• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben de lcw outletten aldım. Sitede 220 olan pijamayi 119.90'a falan aldım. Normalde de giyilecek bir pijama, çok begendim
Evet kumaşları güzel güle güle kullan canım🥰
Aa bunun pijama takımı mı vardı bak görmemişim 🤭🤣
Evet kuzum var hem de 2 model birisi komple mavi önden düğmeli ben onu aldım diğeride sadece altı böyle mavi üstü beyaz 😊

Ben de ilk postayı biraz önce asmış bulunmaktayım🥰 yıkanacak iki posta daha var sonrasında ütü başlayacak inş.Minik minik as as bitmiyor 😄
Yaaa maşallah çok tatlılar bende ilk postayı yıkadım astım yarına ancak kurur kuruyanı birikmesin diye hemen ütülicem. 4 posta daha var yıkanacak 1 postada uyku seti olur 🥰 aynen minikler astıkça daha damı vardı diyosun🤭🤭

Yaaa maşallah çok tatlılar bende ilk postayı yıkadım astım yarına ancak kurur kuruyanı birikmesin diye hemen ütülicem. 4 posta daha var yıkanacak 1 postada uyku seti olur 🥰 aynen minikler astıkça daha damı vardı diyosun🤭🤭
Ben de güya kıyafet almam diyordum hediye gelir çok olmasın diyordum ama sanırım kendimi tutamamışım😅😅

3. Trimester anneleri benden size gelsin bu şarkı 😅😅😅
O yana dönsem ağrıyii bu yana dönsem ağrıyiii😅😅
Kafamın içinde bu şarkı çalıyor
Gecelerrrr gecelerrr hain gecelerrr😅😅 :KK76::KK76::KK76:

:)) çok yorgun olsam da o yatağa girmek ızdırab bana. Allahım nolur rahat rahat uyuyayım diyorum. çift yastık ile yatıyorum olmuyor. bacak arasına yastık koyuyorum olmuyor. kalbim ağzıma geliyor. Olsun ama çok şükür diyelim halimize..

Maşallah kızlar oku oku bitmedi neler neler konuşulmuş 😍🤣
Bizimde yıkama ütüleme işlemimiz çok şükür bitti ütü tam 4 saat sürdü 🤭
Şimdi sıra valiz hazırlamada inşallah ❤
yaa canım benim her yer her yerde.. aldığımız kıyafetleri herşeyi kapalı balkona attık. odayı hazırlamamız lazım. dolap beşik daha gelmesin dedik. temizlik lazım eve. koltuk yıkama halı yıkama yapılması lazım. önümüzdeki hafta artık evdeyim ama kendim de birşey yapamıyorum. annem 1 hafta yanımda. artık ne yapabilirsek.

Ben de ilk postayı biraz önce asmış bulunmaktayım🥰 yıkanacak iki posta daha var sonrasında ütü başlayacak inş.Minik minik as as bitmiyor 😄
ayy ne güzel bizede bu günleri görmeyi nasip et ya rabbi. benim her yer her yerde birşey çıkartamadık daha ortaya. haftaya evdeyim artık iş ile bağlantım bitecek inşallah ama kendim olunca da birşey yapamıyorum ki.

:)) çok yorgun olsam da o yatağa girmek ızdırab bana. Allahım nolur rahat rahat uyuyayım diyorum. çift yastık ile yatıyorum olmuyor. bacak arasına yastık koyuyorum olmuyor. kalbim ağzıma geliyor. Olsun ama çok şükür diyelim halimize..
Aynen canım ya hepimiz aynı durumdayız galiba 😅😅 sağlıkla sıhhatle büyüsünler de biz bi şekilde idare ediyoruz

ayy ne güzel bizede bu günleri görmeyi nasip et ya rabbi. benim her yer her yerde birşey çıkartamadık daha ortaya. haftaya evdeyim artık iş ile bağlantım bitecek inşallah ama kendim olunca da birşey yapamıyorum ki.
Amin canım inşallah göreceksiniz nasipse.Hic dert etme bir güne hepsi halledilir.Sonra yavaş yavaş yıkar utulersiniz

Back