Guatr ile gebelikkk!!!

Merhaba, bende de hipertiroidi var ve thyromazol kullanıyorum 5 mg günde 2 adet alıyorum. Merak ettim siz günde kaç kere içiyorsunuz? Bir kere birinin gebelikte 6 kadar kullandığını okumuştum
Bu arada 25 mcg aliyorum mg daha fazla mcg daha az oluyormus :) 1 mg : 1000 mcg diye biliyorum

Hiç fark etmez ne zaman istersen yiyebilirsin ve bol bol su iç doktor öyle demişti bana🙂
Sen yazdıktan sonra hemen dereotu ve ceviz aldım ikisini de kıyıp 1 kase yoğurda koyup sabah akşam tüketme niyetindeyim çok teşekkür ederim

Umarım gönlünce olur ve işe yarar eğer düşerse bana mutlaka bildir ve çok mutlu olurum ise yararsa
İnşallah unutmazsam eğer yazacağım yarın doktora gideceğim dahiliye tahlil vereceğim böyle olması iyi oldu başlangıçta tsh kaç bilmiş olurum hemm

Ya gercektenmi çoğu kişi onun sayesinde hamile kaldığını söylüyor kist falan yapmamistir umarim

Ya gercektenmi çoğu kişi onun sayesinde hamile kaldığını söylüyor kist falan yapmamistir umarim
Zaten halihazırda pcosum kist yok diyor doktorlar ama oluştuysa varsa da gider diye düşünmüştüm ama fayda sağlamadı bana , tabii fayda sağladığı çok insan var o umutla yaptım

Zaten halihazırda pcosum kist yok diyor doktorlar ama oluştuysa varsa da gider diye düşünmüştüm ama fayda sağlamadı bana , tabii fayda sağladığı çok insan var o umutla yaptım
Bende denemeyi düşünüyorum ama her insan vücuduna görevde degisiyor aslında bende de pcos varda kilo verirsem geçeceğini söylemişti doktor

Benimde yumurta tembelliği klomen kullanmaya başladım bu hafta..
Bende de var ama ben ısrar ve inatla ilaç kullanmıyorum egzersiz ve yeme düzeniyle ortadan kaldırmaya çalışıyorum faydası biraz oldu Mfk takviyelerine de başladım o takviyeler çok daha hızlı fayda gösterdi farklı şeyler yaşadım

Ben ilaç olarak yumurta kalitesi için sitolart kullanıyorum ve onun dışında sadece vitamin başka bı ilaç kullanmıyorum bende ve 3 aydır kullanıyorum ilaçları bıktım artık
Bende de var ama ben ısrar ve inatla ilaç kullanmıyorum egzersiz ve yeme düzeniyle ortadan kaldırmaya çalışıyorum faydası biraz oldu Mfk takviyelerine de başladım o takviyeler çok daha hızlı fayda gösterdi farklı şeyler yaşadım

Ben ilaç olarak yumurta kalitesi için sitolart kullanıyorum ve onun dışında sadece vitamin başka bı ilaç kullanmıyorum bende ve 3 aydır kullanıyorum ilaçları bıktım artık
Benim açımdan zaten hayat kalitem tiroit pcos vs düşük üstüne doktor ilaç dha da yıpranmak istemiyorum mfkda 3ncü ayım bitiyor ilk ay 22 günü geçti reglim simsiyahtı 2nci ay daha kısa ama simsiyahtı ve ben yıllardır böyle regl sökülme yaşamıyordum şok oldum ama bilmediğim ne varsa gittiğini hissettim

Back
X