• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim de 1 sabahlikli gecelik takımı bir de pijama takımım var. Normalde gecelik giymeyi pek sevmiyorum. Tek gecelik idare eder mi acaba? 2 takım daha pijama mi alsam yoksa bir gecelik bir pijama mi alsam karar veremedim.
Gecelik daha rahat canım bence 1 gecelik 1 pijama al sen. Sıcakta bebeklerle gecelik le efil efil rahat ederiz.

Aynen aynen canım al sen hem biraz daha yaza gelıyor hem cok terlersın sıcakta hemde kullanırsın zaten en basta gecelık lerı biz evlerde de cok kullanırız yazın rahat ederiz diye dusunuyorum ıkı usakla yazın heryer acık yatarız artık😬 bana bastan beri hep 15 Nisan dedi canım o haftada alırız esim de 23 Nisan doğumlu o da her seferinde 23 Nisan olsun dıyor😬 doktorum yeterli dursun o gune kadar o gun alıcam siz falan demıstı ama buyuk ihtimal o haftalar arasında alır canım onumuzdekı hafta kontrolum var artık her hafta cagırcak bide ntsye baslıcak artık hersey onumuzdekı hafta bellı olur gıbı benım gıbı bir tane daha ikizi vardı doktorun 27sıne gun verdim demıstı tam 36.haftasıydı mesela dun gece doğuma almıs gece birden geldiler falan diye paylasmıs mesela ben ne guzel gun verır gıderız derken yine korku bastı bana bıanda gitme korkusu🤣😬 ben doğum yapınca size herseyı anlatırım merak etmeyin kızlar ınsallah guzel doğum hikayem olurda sızede moral olur ınsallah🥰
Doğru doğru gecelik 2 tane daha bakayım. Birde kısa kol düğmeli pijama yeter.
Senin artık bitiyor. Korkma canım kritik süreleri geçtin sen artık.
15 Nisan a çok az kaldı ya geçer gider mis gibi alırsın bebişlerin kucağına. Yaa çok heyecanlı inanılmaz birşey.

Ben çoktan kaldırdım. Eebebekten 3 tane emzirme sütyeni aldım. Onları kullanıyorum. Atlet de eşimle ortak😄😄
Aa doğru bak atleti aklıma gelmedi🤣 donlarına ortak olurum diyordum. Zaten atletlerimin bir kaç tanesi göbek üstünde kalıyor 🤣
Sütyenlerin nasıl canım balenli mi memnun musun

Ben göğüs kalkanı aldım mycey in. Kullanamazsam diğerlerine boşuna para vermeyim diye.😁

Balım kızlar da yazmış sıkma canını erken doğum falan aklına getirme. Her şey çok güzel olacak inşallah. Pozisyondan ölçüm yapamamıştır. Garanti olsun diye çağırmıştır. Ben detaylıya gittiğimde Dr ölçümleri yaptı yine biraz ara verelim son kontrolümü yapayım dedi. O sırada bebiş döndü tabi gittik ultrasonda baktı. İyi ki ölçüm yapmışız bu pozisyonda hayatta ölçülemezdi dedi. Yani Onlar için bebeğin her hareketi çok önemli sonuçta elektronik cihaz içine girip bilemezler. O yüzden istedikleri pozisyon olmalı ki net sonuç alabilsinler🤗 sıkma canını sen 🤗

Canım hiç canını sıkma doktorlar ölçüleri ortalamalara göre bakıyorlar ama nihayetinde bu bebekler yapısal olarak birbirinden farklı. Yani ölçülerin tamamen aynı olması zaten imkansız.
Teşekkür ederim kızlar bakalım yarınki doktor ne diyecek

Aa doğru bak atleti aklıma gelmedi🤣 donlarına ortak olurum diyordum. Zaten atletlerimin bir kaç tanesi göbek üstünde kalıyor 🤣
Sütyenlerin nasıl canım balenli mi memnun musun
Yaaa yakında donlarina da ortak olurum diye ben de dalga geçiyorum😂😂 Sutyenler rahat canım. Balensizler bildiğin bez gibi hoşuma gitmedi. Balenli aldım ama onlar da normalde giydigimiz gibi telli, sert falan değil. Bir de büyük aldım. 85 kullaniyordum ama 90 aldım. Benim hoşuma gitti.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor pek yazamıyorum ama aklim sizde masllah sizin doğumlar yaklaşmış ne güzel ben daha 2ngun sonra 20.haftalik oluyorum zaman hiçgeçmeyecek gibi geliyor bazen bazende nasil hızlı geçiyor anlamıyorum ben henüz herhangi bi alışverişte yapmadim esim hala izin vermiyor söz verdim mayısa ladar bekliycem bari 6 ay bitsin öyle bakalım 🤗dün tetanoz aşısını yaptırdım bugün kolum birazağrıyor 4 nisanfa kontrole gitcem ordan detayliya yollayacak insallah bizde de her şey yolunda gide de şu 30lu haftaları görürüz 🤗🤗🤗😍😘hepiimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canlar🤗😍

Doğru doğru gecelik 2 tane daha bakayım. Birde kısa kol düğmeli pijama yeter.
Senin artık bitiyor. Korkma canım kritik süreleri geçtin sen artık.
15 Nisan a çok az kaldı ya geçer gider mis gibi alırsın bebişlerin kucağına. Yaa çok heyecanlı inanılmaz birşey.
Vala bısey kalmadı ınsallah yarın size ayrıntılı bir sekılde hastane cantası listemi de atacağım kızlar son kez kapatmadan hem sizlerden de fıkır almak istiyorum eksik olmasın diye sonrasında kapatıcam artık allahım ızın verırse🙏 Vala ben cok zorlanmaya basladım zaten artık aradan herseyı cıkarttım beni yoran sey yurımek ayakta kalmak yarım saat 1 saat alısverıse gitsem 2 gunum mahvoluyor sizde kızlar 30dan sonra hafif seylerı bırakın ıkızler bıde altta olan ister istemez basın cok yapıyor bıde yururken suanlık tek tavsiyem bu kızlar gobek 31den sonra asagı ya inmeye baslıyor cunku benim yavastan inmeye basladı ıkız bıde ya asagı ya yururken baskı yapıyor sonra dinlendikten sonra bacak catısında agrı olusturuyor 2 gunu yururken hep agrı yapıyor bende

Vala bısey kalmadı ınsallah yarın size ayrıntılı bir sekılde hastane cantası listemi de atacağım kızlar son kez kapatmadan hem sizlerden de fıkır almak istiyorum eksik olmasın diye sonrasında kapatıcam artık allahım ızın verırse🙏 Vala ben cok zorlanmaya basladım zaten artık aradan herseyı cıkarttım beni yoran sey yurımek ayakta kalmak yarım saat 1 saat alısverıse gitsem 2 gunum mahvoluyor sizde kızlar 30dan sonra hafif seylerı bırakın ıkızler bıde altta olan ister istemez basın cok yapıyor bıde yururken suanlık tek tavsiyem bu kızlar gobek 31den sonra asagı ya inmeye baslıyor cunku benim yavastan inmeye basladı ıkız bıde ya asagı ya yururken baskı yapıyor sonra dinlendikten sonra bacak catısında agrı olusturuyor 2 gunu yururken hep agrı yapıyor bende
Ben şu haftada zorlanıyorum canım. Hele akşamları yatsam yatamıyorum dönsem dönemiyorum. Benim biri altta idi. O geçmiş kasık tarafına ama çok baskı yapıyorlar dediğin gibi. Nefes çok zor alıyorum özellikle yatınca kalbim ağzıma geliyor resmen. Birde göbek gerim gerim geriliyor ya canım yanıyor. 30. haftayı inşallah görürüm bende sonrası çok zor olacak eminim.

Canimm buralardayım mesajlari okuyorum da pek aktif katilamadim. Annemler var memleketten geldiler:) onlarda gelmişken bebislere ciciler aliyoruz.
Gözün aydı o zaman canım. İşi bırakmış mıydın? Erken ayrılacaktın. Ben gün sayıyorum adeta:) 2 hafta daha çalışacağım nasipse. Ama iyice şişiyorum geriliyorum ve zorlanıyorum..
Neler aldınız kısa bir özet rica:)

Ben şu haftada zorlanıyorum canım. Hele akşamları yatsam yatamıyorum dönsem dönemiyorum. Benim biri altta idi. O geçmiş kasık tarafına ama çok baskı yapıyorlar dediğin gibi. Nefes çok zor alıyorum özellikle yatınca kalbim ağzıma geliyor resmen. Birde göbek gerim gerim geriliyor ya canım yanıyor. 30. haftayı inşallah görürüm bende sonrası çok zor olacak eminim.
Ayniyim ben canım bu haftalar çok zorluyor

Vala bıde sen calıstın canım ben calısmadıgım halde boyle olduysam Allah kolaylık versin belki hareket ettıgın ıcın biraz daha ayakların agrıya dayanıklı olabilir ama insan cidden cok zorlanıyor hepimiz ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bu gunler unuturuz zaten hemencecık🥰
1 Nisan'da Bime bebek ürünleri geliyor kızlar bilginiz olsun 😍
Sabah tum arkadaslarımdan mesaj gelmıs bimde ındıırm dıye bende hemen yazmaya geldim sıze😬 Vala bu sene bım getirdi genel olarak bebek seylerı dıgerlerınde ses yok 😬 bende led aydınlatma bakınıyorum İnternette odalarına bı duvara aydınlatma yapıcaz da cokta İnternet fiyatından uygun degıl

Gözün aydı o zaman canım. İşi bırakmış mıydın? Erken ayrılacaktın. Ben gün sayıyorum adeta:) 2 hafta daha çalışacağım nasipse. Ama iyice şişiyorum geriliyorum ve zorlanıyorum..
Neler aldınız kısa bir özet rica:)
Kuzum haftaya cuma son benim ayin 1 inde ayrılıyorum. Bende gün sayıyorum daha fazla dayanamayacagim inan 😁 gece uyutmuyor bebisler beni. Gündüz hep uyuyolar, gece cok hareketliler. Aldıklarımı yazayim sen x2 yap
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 adet muslin bez battaniye
Penye battaniye
Nohut battaniye
3 adet Çorap
Zibin 5 adet
Yorgan yastık
Yelek
Patik
Alt ust pijama takim 3 adet
Ağız mendili
Havlu(ablam hediye almjs)
Bebek arabasınida almıştık. Simdilik bunlari aldim kıyafet isi tamam diye düşünüyorum. Hediye de gelir daha o yüzden abartmadim. Sırada beşik ve küçük parçalar kaldi. Onlarida izinde halledicem inşallah
Bu arada kendime de lwc den önden düğmeli pijama takımı ve 2 adet gecelik aldim 🥰🥰 daha çok sey var alinacak coook.

Back