• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Doktorunu bilgilendir istersen canım. Kaç saatte bir oluyor ya da kaç dakikada onları da hesapla bakalım. İnşallah sancı değildir
Teşekkürler canım ama devamlı olsaydı acile gidecektim. Doktorum da öyle derdi muhtemelen. Ama gece rahat uyudum şuan bir şey yok.

Canım kasıklarında ve belde duzenlı agrı giriyorsa doktorunu bilgilendir zaten bı sure sonra hareket olmadığını onun sancı oldugunu anlıyorsun cunku gittik e agrı sıddetlenıyor. Aynen mama da ıyı yapmıssın canım cunku Baska istiyorlar. Bende hıc prematüre almamıstım ılk doğdukları da hersey cuval gibiydi simdi bile hala olmuyorlar😬
Düzenli bir agrı olmadı canım ara ara oldu. Yarından sonra kontrolüm var zaten. Adamı aramak istemedim. Eğer atsaydı gece acile gidecektim. Şuan birşey yok ama. Yokluyor herhalde artık.

Göz muayenesi canım

Zaten bazı şeyleri düşünmek bazenn üzüyor ama çok güçlüler kıyamam kuzuma kuzularima ben ♥️ insallahh canım stres yapma bebekler hissetmesin

Canım kaşıklardan belengiden ağrıların varsa ve rahime birşey baskı yapıyorsa doktorunu bilgilendir baya aşağıda hissediyomusun
Bebekler aşağı indi sanırım artık iyice baskı yapıyorlar. Doktorumu aramadım devamlı olsaydı acile gidecektim. Yarından sonrayı bekliyorum. Kontrolüm var. Şuan bir sıkıntım yok bebeklerde gayet hareketli.

Teşekkürler canım ama devamlı olsaydı acile gidecektim. Doktorum da öyle derdi muhtemelen. Ama gece rahat uyudum şuan bir şey yok.
O zaman yalancı sancılardır canım. Doğum sancısı geçmiyor bildiğim kadarıyla. Gece benim de kasılmalar oldu hatta korktum ama sabah geçmişti. Stres de çok etkiliyor ya hemen kasılıyor ona da dikkat et

Canım bende şuan öyleyim kasıklarımda adet sancısı belime vuruyor ama doğum sancısı olsa duramazdık doğum sancısı sık sık giriyor ben de bazen sancı yok bazende üst üste geliyor 20 sn kadr bazen fazlası sürüyor ama dayanabiliyorum sancıya benimde yarın kontorlüm bakalım nstde sancı çıkacak mı

Hamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri ❤️❤️
Maşallah bizim güçlü paşamıza Rabbim korusun böyle güzel haberlerini alalım kuzumuzun 🤲💙

Tureed Tureed seni de paniksu 2 yapalım 😅😅
Evet valla kuzum bana da uyan bı isim yapalım sanada çok yakışmış 😂🤗 ben bı taraftan çanta çamaşır bı taraftan eşya toplanıo bı taraftan tekme yiyorum bebem kıpır kıpır anne otur dio bakalım çok zorlu günler beklio bizi 🥰🥰

Hamdolsun Rabbime tarihe not 12 Mayıs 2022 bugün güzel bir haber aldım solunum desteginden ayrıldık subhanallah yavruma benim nazal solunuma geçtik teyzeleri ❤️❤️
Yaaa bitanem nasıl sevindim anlatamam maşallah süphanallah 'minik savaşçımiza🙏🙏🙏🙏çok çok cok mutlu oldum adınıza 🤗🤗😍😍💙

Back
X