Guatr ile gebelikkk!!!

Ben gebe değilim ama gebe olsam da devam edecekmisim tsh bakilcakmis hemen gebelik ogrenilince ben de nodul de var çünkü :( sabah ac karnina aliyorum bir kere yarim saat yemek yememek gerekiyo.
Kesinlikle öyle, gebe kaldığın vakit birakman hatta daha kötü etki ediyor çok çok geçmiş olsun inşallah en yakında zamanda hormonların normal seviyesine döner ❤️

Kac cikiyor degerin benim antikor biraz yuskekti ama digerleri normal aralikta ama yukselme yatkinligi var dedi doktor
Bende tiroid bezlerinde yapısal bozulma var dedi bu arada normalde hiç böyle bir sorunum yoktu 2 ayda hipertiroidi oldum kaynanamdan dolayı çok şey yaşadım sonra üzerine düşük yaptım Ocak ta ardından Türkiye'ye döndüğümde tesadüfen öğrendim bu arada yeni bir kimyasal gebelik de geçirdim şuan gidiyor hatta küçüğüm hayırlısı olsun inşallah.

Eklentiler

• 1000015402.webp
    1000015402.webp
    21 KB · Görüntüleme: 11
Bende tiroid bezlerinde yapısal bozulma var dedi bu arada normalde hiç böyle bir sorunum yoktu 2 ayda hipertiroidi oldum kaynanamdan dolayı çok şey yaşadım sonra üzerine düşük yaptım Ocak ta ardından Türkiye'ye döndüğümde tesadüfen öğrendim bu arada yeni bir kimyasal gebelik de geçirdim şuan gidiyor hatta küçüğüm hayırlısı olsun inşallah.
Cok gecmis olsun :( kimse icin kendini üzme. Sen değerlisin unutma bunu önce kendini düşün her zaman bu beden bize Allah'ın emaneti, Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

Cok gecmis olsun :( kimse icin kendini üzme. Sen değerlisin unutma bunu önce kendini düşün her zaman bu beden bize Allah'ın emaneti, Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun
İnşallah canım Allah hepimize sağlık huzur versin. Umuyorum ki senin de benim de ve bizim gibi olan bir çok kişi de anneliği tadar ❤️

Merhabalar kanda TSH 4.85 çıktı doktorum normale göre değer iyi ama gebelik istediğin için onu dusurmemiz lazım dedi yani bitkilesel yollarla nasıl dusurebilirim bilgisi olan yazabilirmi lütfennnn
Bitkisele gerek yok 25 ya da 50 lik bi ilaç verir
Benim de gebeliğe engel demişti hatta olsa da riskli olur demişti 4 küsürdü
Hamilelikten önce düşürdük 1-2 arasına
Hamileyken de kullandım ilacı
Direk yükseldi çünkü
Bitkiselle uğraşma ilacı iç kurtul 🥰

Direk yükseldi çünkü
Benimde tsh 4 küsür bu gebeliğe engel mi yani

Benimde tsh 4 küsür bu gebeliğe engel mi yani
Doktorlar gebelik öncesi ve gebelik boyunca 1 ile 2 arası turmaya çalışıyor
Yüzde yüz engel değil ama hamile kalır kalmaz tsh yükseliyor çoğu kişide. Bu sefer de risk oluyor işte
Bnim 4 küsürdü 2,1 e düştü hamile kaldım
Daha adetim gecikmeden öğrendim
Tam adet günümde 3,5 olmuştu tsh
Çünkü zaten yükselmeye meyilliydi

Doktorlar gebelik öncesi ve gebelik boyunca 1 ile 2 arası turmaya çalışıyor
Yüzde yüz engel değil ama hamile kalır kalmaz tsh yükseliyor çoğu kişide. Bu sefer de risk oluyor işte
Bnim 4 küsürdü 2,1 e düştü hamile kaldım
Daha adetim gecikmeden öğrendim
Tam adet günümde 3,5 olmuştu tsh
Çünkü zaten yükselmeye meyilliydi
Şimdi yorumlara baktım zaten 4 küsür çok yüksek değilmiş düşürülebilirmiş galiba

Şimdi yorumlara baktım zaten 4 küsür çok yüksek değilmiş düşürülebilirmiş galiba
Çok kolay düşer 10 günde bile düşer ama endokrinoloji doktoruna gideceksiniz asıl alanı orası. Ultrasında da bakıyor boğazınıza.
Düşmesine düşer de ilaç sürekliliği önemli
Tembellik varsa tiroidlerde benim gibi, ilaç devamlılığı ister.

Direk yükseldi çünkü
Ya adı ne ilacın 25 lik alsam

Evet oyle
Çok kolay düşer 10 günde bile düşer ama endokrinoloji doktoruna gideceksiniz asıl alanı orası. Ultrasında da bakıyor boğazınıza.
Düşmesine düşer de ilaç sürekliliği önemli
Tembellik varsa tiroidlerde benim gibi, ilaç devamlılığı ister.
Ya gittim gitmedim degilki ama saçma bir doktordu ben guatr için gittim o bana d vitamini yazdı gönderdi tamam olabilir ama iyi veya kötü bile demedi

Arkadaşlar benim TSH böyle çıkmış da bu kaç demek oluyor ben anlamadım turkiyedeyken baktirmistim hipertiroidi dedi doktor gerekli ilaçları aldım kullanıyorum da hiç aklıma gelmedi kaç olduğunu sormak şuanda da yurtdışındayim. Bu sonuçtan anlayan var mı yani tsh kaçmış bilen

Eklentiler

• 1000015402.webp
    1000015402.webp
    21 KB · Görüntüleme: 6
Biz ne kdr vermeye calissakta pcos daha çok aldiriyor heleki vitaminler hem siskinlk hem kilo yapıyor
Ebrarcım merhaba tahlil sonucum tsh 11 çıktı çok mutluyum 15-20 arası asla düşmüyordu dereotuna yeni başladım devam edeceğim daha hızlı ve daha güzel bir düşüş olcak inşallah inanıyorum

Ebrarcım merhaba tahlil sonucum tsh 11 çıktı çok mutluyum 15-20 arası asla düşmüyordu dereotuna yeni başladım devam edeceğim daha hızlı ve daha güzel bir düşüş olcak inşallah inanıyorum
Canım sen ilaç kullanmıyor musun ben değerim düşünce hamile kalmıştım ilaçla değer daha kolay düzene girer 🙏🏻

Back
X