Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kuzum benimde düşmüş iki gündür hastanelrrdeyim bugün tahlil yapılacak dr ya guatr hastalığın var yada hamilelikte düşebilir hamilelik tetiklemistir dedi bakalım bugünkü sonuçtan sonra belli olcak dun hastaneye gitmişken bebeleri gördüm bende biri elini emiyirdu biri yüzünü kapatıyordu 330 gram olmuş her biri dr iyi dedi şükür haftaya kendi doktoruma gitcem sonra ayrıntılı ya yollayacak

Çok şükür bebis iyiymiş canım sende dikkat edersin stres yapma yürüyüş yapmaya çalış ilaçda kullanıyorsun düzelir Allahın izniyle kuzum
İnşallah inşallah canım
Oğluşun odası hazır ha çok duygulu ya
Yıkama ütümele işlerinden sonra valiz hazırlığı da başlar sizde
Çok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Magnezyum başlattı ayrıca ilk nstye girdik çok duygulandım ya
Ohh çok şükür canım çok sevindim suyunun da normal olmasına yaa o Nst çok başka bir şey
Hadi bakalım sağlıkla büyümeye devam

Ya yerim o parmakları ben biz hiç denk gelmedik öyle bir pozuna
Aynen canım gebelikte troid değerleri değişiyor. Benim önceden de vardı sıkıntı. Ama ilaçla kontrol altına alınıyor canım sana da ona göre ilaç başlar belki.

Gunaydın kızlar bugun de benim kontrolum var nts ye de baglıcaktı artık bakalım ne diyecek doğum ıcın tarih verır mı bısey kalmadı yururken kasıgımda cok baskı hıssedıyorum yururmuyor beni onu soylıcem bakalım ne diyecek bundan sonra her hafta cagırırım diyordu heyecan dorukta bende bakalım bızım kızlar daha ne kadar duracaklar

Güzel haberler ile gel canım
Doğum tarihi de kesinleşir belki

Güzel haberler ile gel canım
Doğum tarihi de kesinleşir belki
Buyuk ihtimal kesınlesır ınsallah verdıgı zaman da olur diyorum bide erkenden gelirlerse o panikle bı anda hıc gitmek ıstemıyorum hıc tarih falan uzatmayalım tam ne zamansa hemen beni al 1 gun 2 gun bekleyelim diye ugrasmayalım guvenemem

Valla değişik ağrılar olunca insan korkuyor canım haklısın. Ama ne yapsın annesi onlar da sıkıldı içeride ben konuşuyorum bazen tamam annecim anlıyorum çok sıkıldın ama daha vakit var diyorum

Valla değişik ağrılar olunca insan korkuyor canım haklısın. Ama ne yapsın annesi onlar da sıkıldı içeride ben konuşuyorum bazen tamam annecim anlıyorum çok sıkıldın ama daha vakit var diyorum
Ay bende gece konuşuyorum onunla benimki de gece yatınca hiç durmuyor aynısını diyorum valla

İyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyor Ben de bayramdan sonra kadın getirtip temizleteceğim. Sen yıkama ütü işlerini de hallet rahatça bekle artik
Bizde de durumlar aynı valla eşim temizliyor haftasonları evi. bulaşık çamaşır ütü de onda. el değdirmiyor bana.
bebeklerimin kıyafetlerini kendim yıkayıp ütülemek istiyorum ama nasıl olacak bilmem artık.

tabi tabi canım sen yıka ütüle yerleştir artık. kendi çantanı da yaparsın koyarsın kenara. beklemede kalırsın sonra.

Hadi bakalım canım. Benim kızlarda öyle hareketli maşallah ki sorma. gece gündüz yatarken ayakta iken hep savaş halindeler içimde. bazen çıkıverecek karnımdan zannediyorum. öyle güçlü hareket ediyorlar ki. ne bileyim ikiz diye herhalde biri dursa diğer mi durmuyor anlamadım.
ne zamana gün verecek acaba yaaa

Ben de sadece yemek yapıyorum. Eşim yapıyor ama kendi yaptimiz gibi olmuyor açıkçası istediğim gibi değil yani. Evde çok iş var. Bebeklerin perdesi geldi, yıkanıp takılacak, haftaya beşikler geliyor, dolapları bugün geliyor. Yıkama, ütüleme için 3-4 hafta sonra eltim gelecek sağ olsun onunla yapacağız. O geldiğinde hastane çantasıni da hazırlarız. Sonrası zaten bayram ben de 30 oluyorum. Bir şey yapamam.

Benimde annemler gelecek 1 hafta kalacak. geldikleri zaman 29.haftada olacağım. Beşikleri ve dolabın geliş tarihini o zamana ayarladık. odanın duvarları silinir perdesi yıkanır camı silinir. eşyaları koyarız.
Yıkama ütülemeye vakit kalmaz herhalde. 30. hafta dan sonra yıkama ütüleme yaparız artık eşimle. 32.hafta gibide çantamı hazırlar yatarım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…