• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Dualarımız sizinle canım, her şey güzel olacak💙

Kızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Canim Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylik versin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ❤

Allah yardımcınız olsun sagsalim girip çıkın ikinizde inşallah 🤲 Saki ol heyecan yapmamaya çalış.Guzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Kızlar bende az önce muayeneden geldim 29+2 yim bebek daha dönmemiş bide kordonu boynuna dolanmış doktorum takip et dedi harektlerini nstyede bağlandım sancım çıkmadı herşeyimiz yolunda çok şükür 9 gün önde bizim hanım kız inşallh böyle gider
İlerleyen süreçte dönüyor sanırım çoğu. İnşallah sağlıkla büyüsün vaktinde sağlıkla gelsin canım

Yaaa paşaaa geliyorr inşallah saglıkla gelirsin kucuk paşa 🥰 ben biraz gec okudum kızlar gibi suan bende merak ıcın deyim girdin mi cıktın mı ınsallah saglıklı bir sekılde oğlusu gorursun senden haber bekliyoruz canım benım

Canım cıger gelıstırıcı ıgne bebekleri 2 gun hareketlerini sakınlestırıyor onu hıc dusunme kendi doktorum da demıstı burdakı cogu olan kısılerde dedi 2 gun sonra kendilerine gelırler 🥰
İlk kez duydum bende hiç düşünmemiştim.
Çok fazla hareket vardı evet 2 gün azaldı şimdi biraz daha normale döndü.
Bizde hazırlıkları yapıyoruz.
Hastane çantamı hazırlayacağım ne koydun sen

İlk kez duydum bende hiç düşünmemiştim.
Çok fazla hareket vardı evet 2 gün azaldı şimdi biraz daha normale döndü.
Bizde hazırlıkları yapıyoruz.
Hastane çantamı hazırlayacağım ne koydun sen
Aynen aynen canım hareketleri yavaslıyor canlanırlar hele son haftalarda gorsen bıde benim canıma okuyorlar 😬 hastane canta listemi paylasmıstım canım liste yaptım koydugum herseyi eger bulamazsan resmını bıdaha atarım

Kızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler

Kızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var. Sabah devlet Hastanesi'ne kontrole geldim. Birkaç gündür kasik ağrim vardı, söyledim. Tedbir için toco denen bir şey çektiler. Hafif dalgalanma çıktı. Rahim ağzı uzunlugum 22m'e düşmüş. Nst çektiler. Çok şükür ki sancı çıkmadı, bebekler iyi ama tedbir ve takip için 2-3 gün hastanede kalacağım. Lütfen bize de dua edin. Bebeklerim biraz daha beklesinler
Rahim agzin çok düşük değil merak etme Allah'ın izniyle vakitleri var daha tedbir amaçlı kalman senin iicn de bebeklerin için de daha iyi olacaktır.Allah yardımcınız olsun stres yapıp.kotu düşünme ki bebeklerinde etkilenmesin

Canım tedbir amaçlı iyi hastanede kuzum bişe yler verirler o uzunluğu artırırlar ne zaman gitmiştin en son canım hastaneye stres yapma bak ben bunu anladım hamilelikte en kötü stres benim tansiyonum çıktı bebek onda hiasedio sen iyi hisset kuzum önlem amaçlı almışlardır dualarımız seninle canim benim🤲🤲🤲

Back