Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlı olsun canım yorumlara göre iyi görünüyor.Ben de bu tarz alacağım ama henüz almadım.Bime gelecek önce ona bakıp olmazsa netten almayı düşünüyorum
Aa bime ne zaman gelecek kız görmedim ben onu.
Aynen canım yorumlarda iyi diyorlar hatta hamiş biri foto atmış gayet iyi olmuş

Cok sevindim iyi olmanıza. Dogumada az kalmis maşallah saglikla gelsin kuzucuk. Dikkat et kendine bende gittim dahiliyeye tekrar kan tahlili istedi, ogleden sonra sonuç için gidicem. Yine yüksek cikarsa ilac baslayalim düşük doz dedi.

Benimkide tam bir yukleme değildi. Aclik kanı bakildi, sonra 1 bardak sekerli su verildi 150 200 ml kadar ictim. Tokluk bakildi o kadar. Şeker çıkabilir diye düşünmüştüm 8 kilo almisim çünkü. 60 kilo olmusum
Dahiliyeye gittim hemen doktor cok az yüksek degerin, tekrarlayalım yine yüksek cikarsa euthyrox düşük doz baslayalim dedi. Dahiliye yeterli mi sence endokrine de gideyim mi?

Yok yok canım hiç gerek yok endokrine. Dahiliye yeterli. Benim değer 36 larda idi düşün :) dahiliye ayarladı. 125 mg euthyrox kullanıyorum. sana muhtemelen 25 mg. verecektir. sabah aç 1 tane içiliyor.

Hayırlı olsun canım yorumlara göre iyi görünüyor.Ben de bu tarz alacağım ama henüz almadım.Bime gelecek önce ona bakıp olmazsa netten almayı düşünüyorum
canım lcw den de bakmanı tavsiye ederim. %100 pamuk rahat kalıp pijamaları şahane. Ben aldım çok iyi geldi.

Aa bime ne zaman gelecek kız görmedim ben onu.
Aynen canım yorumlarda iyi diyorlar hatta hamiş biri foto atmış gayet iyi olmuş
Kumaşı nasıl bilmiyorum ama gidip bakacağım inş.Cuma günü gelecek

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-06-10-37-33-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 29
canım lcw den de bakmanı tavsiye ederim. %100 pamuk rahat kalıp pijamaları şahane. Ben aldım çok iyi geldi.
Favorilerime ekledim ordan bir kaç model.İndirim bekliyorum olursa ilk tercihim orası olacak inş. Vakit var diye o zamana kadar da diğerlerini gözden geçiriyorum.
İki takım lohusalik var biri ikili biri üçlü set şeklinde.Bir tanede böyle alayım dedim o yüzden acele etmiyorum elimde var nasıl olsa.

Yok yok canım hiç gerek yok endokrine. Dahiliye yeterli. Benim değer 36 larda idi düşün :) dahiliye ayarladı. 125 mg euthyrox kullanıyorum. sana muhtemelen 25 mg. verecektir. sabah aç 1 tane içiliyor.
Ya inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.

Gelince yorumlarını alırız kuzum güle güle kullan

Teşekkür ederim canım evet az kaldı Amin inşallah sende dikkat et hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım gitmekle iyi yaptın

Ya inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.
Sen içini ferah tut Google bizi mahvediyor zaten bende neler neler okudum en sonunda bıraktım araştırma yapmıyorum yoksa günler geçmiyor

Ah o Google mahvediyor kuzum insanı hiç bakmaya gelmiyor. İçini ferah tut çok aşırı yüksek değil değerin yarından itibaren de ilaca başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…