Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım nerede olman hayırlıysa orada ol boşver. Amaç bebisimize sağlıkla kavuşmak. Haftan zaten iyi. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Dualarımız sizinle

Kızlar tek tek cvp yazamadım hepinize teşekkür ederim bugün son adete göre 34+1 ama doktor birseyin ölçümünü yüksek bulunca transfer tarihini baz aldı ona gorede 34 5 yada 6 dedi kafam gitti zaten yani 35 içindeyiz 34ü doldurduk haftamız iyi çok şükür ama oğlumun karın çevresi geriliği olduğu için kilosu az salı günü 1800 dedi doktor sağlıklı doğusunda küçük bebek daha çabuk toparliyor nstye bağlıyorlar kalp atışı ve hareketleri önemli tabi tansiyon şeker takibide devam. Hareketlerinde azalma hissedersen söyle dediler bize inşallah biraz daha kalır karnım da sezeryan olacağım kesinleşti

Cok şükür 35 haftanın içindeyiz güzel haftalar
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim kolaylik versin inşallah

Canım hep takip ettim senide.
Haftan çok iyi evet ki daha da tutarlar bebeğini içeride inşallah. Bende bu hafta ciğer geliştirici vuruldum. Brbk hareketleri çok öok kuvvetli idiç biraz sakinleştiler. Bu da huzursuz ediyor işte insanı
Dualarımız seninle inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
Olumlu güzel şeyler düşün gerçekten olumsuz bir durum yok söylediklerinde çünkü. Bu haftalarda doğum olması da çok normal. Bak bizler 33 veya 34 de bekliyoruz ki herşey yolunda birde. 36 falan en iyi ihtimal.

Canım cıger gelıstırıcı ıgne bebekleri 2 gun hareketlerini sakınlestırıyor onu hıc dusunme kendi doktorum da demıstı burdakı cogu olan kısılerde dedi 2 gun sonra kendilerine gelırler

Oyy pasamız durur sen merak etme annesi sen strest yapma haftası cok ıyı kilosu da oyle dedıgın gıbı doğduktan sonra kucuk bebekler zaten daha cabuk toparlanıyor hıc dert etme zayıf bebek cabuk gelısır dıyor tum doktorlar sımdı onlemlerde alındı onemlı olan cıgeri gelişmesi onunda ıgnesını oldun ya cogu seyı hazır

İnşallah sağlıkla büyüsün biraz daha dursun annesinin karnında. Sen iyi olmaya çalış canım benim. Doğan büyüyor elbet. Dünyaya geldikten sonra anne sütü onu besler daha iyi gelir
Haftaya perşembe akşam gidicem canım doktorum nöbetçi o gece daha 1 hafta var geçmiyor günler
Hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah canım. Rabbim yardımcınız olsun

Ne zaman oldun iğneyi simdi normal mi hareketleri canım

Destekleriniz güzel dualarınız için teşekkür ederim burayada yazıp sizinde keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama bana destek olmanız iyi oluyor Allah razı olsun canlar Allaha emanet olun gelişme olursa doğuma girme gibi falan yazarım bize dua edersiniz

Sen ıyı ol canım yaz biz sen yazmayınca daha cok merak ediyoruz emın ol hem kafan dagılır dualarımızda senınle

Kızlar indirime gırmıs evine alıp acan var mı ben almak istiyorum kokusu kalıcı mı kullanana var mı sımdıden bıde ındırımdeymıs almak isteyenler ıcın de fikir olur diye paylastım

Eklentiler

• Screenshot_20220414_202538_com.solidict.ebebek.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum deme öyle daha çok merak ederiz. Sen yaz bize inşallah her şey gönlünce olur. Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar indirime gırmıs evine alıp acan var mı ben almak istiyorum kokusu kalıcı mı kullanana var mı sımdıden bıde ındırımdeymıs almak isteyenler ıcın de fikir olur diye paylastım
Yaa ben bundan alcam işte indirime mi giriyor Ayy bi gezmeye gideyim oralara doğru emzik kutusu ve file de alacaktım
Hani mağazaya girince mis gibi kokuyor ya bu o koku sanırım kuzum Tureed sen almıştın dimi canım o mu bu

Evet kuzum bundan aldım şişeden kokladım ama çubukla ri takip denemedim ama aynı e bebek gibi kokuo

Eklentiler

• IMG-20220414-WA0009.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• IMG-20220414-WA0012.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 44
Evet kuzum bundan aldım şişeden kokladım ama çubukla ri takip denemedim ama aynı e bebek gibi kokuo
Yaa ben parfüm gibi sanmıştım bunu şişeyi düz zemine yerleştirmek lazım dökülürse leke olur hemen silin diyor benim gibi panik bir insana bu çok fazla yaf kesin dökerim of niye parfüm gibi yapmamışlar
Oda kokusu cubuklarda kuzum benim sana dediğim bide dolap kokusu vardı bimden almıştım bulursan miss kuzum çekmece ye at beyaz sabun kokuo
Tamam canım unuttum ben onu ya. Sen nasıl oldun daha iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…