• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
Canım benim Rabbim yardımcınız olsun inşallah rahim uzunluğu normale döner. Bebişler sağlıkla tamamlasın günlerini. Moralini yüksek tutmaya çalış canım inşallah her şey gönlünce olsun

Kızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Ben şimdi gördüm ya mesajı. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip et. Dualarımız seninle. Ya çok duygulu

Kizlar kontrolden çıktım simdi. Bizim ev tam curcuna kalabaligiz baya memleketten annemler ablamlar coluk cocuk hic vaktim kalmadi.
Bebislerim iyiymis. Kizim 1 kg , oğlum 900 gram ikisininde 35 cm boyları var. Cok şükür benimde genel durumum iyi. Enfeksiyon yok, tansiyon şeker iyi, bebislerin suyu iyi. Bir sonraki kontrol bayramdan sonraki hafta artık. Musait bir zamanda bütün mesajları okucam mutlaka 🥰😍 inşallah herkes iyidir.

Kizlar kontrolden çıktım simdi. Bizim ev tam curcuna kalabaligiz baya memleketten annemler ablamlar coluk cocuk hic vaktim kalmadi.
Bebislerim iyiymis. Kizim 1 kg , oğlum 900 gram ikisininde 35 cm boyları var. Cok şükür benimde genel durumum iyi. Enfeksiyon yok, tansiyon şeker iyi, bebislerin suyu iyi. Bir sonraki kontrol bayramdan sonraki hafta artık. Musait bir zamanda bütün mesajları okucam mutlaka 🥰😍 inşallah herkes iyidir.
Maşallah maşallah canım 😍 😍

Kızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
Canım hepimizde sonlara doğru sorunlar çıkıyor hayırlısı ile korkma rahim ağızın iyi bişey olmaz inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız

Herkez merakla gırıyor bakıyor bı haber var mı dıye oğlen girdiyse anca aksam kendine gelip ayaklanmıstır belki telefona bakamamıstır gece yazar ınsallah 🙏
Evet kuzum girip girip bakiom anca kendine gelince yazcaktir ama merak içindeyiz hepimiz 😔
İnşallah inşallah kızlar
Valla bir şeyler ile kafamı dağıtmaya çalışıyorum diğer topiklere takılıyorum ama yok aklımdan çıkmıyor.
Güzel haberler ile gelsin de yeter ki 🤲🤲

Back