- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.461
Canım randevu bulamadım bugüne gideceğim doktorun asistanı en erken 4 Nisan dedi o zamana zaten diğer doktora gitmiş olucam başka bi yerden haber bekliyorum hayırlısı bakalım ama içim rahat oğluşum kıpır kıpır benimki boşa stresNefes0858 canım bugün kaçta tekrar kontrolün
İyi yapmışsın canım ben netten balensiz aldım ama pişman oldum tekrar mağazadan görüp alayım bir tane daha yeter diye düşünüyorum. Kesinlikle canım büyük almak lazım arkası da olmuyor yaYaaa yakında donlarina da ortak olurum diye ben de dalga geçiyorumSutyenler rahat canım. Balensizler bildiğin bez gibi hoşuma gitmedi. Balenli aldım ama onlar da normalde giydigimiz gibi telli, sert falan değil. Bir de büyük aldım. 85 kullaniyordum ama 90 aldım. Benim hoşuma gitti.
Maşallah maşallah canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor pek yazamıyorum ama aklim sizde masllah sizin doğumlar yaklaşmış ne güzel ben daha 2ngun sonra 20.haftalik oluyorum zaman hiçgeçmeyecek gibi geliyor bazen bazende nasil hızlı geçiyor anlamıyorum ben henüz herhangi bi alışverişte yapmadim esim hala izin vermiyor söz verdim mayısa ladar bekliycem bari 6 ay bitsin öyle bakalımdün tetanoz aşısını yaptırdım bugün kolum birazağrıyor 4 nisanfa kontrole gitcem ordan detayliya yollayacak insallah bizde de her şey yolunda gide de şu 30lu haftaları görürüz hepiimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canlar
Lohusa külodu derken canım. Hani tek kullanımlık diye satılıyor ondan mı depend miKızlar size söylemeyi unuttum doğum yapacağım hastanede ebe ile konuştum lohusa kilodu mutlaka al çok rahat dedi almıştım zaten özellikle geceliği tavsiye etti rahatlık açısından haberiniz olsun
Evet canım dependLohusa külodu derken canım. Hani tek kullanımlık diye satılıyor ondan mı depend mi
Gecelik kesinlikle mantıklı ya ilk gece falan rahat ederiz diye düşünüyorum
Depenti herkez onermıs zaten canım genel olarak memnuniyet cok onda bıde onu kullanırken dedıgın gıbı gecelık onerıyorlar kilit gıbı ya degıstırmesı gecelık le kolay oluyor diye yazmıslar hepKızlar size söylemeyi unuttum doğum yapacağım hastanede ebe ile konuştum lohusa kilodu mutlaka al çok rahat dedi almıştım zaten özellikle geceliği tavsiye etti rahatlık açısından haberiniz olsun
Cok şükür bak paşamız kıpır kıpır masallahCanım randevu bulamadım bugüne gideceğim doktorun asistanı en erken 4 Nisan dedi o zamana zaten diğer doktora gitmiş olucam başka bi yerden haber bekliyorum hayırlısı bakalım ama içim rahat oğluşum kıpır kıpır benimki boşa streskaç yerle görüştüm randevusuz bakmıyorlar
Çok şükür canım hareketli olmaları rahatlatıyor doktorda takip et demişti. Garanti tekrar ölçüm yapsın diye çağırdı ama işte illa bisey düşünüyorumCok şükür bak paşamız kıpır kıpır masallah
Hayırlısıyla sağlıkla atlatalım bugünleri
Bende salı gideceğim son kontrolde yine azalmıştı bakalim bu sefer suyumuz ne alemde
Cok şükür hareketli olunca bende rahat ediyorum
Canım bende dun aldım mama hatta valize de koydum ben aptamıl tercih ettim genel olarak cok arastırdım evolvıa diye bı markayla aptamıl arasında kalmıstım ama evolvıa her markette yok e bebekte gordum hemen ulabılecegım olsun diye aptamıl aldım acıkcası su acısından hıc dusunmemıstım o hıc aklıma gelmemişti bebek suları mantıklıKızlar benim gittiğim hastane şehir hastanesi ebe dediki anne bebek dostu mama biberon emzik işine karşılarmış emmesi için destek oluyorlarmış ama ebe Bana dediki sen emzik koy lazım oluyor bende dedim ya sütüm gelmezse öyle sakın düşünme o fikri aklından çıkar dedi mama koyarsan da gösterme kızıyorlar dedi. Şimdi size sorum siz mama koyarsanız ne düşünüyorsunuz ben hipp diyorum bide şu bebek suları varya mama için ondan mı alsam hastanede kolaylık olur
İçiyorum canım her akşam yatmadan taze sıkıyorum gün içinde su icmeyede dikkat ediyorum hayırlısı bakalimÇok şükür canım hareketli olmaları rahatlatıyor doktorda takip et demişti. Garanti tekrar ölçüm yapsın diye çağırdı ama işte illa bisey düşünüyorum
İnşallah bi azalma olmamıştır kuzum hayırlı haberlerle gelirsin havuç suyu içmeye çalış iyi geliyormuş
Bende bundan alacağım musait olunca linkini atarmisin canımKızlar geldi gayet güzel dikişleri yeride güzel tavsiye ederim
Bende bundan alacağım musait olunca linkini atarmisin canım
Sagol cnm bende siparis vereyimBurdan aldım kuzum yanınada kargo bedava olsun die dolap düzenleyici aldım hemen geldi yeri guzel büyük dier okuduğum yorumlarda kötü dikis bide küçük diolar bu iyi çıktıSerstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güle güle kullanın canım bende bundan sipariş vereyim senden haber bekliyordumKızlar geldi gayet güzel dikişleri yeride güzel tavsiye ederim
Aptamilde düşünüyorum hipp ve aptamil arasındayım biraz daha araştırayım hastane karşı diye orayada soramadım ne tavsiye ederler diyeCanım bende dun aldım mama hatta valize de koydum ben aptamıl tercih ettim genel olarak cok arastırdım evolvıa diye bı markayla aptamıl arasında kalmıstım ama evolvıa her markette yok e bebekte gordum hemen ulabılecegım olsun diye aptamıl aldım acıkcası su acısından hıc dusunmemıstım o hıc aklıma gelmemişti bebek suları mantıklı
Şifa olsun inşallah canımİçiyorum canım her akşam yatmadan taze sıkıyorum gün içinde su icmeyede dikkat ediyorum hayırlısı bakalim
Geldi hemen çektim kuzum güzel cırt cirtla yapışıo içi üç bölüm oluo büyük dier fotolarda gördüklerime göre canımGüle güle kullanın canım bende bundan sipariş vereyim senden haber bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?