Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Canım kardeşim gümüş kapak kullandı hiç memnun kalmadı o kadar para verdiğiyle kaldı.slikon kapaklar var ondan aldı hem süt akmıyor ondan içine birikiyor markasını sorunca sana yazayım

Bende gumus kapak almadım bu plastik tarzı olanlardan aldım Vala markasınıda hatırlamıyorum bugun de gogus ucu kremi aldım bıde krem olarakta bunu aldım kızlar gumus kapak kimisi cok ıyı yazıyor kimisi kullanamamıs bende sımdı orada bısey koyma hissi bı garip geldi kullanmam diye boyle aldım bırı plastik tarzı bıde krem

Eklentiler

• Screenshot_20220324_170425_com.solidict.ebebek.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım kardeşim gümüş kapak kullandı hiç memnun kalmadı o kadar para verdiğiyle kaldı.slikon kapaklar var ondan aldı hem süt akmıyor ondan içine birikiyor markasını sorunca sana yazayım
Göğüs kalkanı aldım bende ama aynı seymi bu gümüş kapak la güzel yorumlar okuyunca krem bile sürmeye gerek yok felan ondan dedim bide sizlere sorayım yine sen sole kuzum öğrenince markasini

İşte aklımdaki krem bu ama emzirriken nasi kullancaz silmeden kullanin yazio o içime sinmez ondan sürekli silcez yikicaz emzirmeden önce ozaman ondan dedim direk gümüş kapak mi alsam göğüs kalkaninda n aldim

Mycey almakla çok iyi yapmışsın canım.bende onu yazacaktım şimdi. Tureed eKardeşim yakın zamanda aldı hala kullanıyor hem göğüs yarasına iyi geldi hemde sütler içine birikiyor akmıyor dedi çok kullanışlıymış.gümüş kapağa boşuna bir sürü para vermiş oldu.bende ondan alacağım

En iyisini yapmışsın canım.bende krem olarak onu almıştım.kardeşim slikon kapak kullanıyor çok memnun başka bir şeye gerek kalmıyor dedi

Kızlar bende de göğüs için öncesinde mutlaka birşey kullanmak istiyorum.
Biraz araştırdım. Gümüş kapak çok iyi diyorlar. Ama bazıları da boşa para plastik olandan alın diyorlar.
Paylaştığınız kreme de baktım. O da pahalı yahu
Biraz daha araştırıp karar vermek lazım.

Kızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Canim ben krem ve göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak bazilarinda çok işe yaramış bazıları hiç kullanmamis. Ben de duruma göre alırım dedim

Canım hiç canını sıkma doktorlar ölçüleri ortalamalara göre bakıyorlar ama nihayetinde bu bebekler yapısal olarak birbirinden farklı. Yani ölçülerin tamamen aynı olması zaten imkansız.

Canim ben krem ve göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak bazilarinda çok işe yaramış bazıları hiç kullanmamis. Ben de duruma göre alırım dedim
Anladım canım inşallah bbol sutumuz gelir yara olmadan sutumuzu verir şimdiden bebemi sütüm yeter inşallah derdine düştüm yara olmasın die cevrede masallah herkes bı hikaye anlatıyor etkilenirmiyim soran yok ondan iyice tırstım araştırmalarda yım

Hepsine kulağımizi tikamamiz lazım. Herkesin bünyesi farklı. Kaldı ki sütümuz olmayadabilir. Hiçbir anne isteyerek emzirmeyeyim demez. Bir de bu durumu çok düşünmek de olumsuz etkiliyormus. Oluruna bırakalım. Bebeklerimiz için ne iyi ise o olsun

Doru soluosun kuzum o anda dinlemem de daha şimdiden konu olmadık insanda buraya gelio hani ki komik yazılarda okurduk ya teyzeleri sütü fiskirirmis cidden saçma insanlardan konu buraya gelio tabi gelmeyede bilir mamada verebiliriz işte ben yapabileceğimi yapaim da o zamanlar dinlemem simdiden konuşanlara kendi hikayesini anlatanlara kiziorum ben

İşte bende anlamadım bunda yara olmasını engellio dio iyilestirio dio kafam karıştı ondan kuzum
Bence aynı şey balım. Kızlar da yazmış gümüş kapaktan memnun olan da var olmayan da. Ben ucuna zeytinyağı ya da ayva çekirdeğini sürüp o kalkanı takmayı düşünüyorum.
Bir de yara konusu seni hiç korkutmasın öyle aylarca sürmüyor bildiğim kadarıyla. Sade ilk haftalar sıkıntı olursa onda da kalkanı takıp havalandırırız.
Aynen aynen canım sütü de topluyormuş. Hem gümüş kapağı takınca iyice havasız kalacak. Hava alması daha iyi diyorlar
Canimm hamdolsun iyiyiz yavaş yavaş büyüyoruz
İyi iyi maşallah maşallah canım daima güzel haberler ile gelin inşallah

Aynen canım.gümüş kapak hava almadığı için iyi değil dedi kardeşim de.o silikon kapaktan çok memnun kalmış

Aynen canım.gümüş kapak hava almadığı için iyi değil dedi kardeşim de.o silikon kapaktan çok memnun kalmış
Evet daha mantıklı hava alması. Ay zaten eski sütyenleri kaldırmanın vakti de geldi
Dolabımdaki kıyafetlerim teker teker azalıyor 30dan sonra daha çok şişiyor diyorlar o zaman neyin içine gircem çok merak ediyorum. Senin kaçıncı haftaydı canım

24+1 bugün canım.benim baya bi şişti.oğlumda böyle değildim bu aylarda...2.çocukta daha çok kilo alınıyor diyorlardı doğruymuş.

Ben çoktan kaldırdım. Eebebekten 3 tane emzirme sütyeni aldım. Onları kullanıyorum. Atlet de eşimle ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…