Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Şükür iyi bari kuzum sen şimdi bira stresten uzak tutup yürürsün iyi gelir ya ne sevindim inşallah benimde sadece açlık tokluk bakılır tabi sen ihmal etme bende gittiğimde sorucam tahlil yapaim die gözün aydın kuzum

Sağolasın balım
Aynen sende gidince söyle mutlaka aklında kalmasın. Bide şeker yüklemesi derse açlık tokluk bakılsa olur mu diye sor bakalım

Çok şükür bebis iyiymiş canım sende dikkat edersin stres yapma yürüyüş yapmaya çalış ilaçda kullanıyorsun düzelir Allahın izniyle kuzum

Çok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Magnezyum başlattı ayrıca ilk nstye girdik çok duygulandım ya
Maşallah canım gözün aydın sevindim suyun iyi çıkmasına çok şükür
Ay çok heyecanlı belki bende girerim çarşamba günü başka doktordan randevu aldım
Ne sıklıkla gideceksin artık canım

İyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyor Ben de bayramdan sonra kadın getirtip temizleteceğim. Sen yıkama ütü işlerini de hallet rahatça bekle artik

Çok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Magnezyum başlattı ayrıca ilk nstye girdik çok duygulandım ya
Çok şükür canım. Nst'ler falan başladı artık doğumun ucu göründü. Sağlıkla tamamına ersin insallah

İyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyor Ben de bayramdan sonra kadın getirtip temizleteceğim. Sen yıkama ütü işlerini de hallet rahatça bekle artik
2 annemde sağolsun uğraştılar bugün darısı sizlere canım. En heyecanlısı yıkama ütüleme işleri onlarıda halledeyim ki ne olur ne olmaz diyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok kıymetli günler geçiriyoruz ❤❤

Hadi gözün aydın canım güzel sonuclar almışsın
Cok şükür canım ❤
Çok şükür canım iyi çıktı valla bende cok stres olmuştum
Büyük ihtimal girersin cnm sende nstye 2 hafta sonra çağırdı tekrar

Cok şükür canım ❤

Çok şükür canım iyi çıktı valla bende cok stres olmuştum
Büyük ihtimal girersin cnm sende nstye 2 hafta sonra çağırdı tekrar
Bak heyecan yaptım şimdi ben ya nstde sancim çıkarsa
2 hafta sonra 1 e düşer hayırlısı olsun inşallah zaman daralıyor valla
Bana arada nasıl olacak düşüncesi geliyor
Doğum hakkında konustunuzmu canım

Valla zaman daralıyor gercekten ❤
Ben sordum doğum hakkında ne zaman konuşuruz diye 35 haftadan sonra normal yada sezeryan duruma göre gidişata göre konuşuruz şimdi o strese girme dedi bilmiyor ki o stres haftalardır var bende

Aynen şu son 2 haftadır o stres tavan yapıyor bende yani bizim illa sezeryan olucaz diye bir kuralımız yok benim tedavimi yapan doktorumda son zamanda konuşuruz sezeryan olursa ben yaparım demişti
.normal gebedeki doktorlarla konuşmadım daha erken diye yaşda var diyorum sezeryanmi olur Allahım vakti zamanında hayırlısı hangisi ise o şekilde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım amin
Aynen gidişata göre belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…