How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla büyüsünler vakitlerini tamamlayıp sağlıkla gelsinler. Sen nasılsın iyi olmaya çalış canım maşallah kiloları da güzel bebişlerin
Amin inşallah. Ben bir garibim. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum.

Canım benim ilaçlarla daha da kontrol altında tutarlar bebisler vaktini beklerler sen moralini yüksek tutmaya çalış bak yükselmeye başlamış şükür kilolarıda iyi kuzum Allah'ım yardımcıniz olsun haber ver bizede üç gün l hastanedesin demi kuzum
İnşallah canım. İlaçlardan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Şükür ki düne göre olumlu gelişmeler var. Even en az p.tesiye kadar hastanedeydim.

Amin inşallah. Ben bir garibim. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum.
Güzel olacak inşallah canım Rabbime emanetsiniz doktorlarjn gözetimi altında olmak daha iyi en azından hemen müdahale edilir bak yükselmiş kalınlık. İnşallah daha da iyi olun canım

Kızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Kuzum şimdi kaç haftalık bebekler allahım inşallah herşey yolunda gider de sağ salim kucağına almak nasip olur cnm inşallah zamanında sağ salim gelsinler hepsi 🙏🙏🙏🙏😘dualarım seeninle canım benim

Kızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Canım Allah yardımcın olsun 30a kadar gelebilirsin çok daha iyi olur kendine dikkat et hiçbişey yapma inşallh sağlıkla kucağına alırsın

24 saat oldu Nefes0858 Nefes0858 den ses cikmayali iyice merak etmeye başladım.Sohrap dan sonra insan tedirgin oluyor ister istemez inşallah olumsuz bir şey yoktur.Doguma.girmeden önce en azından bir kişiye numara mı verilse ulaşamayinca en azından o kişi arar haber alır bu şekilde hepimiz telaslaniyoruz.

Hıc strest yapma canım normale doner insallah sımdı kac haftalıksın tam olarak canım kiloları artık bebıslerın cok iyi 30.haftana bısey kalmadı heralde bide cıger gelıstırıcı olmus muydun sende eger olmadıysa belkı onu da yaparlar sana tedbirler alındıktan sonra bebisler saglıkla gelir ınsllah

24 saat oldu Nefes0858 Nefes0858 den ses cikmayali iyice merak etmeye başladım.Sohrap dan sonra insan tedirgin oluyor ister istemez inşallah olumsuz bir şey yoktur.Doguma.girmeden önce en azından bir kişiye numara mı verilse ulaşamayinca en azından o kişi arar haber alır bu şekilde hepimiz telaslaniyoruz.
Vala insan cok merak ediyor bugun sabahtan beri kacıncı bakıs oldu dedıgın gıbı insan panik oluyor ben girmeden vereyım numaramı sise belki hıc sıkıntı yok telefonu alamamıştır eline ama bugun aksam eger bı sıkıntı olmadıysa taburcu ederler en kotu eve gelince yazar belkı

Taburcu oldum ben şükür serumlardan sonra şekerim biraz daha düzene girdi.Evde takipleri yapmaya devam ediyorum pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Çok şükür canım çok sevindim inşallah pazartesi de sıkıntısız geçer

Valla hepimiz aynı stresle bekliyoruz. İyi düşünmeye çalışıyorum şarjı bitti diyorum çıkış yaptı belki şifresini unuttu giremedi diyorum ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Muneye yazacağım bakalım

Kızlar bende çok merak ediyorum nefesi yalnız sezaryen olduğu için bir de emzirme yada Küvez olayları olduğu için nete girebileceği sanmıyorum ben.ilk günler herşey oturana kadar vakit olmuyor fazla ben öyle düşünüyorum.inşallah iyilerdir
Artık ağlıcam ben ya çok fena stres yaptım 😓

İyi enerjiler yollayalım bende dünden beri sürekli aklım nefeste acaba site sahiplerine durumu söylesek vermezlermi yoğunluktan fırsat bulamamıştır eve gidince yazcaktir 🥺
Yazdım ben şimdi canım numarasını bize vermezler de Kazen abi ulaşıp mesaj atar belki 😓

Back