- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.100
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.421
Aynı şey değil mi kız buda yara olmasın diye değil miydiKalkandan bende aldım ama bu gümüş kapakla ilgili çok güzel seler okudum ondan onuda Alcam kuzum yara olmamasi için mis
İşte bende anlamadım bunda yara olmasını engellio dio iyilestirio dio kafam karıştı ondan kuzumAynı şey değil mi kız buda yara olmasın diye değil miydi
Canım kardeşim gümüş kapak kullandı hiç memnun kalmadı o kadar para verdiğiyle kaldı.slikon kapaklar var ondan aldı hem süt akmıyor ondan içine birikiyor markasını sorunca sana yazayımKızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Göğüs kalkanı aldım bende ama aynı seymi bu gümüş kapak la güzel yorumlar okuyunca krem bile sürmeye gerek yok felan ondan dedim bide sizlere sorayım yine sen sole kuzum öğrenince markasiniCanım kardeşim gümüş kapak kullandı hiç memnun kalmadı o kadar para verdiğiyle kaldı.slikon kapaklar var ondan aldı hem süt akmıyor ondan içine birikiyor markasını sorunca sana yazayım
İşte aklımdaki krem bu ama emzirriken nasi kullancaz silmeden kullanin yazio o içime sinmez ondan sürekli silcez yikicaz emzirmeden önce ozaman ondan dedim direk gümüş kapak mi alsam göğüs kalkaninda n aldimBende gumus kapak almadım bu plastik tarzı olanlardan aldım Vala markasınıda hatırlamıyorum bugun de gogus ucu kremi aldım bıde krem olarakta bunu aldım kızlar gumus kapak kimisi cok ıyı yazıyor kimisi kullanamamıs bende sımdı orada bısey koyma hissi bı garip geldi kullanmam diye boyle aldım bırı plastik tarzı bıde krem
Mycey almakla çok iyi yapmışsın canım.bende onu yazacaktım şimdi.Ben göğüs kalkanı aldım mycey in. Kullanamazsam diğerlerine boşuna para vermeyim diye.
Balım kızlar da yazmış sıkma canını erken doğum falan aklına getirme. Her şey çok güzel olacak inşallah. Pozisyondan ölçüm yapamamıştır. Garanti olsun diye çağırmıştır. Ben detaylıya gittiğimde Dr ölçümleri yaptı yine biraz ara verelim son kontrolümü yapayım dedi. O sırada bebiş döndü tabi gittik ultrasonda baktı. İyi ki ölçüm yapmışız bu pozisyonda hayatta ölçülemezdi dedi. Yani Onlar için bebeğin her hareketi çok önemli sonuçta elektronik cihaz içine girip bilemezler. O yüzden istedikleri pozisyon olmalı ki net sonuç alabilsinlersıkma canını sen
En iyisini yapmışsın canım.bende krem olarak onu almıştım.kardeşim slikon kapak kullanıyor çok memnun başka bir şeye gerek kalmıyor dediBende gumus kapak almadım bu plastik tarzı olanlardan aldım Vala markasınıda hatırlamıyorum bugun de gogus ucu kremi aldım bıde krem olarakta bunu aldım kızlar gumus kapak kimisi cok ıyı yazıyor kimisi kullanamamıs bende sımdı orada bısey koyma hissi bı garip geldi kullanmam diye boyle aldım bırı plastik tarzı bıde krem
Canim ben krem ve göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak bazilarinda çok işe yaramış bazıları hiç kullanmamis. Ben de duruma göre alırım dedimKızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Canım hiç canını sıkma doktorlar ölçüleri ortalamalara göre bakıyorlar ama nihayetinde bu bebekler yapısal olarak birbirinden farklı. Yani ölçülerin tamamen aynı olması zaten imkansız.Biraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
Anladım canım inşallah bbol sutumuz gelir yara olmadan sutumuzu verir şimdiden bebemi sütüm yeter inşallah derdine düştüm yara olmasın die cevrede masallah herkes bı hikaye anlatıyor etkilenirmiyim soran yok ondan iyice tırstım araştırmalarda yımCanim ben krem ve göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak bazilarinda çok işe yaramış bazıları hiç kullanmamis. Ben de duruma göre alırım dedim
Hepsine kulağımizi tikamamiz lazım. Herkesin bünyesi farklı. Kaldı ki sütümuz olmayadabilir. Hiçbir anne isteyerek emzirmeyeyim demez. Bir de bu durumu çok düşünmek de olumsuz etkiliyormus. Oluruna bırakalım. Bebeklerimiz için ne iyi ise o olsunAnladım canım inşallah bbol sutumuz gelir yara olmadan sutumuzu verir şimdiden bebemi sütüm yeter inşallah derdine düştüm yara olmasın die cevrede masallah herkes bı hikaye anlatıyor etkilenirmiyim soran yok ondan iyice tırstım araştırmalarda yım
Doru soluosun kuzum o anda dinlemem de daha şimdiden konu olmadık insanda buraya gelio hani ki komik yazılarda okurduk ya teyzeleri sütü fiskirirmis cidden saçma insanlardan konu buraya gelio tabi gelmeyede bilir mamada verebiliriz işte ben yapabileceğimi yapaim da o zamanlar dinlemem simdiden konuşanlara kendi hikayesini anlatanlara kiziorum benHepsine kulağımizi tikamamiz lazım. Herkesin bünyesi farklı. Kaldı ki sütümuz olmayadabilir. Hiçbir anne isteyerek emzirmeyeyim demez. Bir de bu durumu çok düşünmek de olumsuz etkiliyormus. Oluruna bırakalım. Bebeklerimiz için ne iyi ise o olsun
Canimm hamdolsun iyiyiz yavaş yavaş büyüyoruz
Bence aynı şey balım. Kızlar da yazmış gümüş kapaktan memnun olan da var olmayan da. Ben ucuna zeytinyağı ya da ayva çekirdeğini sürüp o kalkanı takmayı düşünüyorum.İşte bende anlamadım bunda yara olmasını engellio dio iyilestirio dio kafam karıştı ondan kuzum
Aynen aynen canım sütü de topluyormuş. Hem gümüş kapağı takınca iyice havasız kalacak. Hava alması daha iyi diyorlarMycey almakla çok iyi yapmışsın canım.bende onu yazacaktım şimdi.Tureed e Kardeşim yakın zamanda aldı hala kullanıyor hem göğüs yarasına iyi geldi hemde sütler içine birikiyor akmıyor dedi çok kullanışlıymış.gümüş kapağa boşuna bir sürü para vermiş oldu.bende ondan alacağım
İyi iyi maşallah maşallah canımCanimm hamdolsun iyiyiz yavaş yavaş büyüyoruz
Aynen canım.gümüş kapak hava almadığı için iyi değil dedi kardeşim de.o silikon kapaktan çok memnun kalmışBence aynı şey balım. Kızlar da yazmış gümüş kapaktan memnun olan da var olmayan da. Ben ucuna zeytinyağı ya da ayva çekirdeğini sürüp o kalkanı takmayı düşünüyorum.
Bir de yara konusu seni hiç korkutmasın öyle aylarca sürmüyor bildiğim kadarıyla. Sade ilk haftalar sıkıntı olursa onda da kalkanı takıp havalandırırız.
Aynen aynen canım sütü de topluyormuş. Hem gümüş kapağı takınca iyice havasız kalacak. Hava alması daha iyi diyorlar
İyi iyi maşallah maşallah canımdaima güzel haberler ile gelin inşallah
Evet daha mantıklı hava alması. Ay zaten eski sütyenleri kaldırmanın vakti de geldiAynen canım.gümüş kapak hava almadığı için iyi değil dedi kardeşim de.o silikon kapaktan çok memnun kalmış
24+1 bugün canım.benim baya bi şişti.oğlumda böyle değildim bu aylarda...2.çocukta daha çok kilo alınıyor diyorlardı doğruymuş.Evet daha mantıklı hava alması. Ay zaten eski sütyenleri kaldırmanın vakti de geldi
Dolabımdaki kıyafetlerim teker teker azalıyor30dan sonra daha çok şişiyor diyorlar o zaman neyin içine gircem çok merak ediyorum. Senin kaçıncı haftaydı canım
Ben çoktan kaldırdım. Eebebekten 3 tane emzirme sütyeni aldım. Onları kullanıyorum. Atlet de eşimle ortakEvet daha mantıklı hava alması. Ay zaten eski sütyenleri kaldırmanın vakti de geldi
Dolabımdaki kıyafetlerim teker teker azalıyor30dan sonra daha çok şişiyor diyorlar o zaman neyin içine gircem çok merak ediyorum. Senin kaçıncı haftaydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?