- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.401
Benim de 1 sabahlikli gecelik takımı bir de pijama takımım var. Normalde gecelik giymeyi pek sevmiyorum. Tek gecelik idare eder mi acaba? 2 takım daha pijama mi alsam yoksa bir gecelik bir pijama mi alsam karar veremedim.Şuan 1 adet pijama takımım ve sabahlıklı gecelik takım var. Sabahlığın içine 2-3 tane daha gecelik alırım. lcw da gördüm hamiler için. Birde kısa kol önden düğmeli alsam yeter herhalde artık.
Yaa sen doğum yapınca anlatırsın her şeyi detaylı lütfen ne eksik ne fazla artık.
Gerim gerim geriliyor karnım patlayacak gibiyim. Birde kaşınıyor ki sorma. Senin doktor bir tarih söyledi mi doğum için. Yoksa gelene kadar bekleyecek mi?
Evet neye alışırsa öyle gider diyorlar ama bakalım inşallah baby turco iyi gelir simdilik yenidogan onu aldım kuzenimde kullaniyor memnunBen de baby turco alacağım. Fiyat olarak uygun. Bir de çoğunlukla hangi marka ile başlarsan öyle gidiyor diyorlar. İkiz de olunca iyi hesap etmek lazim
Evet benim eltim de kullanıyor. Hatta sleepy kullanıyordu sonra baby turco ya geçti. Çok memnun.Evet neye alışırsa öyle gider diyorlar ama bakalım inşallah baby turco iyi gelir simdilik yenidogan onu aldım kuzenimde kullaniyor memnun
Biraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
Kuzum sakın şeker sonucunda 3 değer üstü diye stres yapmaBiraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
Pardon canım yaa karıştırdimAy alayım ozaman kuzum bide krem sursek emziremicez içime sinmixek yıka et bu daha mantıklı geldi direk alayım ozaman bu arada benim bebişim bı tane teyzesiikiz die suphelenmistik başta ama
Hiç canını sıkma.canim.tek.gobek çevresi biraz geri diye bir şey olmaz.Gelisim.gerligii anlamına gelmiyor ki bu.Gobuslu olmayacak demek ki bir hafta her zaman oynar.Benim genel olarak önde kafa ve göbek ekstra çok büyük diyor doktor asıl ben stres yapmayalım sorun mu var diye ama Inan yapmıyorum.Her şey olacağına variri Allah'tan tevekkül et kendini de oğlusunu da strese sokma hiç.Gor diğer gidişinde normal çıkacak herşey.Seker de zaten şeker var denilecek bir şey değil takipte olman Güzel olur tabi tedbir amaçlıBiraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
Şeker sonucuna takılmıyorum zaten canım normalde de beslenmeme dikkat eden biriyim. Bu doktora ilk defa gittim diğer doktorum zaten beslenmene dikkat et bi sıkıntı yok demişti diyetisyende öyle söyledi.Kuzum sakın şeker sonucunda 3 değer üstü diye stres yapma
Ayrıca artık büyüdüler normal ultrasonda ölçüm yapmak zor oluyor pozisyon uygun olmayabiliyor ekrana bile sığmıyolar
Detaylıya perinatologa gittin çok şükür hersey yolunda ister istemez takılıyoruz ama stres yapmamak lazım erken doğumu çıkar aklindan
Haftaya kadar çok symtres yapacaksan istersen yarın tekrar başka doktora git kendini yıpratma inan pozisyon çok etkiliyor.Şeker sonucuna takılmıyorum zaten canım normalde de beslenmeme dikkat eden biriyim. Bu doktora ilk defa gittim diğer doktorum zaten beslenmene dikkat et bi sıkıntı yok demişti diyetisyende öyle söyledi.
İnşallah pozisyondandir bi sıkıntı olsa zaten beni tekrar perinatoloji doktoruma yönlendirirdi diye düşünüyorum sadece haftaya tekrar gel bi daha bakalım dedi ister istemez strese sokuyorlar işte canım
İnşallah canım simdide bu korku sardı inşallah hepimiz yara olmadan bol sutumuz olur bebelerimizePardon canım yaa karıştırdimBen memnundum hep nemli tutuyor yumuşak kalıyor göğüs ucu.Sen de memnun kalırsın inş
Çok şükür bugünlere sorunsuz geldim ama işte takılıyor insan hayırlısı ile güzel sonuç alırım inşallah oyle tabi hersey olacağına varır Rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu yaşıyoruz geriden gelirse erken doğum olursa falan stres yapıyorum canım bakalım yarın başka yere gidicem o ne diyecek haftayada dünkü doktor tekrar çağırdı hepimiz hayırlı haberler alıp vakti zamanında sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallahHiç canını sıkma.canim.tek.gobek çevresi biraz geri diye bir şey olmaz.Gelisim.gerligii anlamına gelmiyor ki bu.Gobuslu olmayacak demek ki bir hafta her zaman oynar.Benim genel olarak önde kafa ve göbek ekstra çok büyük diyor doktor asıl ben stres yapmayalım sorun mu var diye ama Inan yapmıyorum.Her şey olacağına variri Allah'tan tevekkül et kendini de oğlusunu da strese sokma hiç.Gor diğer gidişinde normal çıkacak herşey.Seker de zaten şeker var denilecek bir şey değil takipte olman Güzel olur tabi tedbir amaçlı
Öyle yapicam canım doktorda pozisyondan dedi o yüzden 2 kere baktım dedi haftaya tekrar bakalım dedi ilk geri çıktı ikincide normal dedi ama işte gelde bana anlat bunuHaftaya kadar çok symtres yapacaksan istersen yarın tekrar başka doktora git kendini yıpratma inan pozisyon çok etkiliyor.
Kesinlikle sıkıntı görse dediğin gibi perinatologa yollardı.Şeker sonucuna takılmıyorum zaten canım normalde de beslenmeme dikkat eden biriyim. Bu doktora ilk defa gittim diğer doktorum zaten beslenmene dikkat et bi sıkıntı yok demişti diyetisyende öyle söyledi.
İnşallah pozisyondandir bi sıkıntı olsa zaten beni tekrar perinatoloji doktoruma yönlendirirdi diye düşünüyorum sadece haftaya tekrar gel bi daha bakalım dedi ister istemez strese sokuyorlar işte canım
Evet canım Rabbim korusun bebeklerimiziKesinlikle sıkıntı görse dediğin gibi perinatologa yollardı.
Canım o anda pozisyonla alakalıdır endişe yapma strese sokma kendini hareketli olduğundada olcemiolar pozisyonda da çok haklısın en ufak bişe duydumuzda aklimiz orda kalio ama sonra bak bidaha gittiğinde diceksin boşuna uzmusum kendimi oğlusun gayet iyi annesi.Biraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
İnşallah canım maşallah hareketleri iyi paşamın 2 gündür daha yukarda hissediyorum hayırlısı bakalım canım diğer herseye iyi dedi rahim ağzına falanda çok şükürCanım o anda pozisyonla alakalıdır endişe yapma strese sokma kendini hareketli olduğundada olcemiolar pozisyonda da çok haklısın en ufak bişe duydumuzda aklimiz orda kalio ama sonra bak bidaha gittiğinde diceksin boşuna uzmusum kendimi oğlusun gayet iyi annesi.
Şükür kuzum pozisyonla alakalı dir bak bizim her duygu muzu hissediolar boşuna üzme canim benim oğlusun iyi yeride rahat e herşeye de bakmışlar şükür kuzum için rahat etmesse git baska bı yere ama bence o an pozisyondan olcememistir benimde yukarda baya göbek deliğimin üstünde baya senin tabi daha da yukarı çıkmıştır oğlusunİnşallah canım maşallah hareketleri iyi paşamın 2 gündür daha yukarda hissediyorum hayırlısı bakalım canım diğer herseye iyi dedi rahim ağzına falanda çok şükür
Yarın gidicem yine canım kilosunu da söylemedi doktor sordum sağlığı ve gelişimi önemli dedi onada ayrıca sinir oldum. Benim ki genelde asagidaydi 2 gündür göbek deligimin oralardaŞükür kuzum pozisyonla alakalı dir bak bizim her duygu muzu hissediolar boşuna üzme canim benim oğlusun iyi yeride rahat e herşeye de bakmışlar şükür kuzum için rahat etmesse git baska bı yere ama bence o an pozisyondan olcememistir benimde yukarda baya göbek deliğimin üstünde baya senin tabi daha da yukarı çıkmıştır oğlusun
Ben göğüs kalkanı aldım mycey in. Kullanamazsam diğerlerine boşuna para vermeyim diye.Kızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Balım kızlar da yazmış sıkma canını erken doğum falan aklına getirme. Her şey çok güzel olacak inşallah. Pozisyondan ölçüm yapamamıştır. Garanti olsun diye çağırmıştır. Ben detaylıya gittiğimde Dr ölçümleri yaptı yine biraz ara verelim son kontrolümü yapayım dedi. O sırada bebiş döndü tabi gittik ultrasonda baktı. İyi ki ölçüm yapmışız bu pozisyonda hayatta ölçülemezdi dedi. Yani Onlar için bebeğin her hareketi çok önemli sonuçta elektronik cihaz içine girip bilemezler. O yüzden istedikleri pozisyon olmalı ki net sonuç alabilsinlerBiraz canım sıkkın canım haftaya tekrar gidicem detaylı ölçüm yaptı doktor haftası ile uyumlu mu diye hersey iyi çok şükür sadece karın çevresinden emin olamadık 2 kere ölçüm yaptı ilkinde geri çıktı sonra uğraştı biraz tamam şimdi iyi dedi pozisyonu ile alakalı tam net ölçemedim dedi paşam 2 büklüm gibi duruyormuş karın bölgesi katlı olduğu için tam ölçemedi strese soktu beni yani haftaya gel tekrar bakalım dedi yarında başka hastaneye gidicem bugün gidecektim pozisyonu aynıysa yine tam ölcemez diye yarın gidicem ayrıca şeker yüklemesi testime tekrar baktı sınırın 3 değer üstü diye diyetisyene yolladı diyetisyen iyi ama biz düzene sokalım dedi beraber liste yaptık zaten kilo alımım beslenmem iyi diyetisyen de sen dikkat ediyorsun belli bunu sıkıntı yapma dedi öyle yani zaten diyet işi değilde diğer durum kafama takıldı erken doğuma alırlar falan diye korkuyorum ben doktoru beklerken bi kadında 38 haftalıkmış bebeğin gelişimi 35de kalmış kadını doğuma aldılar hayırlısı bakalım boşa stres yapıyorum ama yine kafama takmadan yapamıyorum
Kalkandan bende aldım ama bu gümüş kapakla ilgili çok güzel seler okudum ondan onuda Alcam kuzum yara olmamasi için misBen göğüs kalkanı aldım mycey in. Kullanamazsam diğerlerine boşuna para vermeyim diye.
Balım kızlar da yazmış sıkma canını erken doğum falan aklına getirme. Her şey çok güzel olacak inşallah. Pozisyondan ölçüm yapamamıştır. Garanti olsun diye çağırmıştır. Ben detaylıya gittiğimde Dr ölçümleri yaptı yine biraz ara verelim son kontrolümü yapayım dedi. O sırada bebiş döndü tabi gittik ultrasonda baktı. İyi ki ölçüm yapmışız bu pozisyonda hayatta ölçülemezdi dedi. Yani Onlar için bebeğin her hareketi çok önemli sonuçta elektronik cihaz içine girip bilemezler. O yüzden istedikleri pozisyon olmalı ki net sonuç alabilsinlersıkma canını sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?