Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim donmusta yok kiz doğal yolla olur diye düşünüyorum. Tüp bebekten sonra herkes şak diye hamile kaliyor benim doğal yolla 2 defa oldu da düştü hep. Bebislee büyüsünde cahil cesareti gelirse yaparim bir tane daha valla ben akillanmam Allah islah etsin beni

Bende bio oil kullanıyorum demek ki ben catlamaya musaitmisim o kadar da yagli yagli gezdim bana misin demedi. Üstelik hiç kasimadim deli gibi kasinmasina rağmen. Bende çok agirim ama yatmamaya çalışıyorum karnim dev gibi çok zor taşıyorum

Bizim zaten normal yolla olmaz bunlar olana kadar bi taraftarımız yirtıldi 7 denemeyaptık eee onca çabadan sonra dobmus kalmışken atmayada kıyamıyor insaninşallah sende o hemen hamile kalanlardan olursun

Bizim zaten normal yolla olmaz bunlar olana kadar bi taraftarımız yirtıldi 7 denemeyaptık eee onca çabadan sonra dobmus kalmışken atmayada kıyamıyor insaninşallah sende o hemen hamile kalanlardan olursun
Ben 10 kilo aldım ama öyle çok fazla çıkmadı karnım sadece hamile oldufum belli oluyo bakalım 3 4 hafta sonra benim karnım çok çıkacak mi benim gecen ay ile bu ay arası cok fark yok ilk haftalar aldım alacağım kiloları bu ay hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim

Günaydın güçlü anneler

İkiz annelerim bu videoyu sizin için bırakıyorum

Günaydın canim benimkide tek canı skildigi için organlarimla oynuo hele bayramda tatlılara bogulduk hiç durmadı yerinde
ama simdi doktora gitmeye korkuorum aldık kiloları

Günaydın canim benimkide tek canı skildigi için organlarimla oynuo hele bayramda tatlılara bogulduk hiç durmadı yerinde
ama simdi doktora gitmeye korkuorum aldık kiloları
Bende çok şiştim bayramda ya bugün full yatmayı planlıyorum
Taşınma işleri noldu bitirdiniz mi

Bende çok şiştim bayramda ya bugün full yatmayı planlıyorum
Taşınma işleri noldu bitirdiniz mi
Bnde eve bugün geldik ful yatcam bu ay sonu tasincaz muhtemelen kuzum anca ev toplama işleri birden belli olunca bnde iyice agirlastim artık Allah yardım etsin annemler yapcak da yine de bi sürü karışıklık yarın bebeğin çantasını hazirlicam artık mecbur o kenarda dursun ikeadan dün poşet te aldım onlara koycam utuleyip en azından çanta gittiğim yerde benle olsun arabaya koyarım

Kesinlikle canım Çantan hazır olursa en azından için rahat eder. Annenler yardım eder canım zaten bu ay sonu ise sen daha da ağırlaşacaksın. Çok zor olur

Kesinlikle canım Çantan hazır olursa en azından için rahat eder. Annenler yardım eder canım zaten bu ay sonu ise sen daha da ağırlaşacaksın. Çok zor olur
Evet kuzum etcek yardım artık herkes dün uzun yol geldiğim de ayaklarım şişti ödemde başladı bende her hafta farklı bı güncelleme oluo bizde vurması daha güçlü can acitio ama şükür biraz kipirdamio aklım cikio o vursunda

Bende iki gündür oturmaktan şiştim ya bu haftalarda demek ki ödem sıkıntısı da başlıyor
Büyüdü iyice annesi güçlendi hele gelsinler o ayakları ısırcaz bunlarla mı tekmeledin beni diye diye

Kesinlikle X2 hareket gerçekten zor. Gece sağa yatiyorum oradaki dürtüyor sola yatıyorum oradaki dürtüyor. Sırt üstü zaten yatilmiyor. Onlar iyi olsun da dayanacagiz
Ya çok tatlılar anne ben varım diğer tarafa dönnnn
Ya anne burada da ben varım yaa
Hahah çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…