- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.621
Canım sen nasılsın bu arada Gecmıs olsun bı yandan nefesten haber bekliyoruz sende bizi arada bilgilendir canım inşallah bısey olmadan sende 2 3 gun sonra cıkarsın canım sen strest yapma moralini de bozma hastanede gozetım altında kalmak insanı daha cok ıyı hissettiriyor biz bile evde bı yerimiz agrısa hemen acaba bısey olucak mı dıye butun gece uyuyamıyoruz sen hıc kafana takma bizimde bilgilendir canımKızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
Sımdı diyorum bende ben doğuma girince aklıma gelir gelmez hemen size yazacağım sımdı o kadar cok merak ediyor ki insan karsı tarafıEvet yaa hala girmemiş insallh bir sorun yoktur da fırsat bulamamıştır.Merak ettiğimizi biliyor ilk fırsatta yazacaktir.Guzel haberlerle gelsin de geç gelsin bekleriz
Bende sahuru bekliyorum bakıp cıkıyorum yazmıstım belkı dıye ama ıcım de kotu bı his yok iyilermıs gıbı geliyor ınsallah oyledırde telefonu eline alamamıştır ınsallah sabah uyandığımızda o beklenen mesajı goruruzDoğru düzgün uyuyamadım da
Amin amin canımBende sahuru bekliyorum bakıp cıkıyorum yazmıstım belkı dıye ama ıcım de kotu bı his yok iyilermıs gıbı geliyor ınsallah oyledırde telefonu eline alamamıştır ınsallah sabah uyandığımızda o beklenen mesajı goruruz
Kesinlikle canım ilk fırsatta haber verSımdı diyorum bende ben doğuma girince aklıma gelir gelmez hemen size yazacağım sımdı o kadar cok merak ediyor ki insan karsı tarafı
Ben de güzel haberler vericek ama fırsat bulamadı die hep dusundum tüm gece aklımdaydı canım benim ama bugün fırsat bulup yazar bize burdan güzel enerji verioruz hep kuzumaValla bende her gözümü açtığımda haber geldi mi acaba diye umutla giriyorum
Sabaha kadar rüyamda gördümama güzeldi rüyalarım. Nolur ses ver gülüm. Öyle güzel haberler ile gel Nefes0858
Amin amin canım ya gözüm tam açılmadan inan koşup bakıyorum hatta sonra görülmeyi yanlış okumuşum 21.54 diye. Oh be dedim gelmiş yazmıştır meğer ben yanlış okumuşumBen de güzel haberler vericek ama fırsat bulamadı die hep dusundum tüm gece aklımdaydı canım benim ama bugün fırsat bulup yazar bize burdan güzel enerji verioruz hep kuzuma
Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah sağlıkla büyüsünler vakitlerini tamamlayıp sağlıkla gelsinler. Sen nasılsın iyi olmaya çalış canım maşallah kiloları da güzel bebişlerinKızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
Canım benim ilaçlarla daha da kontrol altında tutarlar bebisler vaktini beklerler sen moralini yüksek tutmaya çalış bak yükselmeye başlamış şükür kilolarıda iyi kuzum Allah'ım yardımcıniz olsun haber ver bizede üç gün l hastanedesin demi kuzumKızlar hepinizi alintilayamadim, hepinize teşekkür ederim. Rahim agzim dün gece 14m'e kadar düştü ancak sonra çok şükür tekrar 20m'e çıktı. Rahim agzim kapali. Bu arada NST'de sancı da çıkıyor ama çok şükür düzenli değil. Bayağı bir ilaç başlandı. İlaçlar sanırım ancak etki göstermeye başladı. İnşallah en azından 30.haftaya kadar beklerler. Artık her şeyin hayırlısı. Kiloları 1 kiloyu aşmış. Bu da önemli bir eşikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?