Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorum
Sadece süt.
Mama hiçbir işe yaramiyor
Sadece karnının tok kalmasını sağlayıp kan şekerini yükseltiyor. Ama süt en yararlısı.

Çok yakın canım bu bayramı şekerin ile geçireceksin
İnsallahhh nefesimmm her an bekliyorum haber yoğun bakımdan çıktık
İnşallah kurbisimmm
Oo maşallah kız 40. Hafta olmuş doğur gari
Bizim tüpleri fazla ateşlemişler hepimiz erken doğurduk
Kahkaha attım
Küçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhalde
Canimm sağlıkla kurtul inşallah
Günaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik
Çok geçmiş olsun kuzuma
Ahh canimm ben dışarıdan ağladığını duydum 3 gün önce bende başladım ağlamaya mahvoldum o gün çok zor yaaa

Canimm benim çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına az kaldı azz

Yok canım ya hasta değil aglamasida yok ama bi türlü uyumuyor ne zaman düzene giricez bilmiyorum
Sorma kuzum ya bende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki

Sorma kuzum ya bende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki
Evet ilk zamanlar öyleydi ufakta olsa bi düzen vardı şimdi iyice bozuldu
Dün banyo sonrası 2 saat uyudu sadece sonrası en fazla 20 dk

Daha hcg 58 hadi bugün 90 a çıkmış olsun.. bat tarihim bugün. ama ben kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum ayağa kalmak istemiyorum yemek yapmıyorum depresif bir moda büründüm benim gibi olan var mı ? Nasıl çözümler buluyorsunuz kendinize

Gelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelir

İnşallah kuzum anlayışlı olur insanlar bide şimdi artmisken büyüsün bebiş öle gelsinlerde bende lohusaligin verdiği yetkiyle ters yapmam inşallah dun covid olmasada herkes gripti sokakta anestezi uzmanı hatta en son 48 saat içinde insan içine karışma dedi baya salgın varmış Allah'ım bebislerimizi bizi korusun

Hiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursa
Emzik sipariş vermiştim bugün geldi steril ettim denicem inşallah tutar uykuya dalarken tutsa yeter diğerlerini tutmadı philips avent ultra air yorumlarda hep tuttu demişler bende onu aldım bakalım sonuç ne olacak şuan ayağımda uyuyor kalksın denicem ayakta uyutmam diyordum onu bile yaptım

Çok şükür canım paşam daha da iyi olacak az kaldı heyecan dorukta bizlerde de
Teşekkür ederiz teyzesi

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla devam etsin ben o zamanlar çok rahattım sıkıntı yaşamadım havalar sıcak siz belki ondan böyle olmuşsunuzdur dinlenin ılık bir duş alın rahatlatır

Amin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssün

Amin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssün
Evet kuzum ah analık yuklenio mu şimdiden bunları dusunuom başladımi analık ya çok heyecan korku hepsi bir çok deisik bı gun yasiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…