- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.641
Kuzum benimde düşmüş iki gündür hastanelrrdeyim bugün tahlil yapılacak dr ya guatr hastalığın var yada hamilelikte düşebilir hamilelik tetiklemistir dedi bakalım bugünkü sonuçtan sonra belli olcak dun hastaneye gitmişken bebeleri gördüm bende biri elini emiyirdu biri yüzünü kapatıyorduBizimde kontrolümüz vardı çok şükür bebiş iyi ama benim troid değerlerim yükselmiş canım sıkıldı biraz. Muhtemelen ilacın dozajını yükseltecek doktor. @Tureed canım ihmal etme galiba bu haftalarda değerler değişebiliyor. Ya da ben çok eve kapandım o mu etkiledi bilmiyorum
İnşallah inşallah canımÇok şükür bebis iyiymiş canım sende dikkat edersin stres yapma yürüyüş yapmaya çalış ilaçda kullanıyorsun düzelir Allahın izniyle kuzum
Ohh çok şükür canım çok sevindim suyunun da normal olmasınaÇok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Magnezyum başlattı ayrıca ilk nstye girdik çok duygulandım ya
Ya yerim o parmakları benKuzum benimde düşmüş iki gündür hastanelrrdeyim bugün tahlil yapılacak dr ya guatr hastalığın var yada hamilelikte düşebilir hamilelik tetiklemistir dedi bakalım bugünkü sonuçtan sonra belli olcak dun hastaneye gitmişken bebeleri gördüm bende biri elini emiyirdu biri yüzünü kapatıyordu330 gram olmuş her biri dr iyi dedi şükür haftaya kendi doktoruma gitcem sonra ayrıntılı ya yollayacak
Güzel haberler ile gel canımGunaydın kızlar bugun de benim kontrolum var nts ye de baglıcaktı artık bakalım ne diyecek doğum ıcın tarih verır mı bısey kalmadı yururken kasıgımda cok baskı hıssedıyorum yururmuyor beni onu soylıcem bakalım ne diyecek bundan sonra her hafta cagırırım diyordu heyecan dorukta bende bakalım bızım kızlar daha ne kadar duracaklar
Buyuk ihtimal kesınlesır ınsallah verdıgı zaman da olur diyorum bide erkenden gelirlerse o panikle bı anda hıc gitmek ıstemıyorumGüzel haberler ile gel canım
Doğum tarihi de kesinleşir belki
Valla değişik ağrılar olunca insan korkuyor canım haklısın. Ama ne yapsın annesi onlar da sıkıldı içerideBuyuk ihtimal kesınlesır ınsallah verdıgı zaman da olur diyorum bide erkenden gelirlerse o panikle bı anda hıc gitmek ıstemıyorumhıc tarih falan uzatmayalım tam ne zamansa hemen beni al 1 gun 2 gun bekleyelim diye ugrasmayalım guvenemem
Ay bende gece konuşuyorum onunla benimki de gece yatınca hiç durmuyor aynısını diyorum vallaValla değişik ağrılar olunca insan korkuyor canım haklısın. Ama ne yapsın annesi onlar da sıkıldı içerideben konuşuyorum bazen tamam annecim anlıyorum çok sıkıldın ama daha vakit var diyorum
Bizde de durumlar aynı valla eşim temizliyor haftasonları evi. bulaşık çamaşır ütü de onda. el değdirmiyor bana.İyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyorBen de bayramdan sonra kadın getirtip temizleteceğim. Sen yıkama ütü işlerini de hallet rahatça bekle artik
tabi tabi canım sen yıka ütüle yerleştir artık. kendi çantanı da yaparsın koyarsın kenara. beklemede kalırsın sonra.2 annemde sağolsun uğraştılar bugündarısı sizlere canım. En heyecanlısı yıkama ütüleme işleri onlarıda halledeyim ki ne olur ne olmaz diyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok kıymetli günler geçiriyoruz ❤❤
Hadi bakalım canım. Benim kızlarda öyle hareketli maşallah ki sorma. gece gündüz yatarken ayakta iken hep savaş halindeler içimde. bazen çıkıverecek karnımdan zannediyorum. öyle güçlü hareket ediyorlar ki. ne bileyim ikiz diye herhalde biri dursa diğer mi durmuyor anlamadım.Buyuk ihtimal kesınlesır ınsallah verdıgı zaman da olur diyorum bide erkenden gelirlerse o panikle bı anda hıc gitmek ıstemıyorumhıc tarih falan uzatmayalım tam ne zamansa hemen beni al 1 gun 2 gun bekleyelim diye ugrasmayalım guvenemem
Ben de sadece yemek yapıyorum. Eşim yapıyor ama kendi yaptimiz gibi olmuyor açıkçası istediğim gibi değil yani. Evde çok iş var. Bebeklerin perdesi geldi, yıkanıp takılacak, haftaya beşikler geliyor, dolapları bugün geliyor. Yıkama, ütüleme için 3-4 hafta sonra eltim gelecek sağ olsun onunla yapacağız. O geldiğinde hastane çantasıni da hazırlarız. Sonrası zaten bayram ben de 30 oluyorum. Bir şey yapamam.Bizde de durumlar aynı valla eşim temizliyor haftasonları evi. bulaşık çamaşır ütü de onda. el değdirmiyor bana.
bebeklerimin kıyafetlerini kendim yıkayıp ütülemek istiyorum ama nasıl olacak bilmem artık.
Benimde annemler gelecek 1 hafta kalacak. geldikleri zaman 29.haftada olacağım. Beşikleri ve dolabın geliş tarihini o zamana ayarladık. odanın duvarları silinir perdesi yıkanır camı silinir. eşyaları koyarız.Ben de sadece yemek yapıyorum. Eşim yapıyor ama kendi yaptimiz gibi olmuyor açıkçası istediğim gibi değil yani. Evde çok iş var. Bebeklerin perdesi geldi, yıkanıp takılacak, haftaya beşikler geliyor, dolapları bugün geliyor. Yıkama, ütüleme için 3-4 hafta sonra eltim gelecek sağ olsun onunla yapacağız. O geldiğinde hastane çantasıni da hazırlarız. Sonrası zaten bayram ben de 30 oluyorum. Bir şey yapamam.
Gece ortam sessiz oluyor ya daha çok hoşlarına gidiyor herhaldeAy bende gece konuşuyorum onunla benimki de gece yatınca hiç durmuyor aynısını diyorum valla
Yaaaaa ne zamanKızlar gittim geldim ntsye girdik doğum tarihimizi aldık
Ne zamanKızlar gittim geldim ntsye girdik doğum tarihimizi aldık
Ayy ne heyecanlı şimdi gün saymaya baslayacaksinKızlar gittim geldim ntsye girdik doğum tarihimizi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?