- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.061
Aa bime ne zaman gelecek kız görmedim ben onu.Hayırlı olsun canım yorumlara göre iyi görünüyor.Ben de bu tarz alacağım ama henüz almadım.Bime gelecek önce ona bakıp olmazsa netten almayı düşünüyorum
Cok sevindim iyi olmanıza. Dogumada az kalmis maşallah saglikla gelsin kuzucuk. Dikkat et kendineTeşekkür ederim canım 3 gün hastanede yattım takip edildi çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şimdi evde takip ediyorum diyet yapıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah bebeğimde iyidir kilo almıştırhiç kendini strese sokma bebisler hissetmesin Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Pır pır olmazmı illaki kafaya takacak bisey buluyoruz kontrole kadar herseyin hayırlısı hepimiz için stres yapıp üzülüp tansiyonunuzu oynatmayın benden tavsiye
Benimkide tam bir yukleme değildi. Aclik kanı bakildi, sonra 1 bardak sekerli su verildi 150 200 ml kadar ictim. Tokluk bakildi o kadar. Şeker çıkabilir diye düşünmüştüm 8 kilo almisim çünkü. 60 kilo olmusumSelam canım. Bana doktor sadece açlık tokluk şekerime baktırdı. Yükleme yaptırmadı. Neden bilmiyorum ama.
Ben yıllardır tiroid hastasıyım. Sürekli ilaç kullanıyorum. Hamilelik boyunca da 2 ayda falan kontrol ettiriyorum. 2 lerde falandı değer. İlacı bıraktığım an arşa çıkıyor değer. Devamlı halen kullanıyorum.
Dahiliye ye git onlar ayarlar ilaç dozunu canım.
Yok yok canım hiç gerek yok endokrine. Dahiliye yeterli. Benim değer 36 larda idi düşün :) dahiliye ayarladı. 125 mg euthyrox kullanıyorum. sana muhtemelen 25 mg. verecektir. sabah aç 1 tane içiliyor.Benimkide tam bir yukleme değildi. Aclik kanı bakildi, sonra 1 bardak sekerli su verildi 150 200 ml kadar ictim. Tokluk bakildi o kadar. Şeker çıkabilir diye düşünmüştüm 8 kilo almisim çünkü. 60 kilo olmusum
Dahiliyeye gittim hemen doktor cok az yüksek degerin, tekrarlayalım yine yüksek cikarsa euthyrox düşük doz baslayalim dedi. Dahiliye yeterli mi sence endokrine de gideyim mi?
canım lcw den de bakmanı tavsiye ederim. %100 pamuk rahat kalıp pijamaları şahane. Ben aldım çok iyi geldi.Hayırlı olsun canım yorumlara göre iyi görünüyor.Ben de bu tarz alacağım ama henüz almadım.Bime gelecek önce ona bakıp olmazsa netten almayı düşünüyorum
Kumaşı nasıl bilmiyorum ama gidip bakacağım inş.Cuma günü gelecekAa bime ne zaman gelecek kız görmedim ben onu.
Aynen canım yorumlarda iyi diyorlar hatta hamiş biri foto atmış gayet iyi olmuş
Favorilerime ekledim ordan bir kaç model.İndirim bekliyorum olursa ilk tercihim orası olacak inş.canım lcw den de bakmanı tavsiye ederim. %100 pamuk rahat kalıp pijamaları şahane. Ben aldım çok iyi geldi.
Ya inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.Yok yok canım hiç gerek yok endokrine. Dahiliye yeterli. Benim değer 36 larda idi düşün :) dahiliye ayarladı. 125 mg euthyrox kullanıyorum. sana muhtemelen 25 mg. verecektir. sabah aç 1 tane içiliyor.
Gelince yorumlarını alırız kuzum güle güle kullanSude HOMEWEAR Ercan Gömlek Uzun Kol Lacivert Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sude HOMEWEAR Ercan Gömlek Uzun Kol Lacivert Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
@Tureed bir çılgınlık yapıp bundan sipariş verdimgelsin yorum yaparım bakalım inşallah iyidir. En önemlisi inşallah içine sığarım
Sende bugün güzel haberler ile gel
Teşekkür ederim canım evet az kaldı Amin inşallah sende dikkat etCok sevindim iyi olmanıza. Dogumada az kalmis maşallah saglikla gelsin kuzucuk. Dikkat et kendinebende gittim dahiliyeye tekrar kan tahlili istedi, ogleden sonra sonuç için gidicem. Yine yüksek cikarsa ilac baslayalim düşük doz dedi.
Canım sen bilirsin ama bunda %50 polyester diyor bu parayı buna vereceğine lcwden al pamuklu çok güzeller tabi sen bilirsinKumaşı nasıl bilmiyorum ama gidip bakacağım inş.Cuma günü gelecek
Sen içini ferah tut Google bizi mahvediyor zaten bende neler neler okudum en sonunda bıraktım araştırma yapmıyorum yoksa günler geçmiyorYa inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.
Ona dikkat etmemisim evet öyle gözüme çarpmıştı.Dedigin gibi yapmak mantıklı teşekkürlerCanım sen bilirsin ama bunda %50 polyester diyor bu parayı buna vereceğine lcwden al pamuklu çok güzeller tabi sen bilirsin
Görünüş güzel bak bakalım kumaş nasıl ama nefesin dediği de mantıklıKumaşı nasıl bilmiyorum ama gidip bakacağım inş.Cuma günü gelecek
Ah o Google mahvediyor kuzum insanı hiç bakmaya gelmiyor. İçini ferah tut çok aşırı yüksek değil değerin yarından itibaren de ilaca başlarsınYa inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.
Tamam balım kargoya verilmiş bakalım PTT kargoGelince yorumlarını alırız kuzum güle güle kullan
Bisey değil canımOna dikkat etmemisim evet öyle gözüme çarpmıştı.Dedigin gibi yapmak mantıklı teşekkürler
Ah bu PTT kargo valiz düzenleyici aldım daha getirecekTamam balım kargoya verilmiş bakalım PTT kargokaç güne gelirse gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?