey diyemem
Kıyamam ya Rabbim kolaylık versin canımİşte buradayımyada aslında yokum. Dünyadan koptuk biz. Sadece kızlarımız şuan hayat. Çok çok seviyorum onları ama inanılmaz derecede zor. İşte şuan yaşadığınız durumların çarpı 2 sini düşünün daha da birşey diyemem
Geçen insta da kaydettim Bi tane desteksiz uyku diye. Bakalım onu denerim inşallah. Benim için şu sallanma olayı kalksa bile yeterbilemedin 4. ayda gerçekten bitiyor gaz sancısı
ohh be diyor insan
Vayy adı ne kız onunDeğiştir istersen ben de onu kullandım ama pek yaradı diyemem doktor degsitirdi bu daha iyi verdikten bir iki saat sonra maşallah taramalı tufenk gibi bayaa çıkarıyorGaz damlasi deneyerek belli oluyor
Kabızlık yok canım çok şükür. Gaz ıkınması buPeki kabızlık var mı canım yoksa gaz için mi ikiniyor sadece.
Çok güsell büyüyorlar canım. Her geçen gün büyüdüklerini görmek inanılmaz bir his.Ah canım benim yakızlar nasıllar fıstıklar büyümüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?