• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ah canım hasta deilm şükür ama burnum ikiside öle bı tıkanık ki bı de şehir dışına geldik sabah yolda iyice gitti burnum alerji mi oldum anlamadım yarın sorcam doktora bı sprey bişe kullanbilirmiyim die kuzum 😔
Belki de alerjidir kuzum ya aynen sor bakalım serbestse bi burun spreyi yazar. Bugün müydü senin kontrolün

Günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür benimde boğazımda hafif ağrı var bol bol süt kaynatıp içiyorum malum diyet var herseyide yiyip içemiyorum
Uykuya gelince deliksiz uyuduğum en son ne zamandır hatırlamıyorum bebisler bizi hazırlıyor alışmayın diyorlar 🤭🤭

Ah canım hasta deilm şükür ama burnum ikiside öle bı tıkanık ki bı de şehir dışına geldik sabah yolda iyice gitti burnum alerji mi oldu anlamadım yarın sorcam doktora bı sprey bişe kullanbilirmiyim die kuzum 😔
Geçtiğimiz haftalar ben de öyleydim nefes alamıyordum.Hangi hafta hatırlamıyorum o haftalarda mukozalar sisermis ve bu şekilde tıkaniklik yaparmış.bir hafta on gün kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti.Buyuk ihtimal senin de ondan olmuştur

hehehe bende aynısını aldım geçen haftalarda. çok da beğendim kumaşını modelini. pek bir rahat ama çok bol kalıp m aldım bol bol geldi. valla 55 tl ye falan geldi birde.
Ay evet kalıbı bayagi geniş bol bol rahat oluyor 🤣🤣
yaa canım benim her yer her yerde.. aldığımız kıyafetleri herşeyi kapalı balkona attık. odayı hazırlamamız lazım. dolap beşik daha gelmesin dedik. temizlik lazım eve. koltuk yıkama halı yıkama yapılması lazım. önümüzdeki hafta artık evdeyim ama kendim de birşey yapamıyorum. annem 1 hafta yanımda. artık ne yapabilirsek.
Guzel telaşlar bunlar masallah sağlıkla kavuşalım minnoslarimiza 😍

Geçtiğimiz haftalar ben de öyleydim nefes alamıyordum.Hangi hafta hatırlamıyorum o haftalarda mukozalar sisermis ve bu şekilde tıkaniklik yaparmış.bir hafta on gün kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti.Buyuk ihtimal senin de ondan olmuştur
Gercektenmi çünkü grip gibi deilim garip bisekilde burnum tıkalı nefes alamiorum geçsin kuzum bak bunu bilmiodum olabiliomus demekki

Günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür benimde boğazımda hafif ağrı var bol bol süt kaynatıp içiyorum malum diyet var herseyide yiyip içemiyorum
Uykuya gelince deliksiz uyuduğum en son ne zamandır hatırlamıyorum bebisler bizi hazırlıyor alışmayın diyorlar 🤭🤭
Evet kuzum bende aynısını dusunuorum bebekler biz gelcez hazır olun diyor ben de hiç uyuyamiorum geceleri bide şimdi nefes alamamak zar zor uyuyoz🙂

Geçmiş olsun balım inşallah ilerlemeden geçer
He ya bebeler gelmeden hazırlıyor annelerini 😴😴
Yok kuzum yanar die korktum 😊 yarın bişe vermezse mecbur tuzlu suyu yapcam
Evet yakıyor birazcık 🤭

Geçmiş olsun canım ya inşallah çok ilerlemeden atlatırsın havalar bi sıcak bi soğuk anlamıyoruz valla

Geçmiş olsun balım inşallah ilerlemeden geçer
He ya bebeler gelmeden hazırlıyor annelerini 😴😴

Evet yakıyor birazcık 🤭

Geçmiş olsun canım ya inşallah çok ilerlemeden atlatırsın havalar bi sıcak bi soğuk anlamıyoruz valla
İnşallah bacılarım teşekkür ederim simdi limonlu ıhlamur yapıp içicem 😊 bu havalar sıkıntılı cidden bide benim rutindir Nisan ayında grip olmam 🤭🤭

Selam kizlar. Seker yüklemesi yaptırdım bugün. Sonuclar iyi çıktı fakat tsh değerim yüksek çıkmış 4.05 çıkmış, daha önce hic troid problemim olmamisti. Endiselendim biraz doktoruma da ulasamadim . En son 40 gün önce bakıldığında normal çıkmış bu arada. Ben napayim simdi 🙄

Gercektenmi çünkü grip gibi deilim garip bisekilde burnum tıkalı nefes alamiorum geçsin kuzum bak bunu bilmiodum olabiliomus demekki
Ben de bilmiyordum gebelik programında o haftada annede olan değişiklik kısmında okumuştum tamam demek ki bundan demiştim ordan hatırlıyorum.Cok sürmüyor ama biraz sabir

Selam kizlar. Seker yüklemesi yaptırdım bugün. Sonuclar iyi çıktı fakat tsh değerim yüksek çıkmış 4.05 çıkmış, daha önce hic troid problemim olmamisti. Endiselendim biraz doktoruma da ulasamadim . En son 40 gün önce bakıldığında normal çıkmış bu arada. Ben napayim simdi 🙄
Çok aşırı değil ama ilaç desteği olmalı çocuk için.Dahiliye bölümüne gitmen lazim büyük ihtimal düşük doz ilaç başlatır.Hamilelikte artabiliyor

Ben de bilmiyordum gebelik programında o haftada annede olan değişiklik kısmında okumuştum tamam demek ki bundan demiştim ordan hatırlıyorum.Cok sürmüyor ama biraz sabir
İnşallah canım çünkü normal grip te böle tikanlik olmuo ben hiç nefes alamiorum diorum hemen geçsin inşallah 🥰🥰

Back