- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.521
Seker almak ıcın gelırlermısŞu son sözünden sonra benim göz yaşları pıt pıtpaşamız ve prenseslerimiz bizim bayram şekerlerimiz hayırlısı ile paşamızda hastaneden taburcu olup annesine babasına kavuşur inşallah bizimkilerde supriz yapıp bayrama geliyormuş
Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verirHamdolsun canim Rabbim hepimizin evladını korusun sağlıkla kavusmamizi nasip etsin hep duamdasiniz
Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heraldeEvet canım çok şükür ödem falan da olmadı bende
Tabi olur mu daha bilmiyorum.
Birde kilo alırmıyım ki bu haftalardan sonra ben toplam 4 - 5 kilo aldım.
En son gittiğimde sordum başka yerden yapaim mi die devam bidaha geldiğinde duruma göre bırakırız dedi ondan kuzum bakalım inşallah bırakırAynen canım bende öyle yapıyordum 11 gibi demiri alıyordum. O düzene devam edeyim o zaman
Canım oskaparı koldan yapsın eşin o daha rahat. Bizim ilk acemiliğe denk geldi ama sonra eşimin eli alıştı baya rahat oldu. Göbiş zor olur
Maşallah maşallah canım bayram şekerleri yainan senin listeyi valizi gördükten sonra aha dedim doğuma yaklaşmışız bende 3-4 haftaya 30 oluyorum. O zaman yıkama işlemlerine başlayacağım inşallah
Gözün aydın canım onu da atlattın hadi bakalım darısı bize
Baklava dedin yeni bi çikolata çıkmış baklava tadında bak canım istedi normalde tatlı yememAynen canim magnolialara baklavalara bir ara vermem gerek
Canım ben beyaz sirke ile silmeyi düşünüyorum oyuncak işine daha girmedikKızlar peki bu oyuncakları, bebek arabasını puseti nasıl temizliyoruz. Sabunlu su ile mi sileyim arabayı puseti falan
Gelsinler Gelsinler ben onlara baklava sarma yaparımSeker almak ıcın gelırlermıssağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler
Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir
Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heraldekoca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde
Hee o zaman bıraktırır belki bu gidişinde hadi bakalımEn son gittiğimde sordum başka yerden yapaim mi die devam bidaha geldiğinde duruma göre bırakırız dedi ondan kuzum bakalım inşallah bırakır
Off onu efsane yapmışlar yaBaklava dedin yeni bi çikolata çıkmış baklava tadında bak canım istedi normalde tatlı yemem
Aa evet bak oda mantıklı dur diğer gruba yazayım bakalım tecrübeli anneler ne ile temizlemişCanım ben beyaz sirke ile silmeyi düşünüyorum oyuncak işine daha girmedik
Bana doktor canın isterse bitter ye dedi onuda hiç sevmiyorum baklavalıda gözüm var kaçamak yaparım zaten şeker yok ama tedbir işteHee o zaman bıraktırır belki bu gidişinde hadi bakalım
Off onu efsane yapmışlar yabende reklamda görünce dayanamayıp istedim eşimden
Aa evet bak oda mantıklı dur diğer gruba yazayım bakalım tecrübeli anneler ne ile temizlemiş
Biberon temizleyicisi almadım ama listeye ekledim kuzum. Ağzına alabileceği oyuncakları onunla temizlemek mantıklı aslındaKurabiyem yada oyuncakları emzik biberon deterjanı almadınmi onlarla yikayabilirsin silinebilicekler içinde beyaz sirke olabilir
Aynen şeker testini geçtin arada kaçamak yapBana doktor canın isterse bitter ye dedi onuda hiç sevmiyorum baklavalıda gözüm var kaçamak yaparım zaten şeker yok ama tedbir işte
Seker almak ıcın gelırlermıssağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler
Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir
Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heraldekoca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde
Bime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircamBiberon temizleyicisi almadım ama listeye ekledim kuzum. Ağzına alabileceği oyuncakları onunla temizlemek mantıklı aslında
Dolap varsa hiç gerek yok masrafa aynen.Puset almistim kuzum zaten. Gardolapta bekarliktan kalma dolabim cocuk odasında duruyordu onu kullanacağım extra alamicam bu donemde. Haftaua izne cikinca banyo malzemeleri, bez islqk mendil bende onlara girisecegim
Bugun kontrole gittik 730 gram olmus kizim , 700 gramda oğlum olmus. Bundan sonra hep istirahat dedi doktor. Hersey yolunda şükür. Yürürken agrim,baskim oluyor cok yürüyemiyorum en fazla 5 dk dedim doktora. Erken doğum olabilir gibi konustu biraazben hep normal saniyordumm
Gördüm balım duruyordu da cif markaya emin olamadım. Unibaby ninki daha doğalmış ondan alacağımBime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircamnasi olsa doktor komple yasaklicak tatlıyı bana bari aklımda bişe kalmasın
Bayramdan sonra olsa idi canım kaçıncı haftada olacaktın canım?Bayramda zor gibi canım doğum haftasında veriyorum dedi Dr 40 haftayı tamamlicakmisiz eger doğum gercekledmeseydi bayramdan sonra sezeryanla alicakti Dr sağlıklı olsunda napayım bebislerimizde sağlıkla gelsin
Aynen canım ben ebebek indiriminden uni baby almıştım 4lüBiberon temizleyicisi almadım ama listeye ekledim kuzum. Ağzına alabileceği oyuncakları onunla temizlemek mantıklı aslında
Düşüncesizler teşvik ediyorlar zorlaAynen şeker testini geçtin arada kaçamak yapzalımlar ya reklam yaparken insan hamileleri de düşünür
Test gününe gelmeden ye aklında kalmasın kuzumBime geçen hafta gelmişti kalmıştır kuzum biberon temizleyici bide ahh bak baklavalı çikolata dediniz bende onu istiodum bulamadım bı turlu yarın eşime arattircamnasi olsa doktor komple yasaklicak tatlıyı bana bari aklımda bişe kalmasın
Bende uni baby almıştım kuzum .ya sorma baktı sanal markette varmış ah bu tatlı merakım ne olcak benimGördüm balım duruyordu da cif markaya emin olamadım. Unibaby ninki daha doğalmış ondan alacağım
Eşimde petrol mafketinde görmüşmigrosa baksın genelde migros yeni çıkanları hemen getiriyor
Evet kuzum aynen öyle yapiorum sonra bida yedirmez hiç olmadı şeker çıkmasa da kilo aldığım için yedirmicekAynen canım ben ebebek indiriminden uni baby almıştım 4lü
Düşüncesizler teşvik ediyorlar zorla
Test gününe gelmeden ye aklında kalmasın kuzum
Valla göbek 30 a kadar bende de çok yoktu ondan sonra çıktı hamile olduğum belli oluyor vücut olarak aynıyım hemen hemenAynen ya. Valla genişliyorum her gün yani bana öyle geliyor. Ama bana çok Göbeğin çıkmamış diyorlar. Bence bayağı da var yani
Bitter yine içlerinde en masum yiyebiliyorsan ondan yersin. Allahtan ben tatlıcı değilim onun yerine en güzeli meyveEvet kuzum aynen öyle yapiorum sonra bida yedirmez hiç olmadı şeker çıkmasa da kilo aldığım için yedirmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?