Guatr ile gebelikkk!!!

Benim açımdan zaten hayat kalitem tiroit pcos vs düşük üstüne doktor ilaç dha da yıpranmak istemiyorum mfkda 3ncü ayım bitiyor ilk ay 22 günü geçti reglim simsiyahtı 2nci ay daha kısa ama simsiyahtı ve ben yıllardır böyle regl sökülme yaşamıyordum şok oldum ama bilmediğim ne varsa gittiğini hissettim
mfk dan hamile kalabildiniz mi

tsh etkiliyor mu bu kadar ya ben troidleri aldirdim ameliyatla hergun ilac iciyorum

Doktorlar gebelik öncesi ve gebelik boyunca 1 ile 2 arası turmaya çalışıyor
Yüzde yüz engel değil ama hamile kalır kalmaz tsh yükseliyor çoğu kişide. Bu sefer de risk oluyor işte
Bnim 4 küsürdü 2,1 e düştü hamile kaldım
Daha adetim gecikmeden öğrendim
Tam adet günümde 3,5 olmuştu tsh
Çünkü zaten yükselmeye meyilliydi
Peki bu seviyeye ne kadar zamanda düştü hangi ilacı kullanıyrodunuz.
Benim tsh 5.6 cıktı. 😞 bugün ilaca başladım. Bu ay korunup korunmmaa konusunda bile kararsızım riskli olursa diye

Doktorlar gebelik öncesi ve gebelik boyunca 1 ile 2 arası turmaya çalışıyor
Yüzde yüz engel değil ama hamile kalır kalmaz tsh yükseliyor çoğu kişide. Bu sefer de risk oluyor işte
Bnim 4 küsürdü 2,1 e düştü hamile kaldım
Daha adetim gecikmeden öğrendim
Tam adet günümde 3,5 olmuştu tsh
Çünkü zaten yükselmeye meyilliydi
Benim TSH 0 veya daha küçük bir değer çıktı ilaç kullanıyorum ama ilk ay sonunda kan verdiğimde hala değişmediğini gördüm. Tiroid ile ilgili ilaçlar 1 aydan sonra etkisini belli ediyor diye okudum acaba sizin bir fikriniz var mı bir de gebe kalabildim ben bu TSH ama kimyasala döndü bunun yükselmesi için yandan nasıl destekleyebilirim acaba

Benim TSH 0 veya daha küçük bir değer çıktı ilaç kullanıyorum ama ilk ay sonunda kan verdiğimde hala değişmediğini gördüm. Tiroid ile ilgili ilaçlar 1 aydan sonra etkisini belli ediyor diye okudum acaba sizin bir fikriniz var mı bir de gebe kalabildim ben bu TSH ama kimyasala döndü bunun yükselmesi için yandan nasıl destekleyebilirim acaba
Sizin fazla çalışıyor demek ki tiroidler
Yüksek çıkanın da az çalışıyor demek oluyor
O yüzden bilmiyorum benim kısa bi sürede düşmüştü

Canım sen ilaç kullanmıyor musun ben değerim düşünce hamile kalmıştım ilaçla değer daha kolay düzene girer 🙏🏻
İlaçla kaç zaman sonra düzene girdi yani kaç güne yada kaç ayda bende de var tiroid dört buçuk idi beş buçuk olmuş gebelik için iki buçuk olması gerekmiş yumurtlama göremiyordum hiç ilaç kullandığım ay yımurtlama gördüm şükür ama yeni başladım sayılırdı hemen etki ediyor mu ilaç

İlaçla kaç zaman sonra düzene girdi yani kaç güne yada kaç ayda bende de var tiroid dört buçuk idi beş buçuk olmuş gebelik için iki buçuk olması gerekmiş yumurtlama göremiyordum hiç ilaç kullandığım ay yımurtlama gördüm şükür ama yeni başladım sayılırdı hemen etki ediyor mu ilaç
6 haftada düzene girdi benim düzenli kullanın mutlaka sabah aç karnına 🤲🙏🏻

Benim 1.6 cikti refereans drgerinin arasinda. Hamile kalmak icin tam 2.5 mu olmasi gerekiyor

Benim 1.6 cikti refereans drgerinin arasinda. Hamile kalmak icin tam 2.5 mu olmasi gerekiyor
Aslında iyi gibi çok bir şey yok ama evet ben hamileyken de hep 2.5 de tuttular ayarı şimdi de hamile kalmak için yine öyle dediler

Back
X