ama benım kanser mıktarım cok kucuk cooook kucuk doktorum 6 ayda bır ultrasyon ıstıyorNeden bir sene sonra tekrar ameliyat anlamadim ilk ameliyatini oldugunda sonuca gore ikinciyi yapmalimiydi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benım kanser mıktarım cok kucuk cooook kucuk doktorum 6 ayda bır ultrasyon ıstıyorNeden bir sene sonra tekrar ameliyat anlamadim ilk ameliyatini oldugunda sonuca gore ikinciyi yapmalimiydi ki
bu arada kızımın ısmı dua nurBelkide gerek kalmaz almana cnm dualarim seninle
ınsallah canım ınsallahcok sagol cok korkuyorum hakkımda hayırlsı pskolojım bozuldu ya kılon ne alemde ben veremıyorum acaba guatrdanmıBelkide gerek kalmaz almana cnm dualarim seninle
Cnm korkacak bisey yok buna inan Ben seni bilgilendirip rahatlatmak için yazmistim ama su an yazmasamiydimki diyorum (((((ama benım kanser mıktarım cok kucuk cooook kucuk doktorum 6 ayda bır ultrasyon ıstıyor
bende keske boyle bı konu acmasamıydımkı dıyorum :)Cnm korkacak bisey yok buna inan Ben seni bilgilendirip rahatlatmak için yazmistim ama su an yazmasamiydimki diyorum (((((
benımkıde zehırlı guatrdı ama ne oldugunu bılmıyorum bende 162 boyunda 85 kıloyum cok aldım veremıyorumSenin hipermi benimki hiper ilacin dozunu dusurunce Aldim biraz su an 170 cm boyum 61 kilo yum toroidin cok cesidi var Cnm benimki zehirli guatrdi
Zehirli Guatr varsa kilo alman zordur aslinda ilaci Kac iciyosun adi euthyrox mu?benımkıde zehırlı guatrdı ama ne oldugunu bılmıyorum bende 162 boyunda 85 kıloyum cok aldım veremıyorum
en son 7.11 cıktıGebe Kalmak için endokrine gorundunmu tsh t3 t4 Kac cikti cnm
ben nı genel cerrah takıp edıyor cnmGebe Kalmak için endokrine gorundunmu tsh t3 t4 Kac cikti cnm
evet euthyrox 200 ama kılo veremıyorum ne yaptımsaZehirli Guatr varsa kilo alman zordur aslinda ilaci Kac iciyosun adi euthyrox mu?
allah razı olsu canı ben cooook ıyı bır doktor buldum sukurıyı bır genel cerrah o takıp edıyor ılacın daha fazlasını veremem dıyor acaba neden yukselmıskı yarın onkolojı bolumnune gııtıgımde hersey oarda anlasılıcak bakalımCnm Benim tsh yükselmis cook noun için kilo almissin bence bi endokrinede gorun Ben tam 1 senedir hem kadin dogum hemde endokrine gidiyorum tsh 0.077 ama Benim baska sorunlarimda oldu Ben anlatsam sukredersin haline Lutfen moralini Bozma atom dedigin nedirki Allah baska dert vermesin Ben su an dr girdimde konusmayi unutuyorum o kadar set yasadimkii amaa bosveriyorum rabbi min dedigi olur sadece dua ediyorummm dua sukrediyorumm
Gebe degilsin Demi Cnm cunku gebe kaldiginda yukselebiliyoo yarin ins iyi haberlerle gelirsin Cnmallah razı olsu canı ben cooook ıyı bır doktor buldum sukurıyı bır genel cerrah o takıp edıyor ılacın daha fazlasını veremem dıyor acaba neden yukselmıskı yarın onkolojı bolumnune gııtıgımde hersey oarda anlasılıcak bakalım
amın cnmAllah'im yar ve yardimcin olsun dualarim senin icin ins Rabbim Kimseyi korktuguna ugratmasin ins
yok canım degılımGebe degilsin Demi Cnm cunku gebe kaldiginda yukselebiliyoo yarin ins iyi haberlerle gelirsin Cnm