Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben iyiyim Allaha şükür canım sen nasılsın pazartesi paşamında iyi olduğunu öğrenirsem daha da iyi olucam yıkama işlerine devam ediyorum inşallah bu hafta bitirmiş olurum
Çok şükür canim bende iyiyim artık gün sayıyoruz
Az kaldi p.tesi görüş günü desene iyidir iyidir çok takılıp çok stres yapma şekerini etkilemesin

Ya inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.
Yok artıkk. Dert değil bu dert etme sakın kendine. Diyorum ya benim 36 lara çıkıyordu değerim. o ilaçla hemen düşüyor ki değerin öyle çok yüksek değil. kontrol altına alınması kolay bir değer evet çok önemli ama farkedilince zaten çözülüyor.

Anladım canım bende 1 kısa kol 1 uzun kol önden düğmeli 2 takım var. birde gecelik aldım. bir de 2 li lohusa takım aldık ama beden olmadı. s almış kayınvalidem:) o değişecek. yeter artık diye düşündüm. güzel indirimler oluyor. hatta ben bebişlere pijama takımı aldım onlarda çok şahane geldi.

Cok şükür canim bende iyiyim
Ohh 2 gün kaldı bol bol dinlenir yavaş yavaş hazırlanırsın inşallah zaman su gibi akıp gidiyor

Ay hadi gule güle giy yorum sole bende alayım herşeyi hallettim bugün sanırım ama hala kendime bişe yok bebiş şükür iyi dedi 952 Gr olmuş şükür herşeyi iyi kiloma çok kızdı artık dikkat etcez mecbur şeker için de açlık tokluk istedi nasi mutlu oldum yarın veririm artık magnezyum verdi bide mide ilacı verdi ağzıma su gelio dedim die bakalım bu arada kuzum iki hafta sonrasına çağırdı artık böle sanırım

İyiyiz kuzum sen nasılsın. Başladın mı çanta hazırlamaya
Cok şükür canim iyiyim
Yok valla hazirlamadım yıkama ütüleme bitti dolabimizi yerleştirdik beşigimiz kuruldu pikesi yıkandı serildi valize koyucaklarımı aklıma geldikce beşiğin içine koyuyorum

Oy oy maşallah gramını severim onun
Başından beri kaç kilo aldın ki kızdı canım. Benimki bişey demedi kiloma
Bende gittiğim hafta başlamıştım magnezyuma onda bile aynı gidiyoruz

Cok şükür canim iyiyim
Yok valla hazirlamadım yıkama ütüleme bitti dolabimizi yerleştirdik beşigimiz kuruldu pikesi yıkandı serildi valize koyucaklarımı aklıma geldikce beşiğin içine koyuyorum
Yaaa çok güzel heyecanlar bunlar. İyi yapıyorsun canım hepsi hazır olur sonra paketleme kolay zaten sağlıkla gelsin inşallah

Çok şükür canim bende iyiyim artık gün sayıyoruz
Az kaldi p.tesi görüş günü desene iyidir iyidir çok takılıp çok stres yapma şekerini etkilemesin
Aynen 50den düştük artık
Evet pazartesi görüş günü inşallah güzel haberlerle dönerim işte bir gideyim ondan sonra daha da rahatlıcam çok şükür hareketleri de iyi mucizemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…