- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.901
Kuzum yeri güzel aynı ama ben kısa prog. Yikicam bana kumaşı kokusu gibi geldi ama hızlı geldi.fiyat iyi bide ben 4 lu organizer aldım çok büyük kalındı gerçi senin dolabın kendisinde var ama oda güzel 4 lu olanDiğer sitelere göre 1 tık pahalı turedin dediği yer daha uygun ordan alıcam hemde o gördü nasıl bisey olduğunu içim rahat alırım
Aynen bir takım yeterli oluyor ben kilitli almanıstım ilk basta onlara koydum boyle keske bı tane daha duzenleyıcı olsaydı dedım ama boyut olarak kucuk gelıyor kilitli ler daha kullanışlı bencede 1 takım yeter canım ben kilitli lerı daha cok sevdim dedıgın gıbı her takımı tek tek koyabılıyırsunTamam canım sağol banada kilitli ler daha kullanışlı olur diye düşünüyorum tek sefer giyecekleri 1 poşette olur diğerleri giyilmesede kirlenmez 1 takım düzenleyici gerisini artık poset koyarım yeter heralde
Yok canım sadece kendi pijamalarımı yıkamıstım ütülenecek bebişin kıyafetlerine başlıcaktım onlarda hastanede yatış olunca kaldı Allah nasip ederse bu hafta yıkayıp ütülicem eşimle bu akşam etiket kesmeydi renk ayırmaydı onları yaparız yarında başlarım yıkamayaTamam balım bakarken denk geldim bende
Ütü işi bitmiş miydi canım senin
Bende kısa programda yıkarım içim rahat etmez zaten. Ben bakım çantasıni alırken o sitede bisey bulamadım kargo bedava olsun diye dedim akardiyon organizer alayım çoraplarını falan koyarım ama uzun geldi artık kendime kullanırımKuzum yeri güzel aynı ama ben kısa prog. Yikicam bana kumaşı kokusu gibi geldi ama hızlı geldi.fiyat iyi bide ben 4 lu organizer aldım çok büyük kalındı gerçi senin dolabın kendisinde var ama oda güzel 4 lu olan
Öyle yapayım bende o zaman şimdi tam netleşti sipariş vereyim bu hafta bu işleri halledeyimAynen bir takım yeterli oluyor ben kilitli almanıstım ilk basta onlara koydum boyle keske bı tane daha duzenleyıcı olsaydı dedım ama boyut olarak kucuk gelıyor kilitli ler daha kullanışlı bencede 1 takım yeter canım ben kilitli lerı daha cok sevdim dedıgın gıbı her takımı tek tek koyabılıyırsun
Aynen canım cok zevkli zamanlara geldinÖyle yapayım bende o zaman şimdi tam netleşti sipariş vereyim bu hafta bu işleri halledeyim
İnşallah canım. Etiketleri geçen söktüm ben 3 aylıkları söktüm de 6-9-12 duruyor ileride kullanırken sökerim. Şimdi hangisi kaçıncı aydı karışmasın dedikYok canım sadece kendi pijamalarımı yıkamıstım ütülenecek bebişin kıyafetlerine başlıcaktım onlarda hastanede yatış olunca kaldı Allah nasip ederse bu hafta yıkayıp ütülicem eşimle bu akşam etiket kesmeydi renk ayırmaydı onları yaparız yarında başlarım yıkamaya
Balım kilitli poşet derken şu normal dolap poşetleri mi. Yoksa e bebekten almıştım ben onlar gibi miAynen canım cok zevkli zamanlara geldin
Ben canım marketten aldım orta boy olması lazım ama boyut olarak ideal geldı banaBalım kilitli poşet derken şu normal dolap poşetleri mi. Yoksa e bebekten almıştım ben onlar gibi mi
Hee tamam canım benim bakayım bende öyle yaparım olmazsaBen canım marketten aldım orta boy olması lazım ama boyut olarak ideal geldı bana
Benım safak 15-16heyecan dorukta
Aynen canım cok kullanışlı oluyor ben de bilmeden aldım hani kilitli alıcaktım markette boyut falan bilmeden aldım hem cok ideal boy cıktı sansıma hemde not yazılacak yerlerı bile var ustunde guzel cıktıHee tamam canım benim bakayım bende öyle yaparım olmazsa
Hahahaha ıcımde kızlarda aynı boyle ler bu ara
Ebebekten aldığının boyu ne kadar kuzum gidince bakaimBalım kilitli poşet derken şu normal dolap poşetleri mi. Yoksa e bebekten almıştım ben onlar gibi mi
Ebebekten aldığının boyu ne kadar kuzum gidince bakaim
Haha onlar da dışarı çıkmaya az kaldı ya bayram sevinci yaşıyorlardırHahahaha ıcımde kızlarda aynı boyle ler bu arainsanın ayrılması gelmiyor ben boyle iyiyim diyorum ama
İyi yapmışsın canım bende alayım kirlenmeyenleri direk getiririz takım takım ayrı koyarım öle planladim bide izlediğim videolarda gördümEki Görüntüle 3040124
Şöyle geçiyor canım orta boydu dur bakim kaç cm miş. Ama ben sevdim öylesine denemek almıştım
Evet alsamissin keşke kuzum bende gidince alayım burda yok hastane zamanı Alcam iki paket alaim bariEki Görüntüle 3040126
Anne bakım çantasında kirlileri ayırmak içinde süper fikirmiş ya. Keşke o indirimdeyken bir iki daha alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?