Guatr iin yaplabilinecek doal tedaviler... Yardm edin

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
mrb arkadaşlar benim guatrm var ve birgün ilaç almayı unuttuğumda diğer gün çok kötü oluyorumm bana yardım edinn

cok gecmis olsun arkadasim
bendede var guatr benimki cok byük ve cok iltihapliymis ama ameliyat yapmiylar ilacla tedavi ediyolar
bende gündüezlei hic bi sorun olmuyo sadece cok sinirliy oluyorum ama geceleri sanki biri boynumu sikiyo gibi zor uyuyorum zor yutkunuyorumm
senin ne gibi sikayetlerin var???

canım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum
benim teyzemde de aynı hastalık çıktı ve ona yılan balığı yemesini tavsiye ettiler deniyen kişi kesinlike yok etiğini söylüyo bikaç yemeden sonra
teyzemde deniyecekti yılan balığını
kızartılıp yeniyormuş sormadım yedimi yemedi nasıl bi faydası olmuş mu bilmiyorum bu yüzden açıklayıcı olamıyorum
sadece bukadar duyduğumu yazayım istedim bende
tekrar geçmiş olsun canım

mrb perii geçmiş olsun.guatr bende de var ama bendeki mültinodüler hashimato.ben bu hastalıktan dolayı menopoza girmiştim ama kürlerle düzeldim.sana da tavsiye ederim dereotu kürünü.ben halen yapıyorum.aç karna günde 3 kere.bu kür sayesinde hapı bıraktım ve menopozdan kurtuldum.yani tahlillerim normal çıkıyor artık.bir de hangi guatr var bunu çok iyi bilmen gerekiyor.yavaş mı çalışıyor hızlı mı nodül var mı hashimato var mı bunlar çok önemli.yavaş da çalışsa hızlı da çalışsa dereotu kürü çok iyi geliyor.hormonları dengeliyor.ama küre başladıktan kısa bir süre sonra tahlil yaptır.etkisini kısa bir süre sonra gösterebiliyor.

cok gecmis olsun arkadasim
bendede var guatr benimki cok byük ve cok iltihapliymis ama ameliyat yapmiylar ilacla tedavi ediyolar
bende gündüezlei hic bi sorun olmuyo sadece cok sinirliy oluyorum ama geceleri sanki biri boynumu sikiyo gibi zor uyuyorum zor yutkunuyorumm
senin ne gibi sikayetlerin var???

canım benimde sinirlilik çok olyoo annemii nerdeyse hırpalayacaktım çok öfkeleniyorum bide tabi yutkunma prlobemimde var benim doktorum hiç ameliyatttan bahsetmediii

arkadaşlar çok sağolun gerçektenn bi kaç kere araştırma yaptım ama hepsi zor bulacağım şeyler bu yüzden hiç denemedim bilee ama sizin söylediğiniz şeyler gayet uygun tşk ediyorum hepnize öpüyorummm kocaman

X