- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.081
Nasılsınız kızlar ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim Allaha şükür canım sen nasılsın pazartesi paşamında iyi olduğunu öğrenirsem daha da iyi olucam yıkama işlerine devam ediyorum inşallah bu hafta bitirmiş olurumNasılsınız kızlar ❤
Çok şükür canim bende iyiyim artık gün sayıyoruzBen iyiyim Allaha şükür canım sen nasılsın pazartesi paşamında iyi olduğunu öğrenirsem daha da iyi olucam yıkama işlerine devam ediyorum inşallah bu hafta bitirmiş olurum
Yok artıkk. Dert değil bu dert etme sakın kendine. Diyorum ya benim 36 lara çıkıyordu değerim. o ilaçla hemen düşüyor ki değerin öyle çok yüksek değil. kontrol altına alınması kolay bir değer evet çok önemli ama farkedilince zaten çözülüyor.Ya inşallah böyle kolaycacik olur. Dünden beri kendime felaket senaryoları cizdim sorma. Google batagina düşünce neler neler çıkıyor insanın karşısına.
Anladım canım bende 1 kısa kol 1 uzun kol önden düğmeli 2 takım var. birde gecelik aldım. bir de 2 li lohusa takım aldık ama beden olmadı. s almış kayınvalidem:) o değişecek. yeter artık diye düşündüm. güzel indirimler oluyor. hatta ben bebişlere pijama takımı aldım onlarda çok şahane geldi.Favorilerime ekledim ordan bir kaç model.İndirim bekliyorum olursa ilk tercihim orası olacak inş. Vakit var diye o zamana kadar da diğerlerini gözden geçiriyorum.
İki takım lohusalik var biri ikili biri üçlü set şeklinde.Bir tanede böyle alayım dedim o yüzden acele etmiyorum elimde var nasıl olsa.
Canım çok şükür iyiyim ben. Sen de iyisindir umarım. Son haftamı çalışıyorum. Cuma son nasipse.Nasılsınız kızlar ❤
Cok şükür canim bende iyiyimCanım çok şükür iyiyim ben. Sen de iyisindir umarım. Son haftamı çalışıyorum. Cuma son nasipse.
Artık hazırlık yapmak istiyorum şöyle bol bol vakitli olarak.
havalarda güzel artık çok şükür.
Evet canım 30.haftaya yaklaştığıma hala inanamıyorum. Çok da mutluyum. Zaman akıp geçiyor.Cok şükür canim bende iyiyim
Ohh 2 gün kaldı bol bol dinlenir yavaş yavaş hazırlanırsın inşallah zaman su gibi akıp gidiyor
Ohooo daha gelmedi mi o yaaAh bu PTT kargo valiz düzenleyici aldım daha getirecek
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Başladın mı çanta hazırlamayaNasılsınız kızlar ❤
Ay hadi gule güle giy yorum sole bende alayım herşeyi hallettim bugün sanırım ama hala kendime bişe yok bebiş şükür iyi dedi 952 Gr olmuş şükür herşeyi iyi kiloma çok kızdı artık dikkat etcez mecbur şeker için de açlık tokluk istedi nasi mutlu oldum yarın veririm artık magnezyum verdi bide mide ilacı verdi ağzıma su gelio dedim die bakalım bu arada kuzum iki hafta sonrasına çağırdı artık böle sanırımSude HOMEWEAR Ercan Gömlek Uzun Kol Lacivert Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sude HOMEWEAR Ercan Gömlek Uzun Kol Lacivert Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tureed bir çılgınlık yapıp bundan sipariş verdim gelsin yorum yaparım bakalım inşallah iyidir. En önemlisi inşallah içine sığarım
Sende bugün güzel haberler ile gel
Şükürler olsun bugünümüze❤Evet canım 30.haftaya yaklaştığıma hala inanamıyorum. Çok da mutluyum. Zaman akıp geçiyor.
Cok şükür canim iyiyimİyiyiz kuzum sen nasılsın. Başladın mı çanta hazırlamaya
Bakmıyorum artik birazdan sonuc göstermeye gidicem doktoraAh o Google mahvediyor kuzum insanı hiç bakmaya gelmiyor. İçini ferah tut çok aşırı yüksek değil değerin yarından itibaren de ilaca başlarsın
İyiyim çok şükür canım. Annemler erkek kardeşimle bana sürpriz yapıp yola çıkmışlar. Birkac günlüğüne bana geliyorlar, çok mutluyum. Yeğenim de geliyor Sen de iyisindir umarımNasılsınız kızlar ❤
Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kavuştursunİyiyim çok şükür canım. Annemler erkek kardeşimle bana sürpriz yapıp yola çıkmışlar. Birkac günlüğüne bana geliyorlar, çok mutluyum. Yeğenim de geliyor Sen de iyisindir umarım
Oy oy maşallah gramını severim onunAy hadi gule güle giy yorum sole bende alayım herşeyi hallettim bugün sanırım ama hala kendime bişe yok bebiş şükür iyi dedi 952 Gr olmuş şükür herşeyi iyi kiloma çok kızdı artık dikkat etcez mecbur şeker için de açlık tokluk istedi nasi mutlu oldum yarın veririm artık magnezyum verdi bide mide ilacı verdi ağzıma su gelio dedim die bakalım bu arada kuzum iki hafta sonrasına çağırdı artık böle sanırım
Yaaa çok güzel heyecanlar bunlar. İyi yapıyorsun canım hepsi hazır olur sonra paketleme kolay zaten sağlıkla gelsin inşallahCok şükür canim iyiyim
Yok valla hazirlamadım yıkama ütüleme bitti dolabimizi yerleştirdik beşigimiz kuruldu pikesi yıkandı serildi valize koyucaklarımı aklıma geldikce beşiğin içine koyuyorum
Aynen 50den düştük artıkÇok şükür canim bende iyiyim artık gün sayıyoruz
Az kaldi p.tesi görüş günü desene iyidir iyidir çok takılıp çok stres yapma şekerini etkilemesin