- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.381
Sanki ebebekte daha uygundu ikilisi yanlış görmediysem
Yenidogan almıştım dahada almadım neyle devam edeceğim bilmiyorumİyi yapmışsın canımbende 3 numara bebek bezlerine bakıp favorilere ekliyordum indirime girerse stok yapayım. Sen hiç aldın mı
Hiç hatırlamıyorum canım bunu da hapymom da yazmışlar da bende gruba da atayım dedimSanki ebebekte daha uygundu ikilisi yanlış görmediysem
Ben Sleepy aldım canım 2 numaradan şimdi 3 alayım diyorum ama aslında dediğin gibi ne alacağımı bilmiyorum.Yenidogan almıştım dahada almadım neyle devam edeceğim bilmiyorum
Sen hangi marka almıştın cnm
Evet baby turco molfix ve canbebe arasındayım bende çevremde kullanıp memnun kalan varHiç hatırlamıyorum canım bunu da hapymom da yazmışlar da bende gruba da atayım dedim
Ben Sleepy aldım canım 2 numaradan şimdi 3 alayım diyorum ama aslında dediğin gibi ne alacağımı bilmiyorum.
Sleepy den memnun olan da var isyan eden de bilemedim ya.
Aslında alsam elimde patlamaz satışa çıkarırım satarım diye düşünüyorum
Molfix uyguna bulursam ondan alabilirim bak 3 numara
Aynen canbebe de olabilir. Migrosun bezi ile canbebe aynı firmaya aitmiş galibaEvet baby turco molfix ve canbebe arasındayım bende çevremde kullanıp memnun kalan var
Aa öylemiymis bilmiyordumAynen canbebe de olabilir. Migrosun bezi ile canbebe aynı firmaya aitmiş galiba
Malesef onu da vermiyorlar.Eskiden hem söyler.hem verirlerdi artık.vermiyorlarSizede maaşallah annesibana nst için bişey demedi verdiği ultrason kağıdında boy kilo yazar aslında
İdare eder canım.
Ah kuzum yaİdare eder canım.
Hayatımın tek güzelliği içindeki hareketler...
Kalbimin atmasını sağlayan, yaşama bağlayan.
Takipteyim sessiz sessiz okuyorum öyle forumu.
Aynen canım goon markaya da iyi diyorlar ama bilemedim karar veremiyorum halaAa öylemiymis bilmiyordum
Canim benimİdare eder canım.
Şuan 1 adet pijama takımım ve sabahlıklı gecelik takım var. Sabahlığın içine 2-3 tane daha gecelik alırım. lcw da gördüm hamiler için. Birde kısa kol önden düğmeli alsam yeter herhalde artık.Sabahlıklı takımı cekım ıcın koyucam canım dıgerlerınıde biri uzun biri kısa bide gecelık olarak koydum 2 aksam olarak kalırsam diye bide bu ara epey bavul hazırlıcam diye arastırma yapıyorum ılk etapta sezeryan dan cıkınca o gun cok usunuyormus yelek falan koyun hatta demısler hep sonrasında da lohusa teri diye bısey varmıs cok terletıyormus hani herkez sey yazmıs su gibi terledim hep eve nasıl gelip dus alıcam dıye dusundum duramadım yazmıslar bende o yuzden bende fazla koyayım dedim bide benım soyle bı sıkıntım var canım bulundum ilde degılde ılcede doğum yapıcam bize 1 saat uzak sımdı buyuk sehırde yasayanlar İcin bu cok normaldir ama ben kucuk bı ilde yasıyorum bize o bile uzak oldugu ıcınbısey olur da lazım olursa gidip gelmesi olsun istemiyorum artık fazlası geri gelır
Cok tesekkur ederız canim daha guzeller sızın olsun artık yavastan ben derleme toplama yapmaya baslıyorum bavulu yakın zamanda liste gelır
canım niye idare eder dedin.. üzgün olma lütfen.İdare eder canım.
Aynen aynen canım al sen hem biraz daha yaza gelıyor hem cok terlersın sıcakta hemde kullanırsın zaten en basta gecelık lerı biz evlerde de cok kullanırız yazın rahat ederiz diye dusunuyorum ıkı usakla yazın heryer acık yatarız artıkŞuan 1 adet pijama takımım ve sabahlıklı gecelik takım var. Sabahlığın içine 2-3 tane daha gecelik alırım. lcw da gördüm hamiler için. Birde kısa kol önden düğmeli alsam yeter herhalde artık.
Yaa sen doğum yapınca anlatırsın her şeyi detaylı lütfen ne eksik ne fazla artık.
Gerim gerim geriliyor karnım patlayacak gibiyim. Birde kaşınıyor ki sorma. Senin doktor bir tarih söyledi mi doğum için. Yoksa gelene kadar bekleyecek mi?
Benim var almıştım ilk digumda 8 ay yaralarla uğraştık ne kullandiysam geçmesi.İkicide aldım iyi ki dedim.Cok çekmiş biri olarak çok memnun kaldım.Doguma bir hafta kalan kullanmaya başlayın diyorlar ama ben iki hafta kala başlamıştım.Kiminin pek yarası olmuyir ama senin ikiz yara olma ihtybiraz daha yüksekKızlar ya göğüs ucu krem alicaktim iki ay önce yine alırım ama bu gümüş kapağı çok ovuolar her yerde de karşıma cikio onuda iki ay önce kullanmışlar alan oldu mu
Ay alayım ozaman kuzum bide krem sursek emziremicez içime sinmixek yıka et bu daha mantıklı geldi direk alayım ozaman bu arada benim bebişim bı tane teyzesiBenim var almıştım ilk digumda 8 ay yaralarla uğraştık ne kullandiysam geçmesi.İkicide aldım iyi ki dedim.Cok çekmiş biri olarak çok memnun kaldım.Doguma bir hafta kalan kullanmaya başlayın diyorlar ama ben iki hafta kala başlamıştım.Kiminin pek yarası olmuyir ama senin ikiz yara olma ihtybiraz daha yüksek
Ben de baby turco alacağım. Fiyat olarak uygun. Bir de çoğunlukla hangi marka ile başlarsan öyle gidiyor diyorlar. İkiz de olunca iyi hesap etmek lazimEvet baby turco molfix ve canbebe arasındayım bende çevremde kullanıp memnun kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?