- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.641
Amin inşallah. Ben bir garibim. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum.Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla büyüsünler vakitlerini tamamlayıp sağlıkla gelsinler. Sen nasılsın iyi olmaya çalış canım maşallah kiloları da güzel bebişlerin
İnşallah canım. İlaçlardan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Şükür ki düne göre olumlu gelişmeler var. Even en az p.tesiye kadar hastanedeydim.Canım benim ilaçlarla daha da kontrol altında tutarlar bebisler vaktini beklerler sen moralini yüksek tutmaya çalış bak yükselmeye başlamış şükür kilolarıda iyi kuzum Allah'ım yardımcıniz olsun haber ver bizede üç gün l hastanedesin demi kuzum
Güzel olacak inşallah canım Rabbime emanetsiniz doktorlarjn gözetimi altında olmak daha iyi en azından hemen müdahale edilir bak yükselmiş kalınlık. İnşallah daha da iyi olun canımAmin inşallah. Ben bir garibim. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum.
Kuzum şimdi kaç haftalık bebekler allahım inşallah herşey yolunda gider de sağ salim kucağına almak nasip olur cnm inşallah zamanında sağ salim gelsinler hepsiKızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Canım Allah yardımcın olsun 30a kadar gelebilirsin çok daha iyi olur kendine dikkat et hiçbişey yapma inşallh sağlıkla kucağına alırsınKızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Taburcu oldum ben şükür serumlardan sonra şekerim biraz daha düzene girdi.Evde takipleri yapmaya devam ediyorum pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Hıc strest yapma canım normale doner insallah sımdı kac haftalıksın tam olarak canım kiloları artık bebıslerın cok iyi 30.haftana bısey kalmadı heralde bide cıger gelıstırıcı olmus muydun sende eger olmadıysa belkı onu da yaparlar sana tedbirler alındıktan sonra bebisler saglıkla gelir ınsllahKızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Vala insan cok merak ediyor bugun sabahtan beri kacıncı bakıs oldu dedıgın gıbı insan panik oluyor ben girmeden vereyım numaramı sise belki hıc sıkıntı yok telefonu alamamıştır eline ama bugun aksam eger bı sıkıntı olmadıysa taburcu ederler en kotu eve gelince yazar belkı24 saat olduNefes0858 den ses cikmayali iyice merak etmeye başladım.Sohrap dan sonra insan tedirgin oluyor ister istemez inşallah olumsuz bir şey yoktur.Doguma.girmeden önce en azından bir kişiye numara mı verilse ulaşamayinca en azından o kişi arar haber alır bu şekilde hepimiz telaslaniyoruz.
Çok şükür canım çok sevindim inşallah pazartesi de sıkıntısız geçerTaburcu oldum ben şükür serumlardan sonra şekerim biraz daha düzene girdi.Evde takipleri yapmaya devam ediyorum pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Valla hepimiz aynı stresle bekliyoruz. İyi düşünmeye çalışıyorum şarjı bitti diyorum çıkış yaptı belki şifresini unuttu giremedi diyorum ne bileyim24 saat olduNefes0858 den ses cikmayali iyice merak etmeye başladım.Sohrap dan sonra insan tedirgin oluyor ister istemez inşallah olumsuz bir şey yoktur.Doguma.girmeden önce en azından bir kişiye numara mı verilse ulaşamayinca en azından o kişi arar haber alır bu şekilde hepimiz telaslaniyoruz.
Artık ağlıcam ben ya çok fena stres yaptımKızlar bende çok merak ediyorum nefesi yalnız sezaryen olduğu için bir de emzirme yada Küvez olayları olduğu için nete girebileceği sanmıyorum ben.ilk günler herşey oturana kadar vakit olmuyor fazla ben öyle düşünüyorum.inşallah iyilerdir
İyi enerjiler yollayalım bende dünden beri sürekli aklım nefeste acaba site sahiplerine durumu söylesek vermezlermi yoğunluktan fırsat bulamamıştır eve gidince yazcaktirArtık ağlıcam ben ya çok fena stres yaptım
Yazdım ben şimdi canım numarasını bize vermezler de Kazen abi ulaşıp mesaj atar belkiİyi enerjiler yollayalım bende dünden beri sürekli aklım nefeste acaba site sahiplerine durumu söylesek vermezlermi yoğunluktan fırsat bulamamıştır eve gidince yazcaktir
İyi bari bı şekilde iyi haberini duyalım da iyi yaptın kuzumYazdım ben şimdi canım numarasını bize vermezler de Kazen abi ulaşıp mesaj atar belki
İnşallah inşallah canım haber gelirse yazarım benİyi bari bı şekilde iyi haberini duyalım da iyi yaptın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?