- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.108
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.861
Aynen çok bir şey kalmadı kendi eksiklerimizi de tamamlarsak oldu bu işEvet kuzum bende eksikleri yazdım halledeyim kendi eksiklerim var bebisin eksikleri bitcek gibi duruo da bakalım yine aklıma bişe gelio evet onlari düşünunxe kafa dagilio iyi geliobayramdan sonra yıkarım die düşündüm
Kuzum özlettin ama kendini merak edioruz evet korkuttu bebem doktora gitmek istemiş akşamına tepikler devam etti şükür sağ sağlim alalım kucağımıza havalara da güven yok kışın olmadım şimdi nefes alamiorumHaftalardır okuyorum, sonunda günceli yakaladım.
Tureed canım, geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah çabucak.
Korkutmuş seni geçende paşa.Neyse, şükür ki iyiymiş.
Catlak-kurabiye ben de yıkama ütüleme işleriyle uğraşıyorum ne zamandır. 29+5 oldum, 30’da kapatırım çantayı diyordum ama bitmiyor eksikler.
Minikimm canım, gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını.
Allah güç kuvvet versin, sağlıkla götüreceksin bebeğini evine.
Bi tane de cennette meleğin var. Allah sabır versin sizlere.
Ben açıkçası sütyen bile ne beden Alcam gecelik ne benden Alcam ondan iyice kararsızım hastaneye gittiğimde oğlusun eksiklerini tamamlasam dün bakım sepeti aldığım yerden çanta düzenleyici de aldım kirli sepeti karar veremedim şimdi bebisin kirlilerini koycak bakiorumAynen çok bir şey kalmadı kendi eksiklerimizi de tamamlarsak oldu bu iş
Günaydın canim, amin inşallahGüçlü güzel anneler günaydıniki basamaklı rakamlara düştük şükür darısı tekli basamaklara inşallah
Ben trendyoldan aldım canım.Kızlar valiz icin düzenleyici nerden aldınız daha toplu oluyor bulamazsam kilitli poset alayım diyorum
Kuzum harikaymış bunun linki ni atarmisin alayım bende dediğin gibi renk katar ben odasına deilde kıyafet odamıza koydum dolabını onun yanına koyarim sende güle güle kullan annesiTureed Benim aldığım bu odaya renk kattı başka renkleri de var canım bak istersen
Kızlar sizlere de fikir olsun oyuncak sepeti bile olabilir ilerleyen zamanlarda
Ben bu bakım sepeti aldığımız yerden aldım yeri çok güzel ama bı koku vardı yikicam kumaş kokusu gibi yorumlar da sonradan okudum ama yeri dikisi güzel kuzumKızlar valiz icin düzenleyici nerden aldınız daha toplu oluyor bulamazsam kilitli poset alayım diyorum
Memnun kaldın mı canım aldığından hangi sayfa rica etsem resim atarmısınBen trendyoldan aldım canım.
Teşekkür ederim canım atarım tabikiKuzum harikaymış bunun linki ni atarmisin alayım bende dediğin gibi renk katar ben odasına deilde kıyafet odamıza koydum dolabını onun yanına koyarim sende güle güle kullan annesi
Ben o sayfada bulamadım canımBen bu bakım sepeti aldığımız yerden aldım yeri çok güzel ama bı koku vardı yikicam kumaş kokusu gibi yorumlar da sonradan okudum ama yeri dikisi güzel kuzum
Bakım çantası sanki sen başka sayfadan demiştin benmi yanlış anladım serstil diye bi sayfadan aldım benBurdan aldım kuzum bakım çantası sepetiniESTİ Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
ESTİ mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. ESTİ ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Valiz düzenleyici de güzel ama bı koku vardı kumaş kokusu gibi yikicam bugün ama yeri güzel di
Bende bunu sepete eklemiştimSmdi. Oldu sanırım kuzumHersteller 6
Hersteller 6'lı Organizer Valiz Düzenleyici Fileli Set - Doğum Çanta Seti - Seyahat Hurcu - Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geldi hemen kuzum yok hepsini burdan aldım dolap düzenleyicileri felan daBakım çantası sanki sen başka sayfadan demiştin benmi yanlış anladım serstil diye bi sayfadan aldım ben
Valiz düzenleyiciye bakıyorum hemen sağol canım hemen geldi mi peki kuzum
En mantıklısı canım ya bende bu hafta makine temizleyicisi aldım önce onunla makineyi temizleyim. Üç beş gelecek hediye var onları bekliyorum yıkamaya başlıycamHaftalardır okuyorum, sonunda günceli yakaladım.
Tureed canım, geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah çabucak.
Korkutmuş seni geçende paşa.Neyse, şükür ki iyiymiş.
Catlak-kurabiye ben de yıkama ütüleme işleriyle uğraşıyorum ne zamandır. 29+5 oldum, 30’da kapatırım çantayı diyordum ama bitmiyor eksikler.
Minikimm canım, gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını.
Allah güç kuvvet versin, sağlıkla götüreceksin bebeğini evine.
Bi tane de cennette meleğin var. Allah sabır versin sizlere.
Kuzum ben sütyeni netten sipariş vermiştim şimdilik bir tek onun içine sığabiliyormBen açıkçası sütyen bile ne beden Alcam gecelik ne benden Alcam ondan iyice kararsızım hastaneye gittiğimde oğlusun eksiklerini tamamlasam dün bakım sepeti aldığım yerden çanta düzenleyici de aldım kirli sepeti karar veremedim şimdi bebisin kirlilerini koycak bakiorum
Sağol balım kızardıkSelam kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Catlak-kurabiye kuzum hayırlı olsun pro olmuşsun
Tureed canım ben kirli sepetini internetten aldım hatta hastanede yatarken gelmiş senin aldığın çantadan da almıştım ikiside çok güzeller istersen sende bak ben çok beğendim kirli sepetini
Minikimm canım paşamızın her gün daha iyi olduğunu bilmek bizi çok mutlu ediyor dualarımız sizinle az daha sabır kavuşmaya
Bimden almıştım geçen seneydi galiba. Bir takım yeter mi demişsin ya balım ben o zamanlar Seyehat amaçlı almıştım iki takım aldım yedekli kullanırım diye baktın kargo ücreti çıkıyorsa iki takım da mantıklı. Fiyatı kalitesi uygun bulursan birini yedeğe kaldırırsın. Tatile falan giderken de çok kullanışlı oluyor bebeğin eşyaları ayrı ayrı duruyor. Arkadaşta görmüştümKızlar valiz icin düzenleyici nerden aldınız daha toplu oluyor bulamazsam kilitli poset alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?