Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

yaa zaten damlalar anlık yatıştırıcı ama bizim kızda gazı çıkarmasını kolaylaştırıyordu
2 saat ovaladığımı bilirim
o gazı çıkartmadan uyutma kuzu
Aynen canım ya anlık etkisi oluyor sonra yine aynı sıcak su torbası iyi geliyor ya. Biraz bekliyor ayağının altında bağırsakları yumuşatınca ben masaj yapıyorm kendi ıkınıyor derken atıyor. Ama yine gaz oluşuyor şu 3. Ayı Bi geçseydik

bilemedin 4. ayda gerçekten bitiyor gaz sancısı
ohh be diyor insan
ve lütfen kendince uyku eğitimi ver
yaparsın başarırsın :)
ben kendi kendime verdim hiç erken deme başla

ohh be diyor insan
Nasıl verdin bize tavsiyelerin varmı baloncuk bende yavaştan istiyorum vermeyi

Emzirme sonrası alt değiştirmiyorum altına yapsa bile degsitirirsem tekardan emzirme yapıyorum yoksa uykusu açılıyor geri uyuyana kadar yeniden acıkma saati geliyor.

Kullanıyorum canım Simplex kullanıyordum faydası var ile yok gibi
Değiştir istersen ben de onu kullandım ama pek yaradı diyemem doktor degsitirdi bu daha iyi verdikten bir iki saat sonra maşallah taramalı tufenk gibi bayaa çıkarıyor Gaz damlasi deneyerek belli oluyor

Peki kabızlık var mı canım yoksa gaz için mi ikiniyor sadece.

ohh be diyor insan
Uyku eğitimi için zaten 4 aylık olunması gerekiyor o zaman başlanabilir erken değil de sabır gerekiyor baya.Ben de yapmak istiyorum inşallah başarırız

Anladım canım şifa olsun paşaya
Amin canım
Gazı 3-5 aya kalmaz biter de.Sonra da diş başlayacak
Aynen ben ondan tırsıyorum ateş falan yapar diye bu ara eli hep ağzında salyaları akıyor bazen diyorum daha erkendir benim arkadaşımın kızı 4 aylıkken diş çıkardı ben geç çıksın istiyorum geç çıkan diş daha sağlam olurmuş

Değiştir istersen ben de onu kullandım ama pek yaradı diyemem doktor degsitirdi bu daha iyi verdikten bir iki saat sonra maşallah taramalı tufenk gibi bayaa çıkarıyor Gaz damlasi deneyerek belli oluyor
Bencede deneyerek belli oluyor bende memnunum gaz damlamdan

Evet ne kadar geç o kadar sağlam diş demek.Bizim kinin de arada akıyor salyasi hafif kabarma da var gibi korkuyorum çıkaracak diye.Gerci diğer oğlumun da 3 aylıkken başladı 7,5 aylıkken anca çıkardı.Yavas yavaş alistirmalr

Her süreçleri rahat geçsin yavrularımızın inşallah

Ah canım benim ya kızlar nasıllar fıstıklar büyümüştür

Kıyamam ya Rabbim kolaylık versin canım yerim o fıstıkları.
Yalnız mısın canım yardım eden var mı

ohh be diyor insan
Geçen insta da kaydettim Bi tane desteksiz uyku diye. Bakalım onu denerim inşallah. Benim için şu sallanma olayı kalksa bile yeter bugün mutfak ile oda arasında mekik dokudum
Vayy adı ne kız onun
Peki kabızlık var mı canım yoksa gaz için mi ikiniyor sadece.
Kabızlık yok canım çok şükür. Gaz ıkınması bu

Ah canım benim ya kızlar nasıllar fıstıklar büyümüştür
Çok güsell büyüyorlar canım. Her geçen gün büyüdüklerini görmek inanılmaz bir his.
İyiler maşallah ama bu son zamanda kabızlık sorunları oldu. Fitil verdi doktor. Onunla yapabiliyorlar sadece. Bu üzüyor bizi.
Çok fazla alttan gaz çıkartıyorlar üstten de her beslenmeden sonra mutlaka çıkarttırıyor uz. Ama gaz sancısı gibi de ara ara ağlıyorlar.
Sütüm ne kadar geliyor hiç bilmiyorum. 10 dakika emziriyorum sonra 60 ml mama. Bazende burundan falanda kusuyorlar. Bu beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…