How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tureed Tureed canım o dediğin sabun kesesini aldım ben. Bunu açmıyoruz dimi yani dışındaki o siyah paketiyle birlikte mi koyacağız çekmeceye. Yoksa içinde kese mi var
AA iyi bulmusun kuzum yok acmioruz öyle koy çekmeceye ben de koydum biraz kaldı beyaz sabun kokuo miss bulsam alırım kalıcı bide iyi bulmuşsun 🥰🥰

Vala oyle canım insan bu zor zamanlarında sıkıntısını anlatacak birini arıyor ve hepimiz aynı yollardan gecıyor uz ve birbirimizi cok ıyı anlıyoruz merak ediyoruz yeterki bebişler iyi olsun diye gormesekte dualarımızda bulusuyoruz 🥰

Aklımda canım bıde sade nescafeyle bitter cıkolata koydum sizinde aklınızda olsun arkadaslarım sıddetle tek tavsiyeleri o oldu narkoz bazılarında cok bas agrısı yapıyomus bunlar ıyı geliyor dediler ınsallah narkoz dan cok etkılenmeyız ama ben nolur nolmaz koydum 🥰
Hee iyi dedin canım bende yazayım listeye onları 🤗
Kesinlikle öyle canım hepimiz sırayla o güzel haberi verelim inşallah 😍

AA iyi bulmusun kuzum yok acmioruz öyle koy çekmeceye ben de koydum biraz kaldı beyaz sabun kokuo miss bulsam alırım kalıcı bide iyi bulmuşsun 🥰🥰
Bence vardır canım ya çünkü merkezdeki bir bimdi gittiğim orada bile duruyordu hindistan cevizi yağı bile vardı 😁
Bu arada o yağ da bana kaşıntı yaptı 😬 göbişim hiç bir şey kabul etmiyor 😬 ki çatladı bile 😁

Bence vardır canım ya çünkü merkezdeki bir bimdi gittiğim orada bile duruyordu hindistan cevizi yağı bile vardı 😁
Bu arada o yağ da bana kaşıntı yaptı 😬 göbişim hiç bir şey kabul etmiyor 😬 ki çatladı bile 😁
Bizim bı kaç bimde kalmamıştı bende iki tane aldım dolaba koydum miss kokuo açınca neden herşey kaşıntı yaptı ki kuzum sana ben suruom kızlarda suruodu
Catlicaksak ne sursek olcak canım olmadı zeytinyag sür ama oda bulaşır üste başa suanlik bende hiç skintin olmadı başka bişe sürmedim bakalım her an catlayabiliriz🤭🤭

Bizim bı kaç bimde kalmamıştı bende iki tane aldım dolaba koydum miss kokuo açınca neden herşey kaşıntı yaptı ki kuzum sana ben suruom kızlarda suruodu
Catlicaksak ne sursek olcak canım olmadı zeytinyag sür ama oda bulaşır üste başa suanlik bende hiç skintin olmadı başka bişe sürmedim bakalım her an catlayabiliriz🤭🤭
Bilmiyorum ki balım normalde alerjim yoktu ama göbiş istemiyor 😬 neyse olsun çatlasın ya oğluş dan anı olarak kalır 😍 çok manidar 😁

Bilmiyorum ki balım normalde alerjim yoktu ama göbiş istemiyor 😬 neyse olsun çatlasın ya oğluş dan anı olarak kalır 😍 çok manidar 😁
Evet bende çok durmadım olacaksa oluo ne sursen diolar bide ondan bı kokusu da hoşuma gidio die hindistan yağı suruom
Ya gece sabah resmen benim oğlan kasigimdaysi nasi vuruyor yapıyor mu sizlerinde öğlen çıktı yukarı baya güçlü vurdu korktum dedim napion kaçmaya mi calision🤭🤭

Evet bende çok durmadım olacaksa oluo ne sursen diolar bide ondan bı kokusu da hoşuma gidio die hindistan yağı suruom
Ya gece sabah resmen benim oğlan kasigimdaysi nasi vuruyor yapıyor mu sizlerinde öğlen çıktı yukarı baya güçlü vurdu korktum dedim napion kaçmaya mi calision🤭🤭
Evet biraz genetiğe bağlı diyorlar ama devam et sen çatlamaz inşallah 😍
He ya vakit yaklaştıkça onlar da çıkmaya çalışıyor gibi. Yalnız bu idrar torbası işini bu hafta daha iyi anladım. Resmen tekme atıyor alttan kaçırcam diye korkuyorum 😬😁

Evet biraz genetiğe bağlı diyorlar ama devam et sen çatlamaz inşallah 😍
He ya vakit yaklaştıkça onlar da çıkmaya çalışıyor gibi. Yalnız bu idrar torbası işini bu hafta daha iyi anladım. Resmen tekme atıyor alttan kaçırcam diye korkuyorum 😬😁
Evet idrar torbası onların en sevdiği oyuncak 🤭🤭 bide gecede sabahta sürekli tekme yedim son aylar bu gidişle wcde yaşarız biz 😌😌

🤭🤭 Dışarıda kaza olmasın da evde wc kolay
Sen nasılsın peki daha iyi misin
İyiym şükür kuzum ama şu ilaçları içmenin pişmanlığı var antibiyotik bide sabah akşam şase iciom çarşamba gitcem doktora inşallah kilo almıştır iyidir bı kaç gün hiç bişe yemedim

İyiym şükür kuzum ama şu ilaçları içmenin pişmanlığı var antibiyotik bide sabah akşam şase iciom çarşamba gitcem doktora inşallah kilo almıştır iyidir bı kaç gün hiç bişe yemedim
Endişelenme kuzum geçen gidişimde bende akıntı için fitil kullandım. Bi zararı olsa vermezler az kaldı çarşambaya güzel haberlerle gel inşallah

Aynen kızlar çok şükür iyilermiş. Dua bekliyor bizden oğluş kuvoze alınmış ama çok şükür sağlığı iyiymiş çok sevindim. Bolca dua edelim
Nefes de kendimi toparlayınca yazcam dedi dönemedim dedi.
Çok şükür iyiyler ya nasıl rahatladım
Allahım şükürler olsunnn Alparslanima güç kuvvet versinnn ogluslarimiza sağlıkla kavusalim nefesimmm duam seninle♥️

Allahım şükürler olsunnn Alparslanima güç kuvvet versinnn ogluslarimiza sağlıkla kavusalim nefesimmm duam seninle♥️
Amin amin canım iki Alparslan da dualarımız da 🤗 sağ salim kavuştursun Rabbim sizlere 🤗

Canlarım nasılsınız ben 1 gunluk anne olarak geldim ama evladından ayrı bir Anne 🙁 hepiniz beni çok merak etmişsiniz ama plansız olunca anı olunca kendime gelemedim çok şükür oğlum da bende iyiyiz evet yoğun bakıma aldılar kilosu küçük erken doğdu diye takip edecekler inşallah hersey yolunda gider sağlıkla evimize götürdüğümüz günde gelir 🤲 Allah hepinizden razı olsun iyiki sizi tanıdım can yoldaşlarım

Back