- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.661
Çok şükür canım ya.ilk günler çok yoğun oluyor canım siz de yaşayınca göreceksiniz.emzir uyut Doğum ağrısı derken insan fırsat bulamıyor.şükür iyi haberi geldi.darısı bizim başımıza artıkKızlar çok şükür nefesten haber geldi. Çok şükür iksii de iyiymiş. Allahm şükürler olsun
Çok şükür çok sevindim şükürler olsunKızlar çok şükür nefesten haber geldi. Çok şükür iksii de iyiymiş. Allahm şükürler olsun
Şükür gercektenmi ya nasi rahatladım canım ya şükürKızlar çok şükür nefesten haber geldi. Çok şükür iksii de iyiymiş. Allahm şükürler olsun
Vallahi şükürler olsun nasıl rahatladım anlatamamŞükür gercektenmi ya nasi rahatladım canım ya şükürohh derin nefes alabiliriz nefesimiz de oglusumuzda iyimis
Sorma kuzum ya bende inan gözlerim doldu mutluluktanVallahi şükürler olsun nasıl rahatladım anlatamam
Aaa cok guzel haber ohh rahatladık Vala ıyı olsunlarda onu duyduk ya artık istedigi zaman yazabilir yeterli saglıkları yerınde olsunSorma kuzum ya bende inan gözlerim doldu mutluluktançok şükür iyiler ya valla Rabbime hamd olsun
Aynen aynen bende öyle deidm bu iyi haberi aldık ya çok şükürAaa cok guzel haber ohh rahatladık Vala ıyı olsunlarda onu duyduk ya artık istedigi zaman yazabilir yeterli saglıkları yerınde olsun
İlk doğum benden derken bu oğlanlar sabırsız davrandıAynen aynen bende öyle deidm bu iyi haberi aldık ya çok şükür
Aynen ya bu sene oğlanların bi acelesi var sanırımİlk doğum benden derken bu oğlanlar sabırsız davrandıkızlar gelmeden doğalım dediler heralde
Aynen ben yazmazsam derim su sayfaya girin 5 dk yazınAynen ya bu sene oğlanların bi acelesi var sanırımsende doğumdan çıkınca hemen yaz kız beklerken biz de doğurcaz
Kocaları tembihlemek lazımAynen ben yazmazsam derim su sayfaya girin 5 dk yazınbelki ilk bı kac saat yazamam ama sonrasında aksama yazarım ınsallah bı aksilik olmazsa aklımda olursunuz nefesten sonra bu kadar meraktan sonra yazarım hemen nefes bı dogurdu biz dokuz dogurduk burda
Haber için teşekkürler canım çok şükür iyiler içimiz rahat olsun daha da iyi olacaklar çok şükür AllahımAynen kızlar çok şükür iyilermiş. Dua bekliyor bizden oğluş kuvoze alınmış ama çok şükür sağlığı iyiymiş çok sevindim. Bolca dua edelim
Nefes de kendimi toparlayınca yazcam dedi dönemedim dedi.
Çok şükür iyiyler ya nasıl rahatladım
Aminn canım benimHaber için teşekkürler canım çok şükür iyiler içimiz rahat olsun daha da iyi olacaklar çok şükür Allahım
Hahaha onlarda bulsun kendilerineKocaları tembihlemek lazımsonra bizim niye erkekler kulübümüz yok diye sızlanacak onlar da
İki dk zor dayanırlardıHahaha onlarda bulsun kendilerineonlar calısarak kafa dagıtıyorlar biz de birbirimizle konusarak bıde burda konusma sak onların ısı daha zor sureklı onların basının etini yerdik bısey oldu suramda agrı var neden diye dıye
Vala oyle canım insan bu zor zamanlarında sıkıntısını anlatacak birini arıyor ve hepimiz aynı yollardan gecıyor uz ve birbirimizi cok ıyı anlıyoruz merak ediyoruz yeterki bebişler iyi olsun diye gormesekte dualarımızda bulusuyoruzİki dk zor dayanırlardıAma cidden iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Bir de görmesek bile cidden kalben bağlanmışız hepimiz haber beklerken aynı stresle bekledik şimdi derin bir nefes alıp rahatladık
Aklımda canım bıde sade nescafeyle bitter cıkolata koydum sizinde aklınızda olsun arkadaslarım sıddetle tek tavsiyeleri o oldu narkoz bazılarında cok bas agrısı yapıyomus bunlar ıyı geliyor dediler ınsallah narkoz dan cok etkılenmeyız ama ben nolur nolmaz koydum
Nescafeyi duydum da bitter çikolatayı duymamıştım iyi oldu bende koyayım çantaya şarj aleti bende koycam aklımdaVala oyle canım insan bu zor zamanlarında sıkıntısını anlatacak birini arıyor ve hepimiz aynı yollardan gecıyor uz ve birbirimizi cok ıyı anlıyoruz merak ediyoruz yeterki bebişler iyi olsun diye gormesekte dualarımızda bulusuyoruz
Aklımda canım bıde sade nescafeyle bitter cıkolata koydum sizinde aklınızda olsun arkadaslarım sıddetle tek tavsiyeleri o oldu narkoz bazılarında cok bas agrısı yapıyomus bunlar ıyı geliyor dediler ınsallah narkoz dan cok etkılenmeyız ama ben nolur nolmaz koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?