- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.621
Şükür iyi bari kuzum sen şimdi bira stresten uzak tutup yürürsün iyi gelir ya ne sevindim inşallah benimde sadece açlık tokluk bakılırBüyük ihtimalle stresten arttı canım çünkü çıkamadım havalardan dolayı. Ama inşallah açılıyor artık hava çıkarım inşallah
Şeker yüklemesi istemedik canım açlık tokluk bakıldı normal çıktı.
Bu arada troid ilacını da yükseltmedi devam edelim dedi aynı dozda. Ben yine 4-5 hafta sonra falan dahiliyeye gider baktırırım
İnşallah normal değerine gelmiştir canımİnşallah kuzum bende stresliyim bakalim suyumuz ne alemde
Sağolasın balımŞükür iyi bari kuzum sen şimdi bira stresten uzak tutup yürürsün iyi gelir ya ne sevindim inşallah benimde sadece açlık tokluk bakılırtabi sen ihmal etme bende gittiğimde sorucam tahlil yapaim die gözün aydın kuzum
Çok şükür bebis iyiymiş canım sende dikkat edersin stres yapma yürüyüş yapmaya çalış ilaçda kullanıyorsun düzelir Allahın izniyle kuzumBizimde kontrolümüz vardı çok şükür bebiş iyi ama benim troid değerlerim yükselmiş canım sıkıldı biraz. Muhtemelen ilacın dozajını yükseltecek doktor.Tureed canım ihmal etme galiba bu haftalarda değerler değişebiliyor. Ya da ben çok eve kapandım o mu etkiledi bilmiyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım çok şükür gördün minnoşu gözün aydın
Bizde bu aksam görücez nasipse doktorumuz nöbetçiymiş bu gece
Büyük ihtimal stresten değerlerin farklı çıktı
Hadi gözün aydın canım güzel sonuclar almışsınÇok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Magnezyum başlattı ayrıca ilk nstye girdik çok duygulandım ya
Maşallah canım gözün aydın sevindim suyun iyi çıkmasına çok şükürÇok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
İyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyorNasılsınız kızlar biz iyiyiz çok şükür.
Bugün evde temizlik vardı oğlusun odası da mis oldu artık yıkama ütüleme işi kaldı yavaştan onlarada başlarım havalar ısındı çok şükür
Çok şükür canım. Nst'ler falan başladı artık doğumun ucu göründü. Sağlıkla tamamına ersin insallahÇok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
Gözün aydın kuzum çok sevindimÇok şükür kızlar gayet iyiyiz suyumuzda iyi çıktı şükürler olsun
2 annemde sağolsun uğraştılar bugünİyiyiz canım çok şükür. Ohh ne güzel. Benim ev eşimin temizleyebildigi kadarıyla idare ediyorBen de bayramdan sonra kadın getirtip temizleteceğim. Sen yıkama ütü işlerini de hallet rahatça bekle artik
Cok şükür canım ❤Hadi gözün aydın canım güzel sonuclar almışsın
Çok şükür canım iyi çıktı valla bende cok stres olmuştumMaşallah canım gözün aydın sevindim suyun iyi çıkmasına çok şükür
Ay çok heyecanlı belki bende girerim çarşamba günü başka doktordan randevu aldım
Ne sıklıkla gideceksin artık canım
Bak heyecan yaptım şimdi ben ya nstde sancim çıkarsaCok şükür canım ❤
Çok şükür canım iyi çıktı valla bende cok stres olmuştum
Büyük ihtimal girersin cnm sende nstye 2 hafta sonra çağırdı tekrar
Allah razı olsun cnm darısı başınıza inşallahGözün aydın kuzum çok sevindim
Valla zaman daralıyor gercekten ❤Bak heyecan yaptım şimdi ben ya nstde sancim çıkarsa
2 hafta sonra 1 e düşer hayırlısı olsun inşallah zaman daralıyor valla
Bana arada nasıl olacak düşüncesi geliyor
Doğum hakkında konustunuzmu canım
Amin canim Amin sağlıkla vakti zamanında inşallah hepimiz kucağımıza alalım ❤Çok şükür canım. Nst'ler falan başladı artık doğumun ucu göründü. Sağlıkla tamamına ersin insallah
Aynen şu son 2 haftadır o stres tavan yapıyor bendeValla zaman daralıyor gercekten ❤
Ben sordum doğum hakkında ne zaman konuşuruz diye 35 haftadan sonra normal yada sezeryan duruma göre gidişata göre konuşuruz şimdi o strese girme dedi bilmiyor ki o stres haftalardır var bende
Amin canım aminAynen şu son 2 haftadır o stres tavan yapıyor bendeyani bizim illa sezeryan olucaz diye bir kuralımız yok benim tedavimi yapan doktorumda son zamanda konuşuruz sezeryan olursa ben yaparım demişti
.normal gebedeki doktorlarla konuşmadım daha erken diye yaşda var diyorum sezeryanmi olurAllahım vakti zamanında hayırlısı hangisi ise o şekilde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?