- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.201
Sadece süt.Gelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorum
İnsallahhh nefesimmm her an bekliyorum haber yoğun bakımdan çıktıkÇok yakın canım bu bayramı şekerin ile geçireceksin
İnşallah kurbisimmmAynen canım ama geçer sen stres yapmamaya çalış sütünü etkilemesin. Kan alma işini ben de dayanamıyorum ya dışarıda bekliyorum bebek içeride ağlıyor ben dışarıda ağlıyorum
Gözün aydın canım benim Rabb'im sağlıkla kavuştursun inşallah sütü hiç kafana takma canım ben de doğum yaptıktan sonra doğum yapmış gibi değildim dedim herhalde benim sütüm gelmeyecek ama çok şükür 2 ya da 3 gün müydü neydi Kendirci sütüm Sen de sakın olumsuz düşünme
Şu an çok küçük olduğu için yoruluyor uyuyor annesi
Hadi bakalım kuzum az kalmış Senin de sağlıkla kavuş inşallah
Canım benim kıyamam sana benim de taburcu olacağ gün rüyama girmişti o gün ağlamıştım çok �nşallah sen de tez vakitte kavuşursun. Rabbim bir daha ayırmasın sizi
Kahkaha attımOo maşallah kız 40. Hafta olmuş doğur gari
Bizim tüpleri fazla ateşlemişler hepimiz erken doğurduk
Canimm sağlıkla kurtul inşallahKüçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhalde
Çok geçmiş olsun kuzumaGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik
Ahh canimm ben dışarıdan ağladığını duydum 3 gün önce bende başladım ağlamaya mahvoldum o gün çok zor yaaaBiz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındıbir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi
Canimm benim çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına az kaldı azzHayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmayailaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Hayırdır canım hasta falan değil dimiGünaydın kızlar
Bütün gece beşik salladım cümlesini bırakıyorum buraya
Yok canım ya hasta değil aglamasida yok ama bi türlü uyumuyor ne zaman düzene giricez bilmiyorumHayırdır canım hasta falan değil dimi
Sorma kuzum yaYok canım ya hasta değil aglamasida yok ama bi türlü uyumuyor ne zaman düzene giricez bilmiyorum
Evet ilk zamanlar öyleydi ufakta olsa bi düzen vardı şimdi iyice bozulduSorma kuzum yabende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki
Saol bitanem sizinde kavusmaniza çok az kaldı kuzum hepimiz koklucaz inşallah yavrularımızıCanimm benim çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına az kaldı azz
Gelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelirAmin canım öyle yapıyoruz ama neyse artık nazar böyle çıktı dedim antibiyotik felan de icio bende dikkat etmeye çalışıyom kuzum.
sokağa bı çıktık bugün hiç biseyde n haberimiz yoktu bizim şimdi gelen giden olcak birden aklimdan neler gecio bana kalsa kimseye kapıyı açmam da ahh
İnşallah kuzum anlayışlı olur insanlar bide şimdi artmisken büyüsün bebiş öle gelsinlerde bende lohusaligin verdiği yetkiyle ters yapmam inşallahGelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelir
Hiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursaSorma kuzum yabende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki
Çok şükür canım paşam daha da iyi olacak az kaldı heyecan dorukta bizlerde deİnsallahhh nefesimmm her an bekliyorum haber yoğun bakımdan çıktık
İnşallah kurbisimmm
Kahkaha attım
Canimm sağlıkla kurtul inşallah
Çok geçmiş olsun kuzuma
Ahh canimm ben dışarıdan ağladığını duydum 3 gün önce bende başladım ağlamaya mahvoldum o gün çok zor yaaa
Aynen bende nöbetteydim zaten bu geceGünaydın kızlar
Bütün gece beşik salladım cümlesini bırakıyorum buraya
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla devam etsinDaha hcg 58 hadi bugün 90 a çıkmış olsun.. bat tarihim bugün. ama ben kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum ayağa kalmak istemiyorum yemek yapmıyorum depresif bir moda büründüm benim gibi olan var mı ? Nasıl çözümler buluyorsunuz kendinize
Amin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssünİnşallah kuzum anlayışlı olur insanlar bide şimdi artmisken büyüsün bebiş öle gelsinlerde bende lohusaligin verdiği yetkiyle ters yapmam inşallahdun covid olmasada herkes gripti sokakta anestezi uzmanı hatta en son 48 saat içinde insan içine karışma dedi baya salgın varmış Allah'ım bebislerimizi bizi korusun
Evet kuzum ah analık yuklenio mu şimdiden bunları dusunuomAmin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?