• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guatr ameliyatı olanlar

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
merhaba kızlar ben bir bucuk sene önce guatr amleıyatı oldum pataolojım kuçuk bır kanser hucresı cıkmıs doktorum benı aldattı sacma sapan tedavıler oldum troıd bezlerımı tam almamıs tekrar amlelıyat olmam lazım ıyı bır dopktor buldum oda benı ommeydanı egıtım arastırma hastanesıne onkoloji bölümüne gonderdı onlar ne karar verırse uygulanacak sıze sorum benım durumumda olanlar varmı sonucu kanser cıkıp ne gıbı tedavıden cıktınız atom tedavısı falan olur dıye cok korkuyorum ne olur bır bılgısı olan varsa yardımcı olsun

Cnm merhaba bende iki kez ameliyat oldum ve arkasindan atom tedavisi gordum korkacak hicbirsey yok benimde sonucum tiroid ca idi o asamalari atlattim sukur sormak istedigin birsey olurs sorabilirsin cnm

Cnm merhaba bende iki kez ameliyat oldum ve arkasindan atom tedavisi gordum korkacak hicbirsey yok benimde sonucum tiroid ca idi o asamalari atlattim sukur sormak istedigin birsey olurs sorabilirsin cnm
BENIM ÖBUR DOKTORUM BUTUN BEZLERIMI ALMAMMAMIS PATOLOJI SONUCU KANSER CIKTIGI ICIN GERI KALAN BEZLERININDE ALINMASI LAZIMMIS BENIM MERAK ETTIGIM BENDEN KANSER HUCRESINI TEMIZLEMIS BEN GENEDE ATOM TEDAVSI GORURMUYUM NASIL BIRSEY EN COK ONDAN KORKUYORUM SEN AMELIYATTAN SONRA HAMILE KALDINMI

BENIM ÖBUR DOKTORUM BUTUN BEZLERIMI ALMAMMAMIS PATOLOJI SONUCU KANSER CIKTIGI ICIN GERI KALAN BEZLERININDE ALINMASI LAZIMMIS BENIM MERAK ETTIGIM BENDEN KANSER HUCRESINI TEMIZLEMIS BEN GENEDE ATOM TEDAVSI GORURMUYUM NASIL BIRSEY EN COK ONDAN KORKUYORUM SEN AMELIYATTAN SONRA HAMILE KALDINMI
Benimde aynen once yarisini almisti dr sonucun iyi cikma ihtimalini dusunerek sonuc temiz gelmeyince 1 ayin icinde 2 ameliyatimi oldum yasimin genc olduguni ve ilaca bagimli kalmamam icin once yarisini aldigini soyledi dr sonucta kotu cikinca onun ivin ikinciyi oldum sonrasinda atom tedavisi mutlaka goruluyo diye biliyorum riske girmemek icin en kucuk parcalarida yakmak icin atom veriyorlar cnm bende cok korkmustum bu durumda basindan gecen biriyle konusmak insani cok rahatlatiyor atom cokta kotu degil sadece bol bol su icmen ve banyo yapman gerekiyo icinden atmak icin daha sonrasinda gebe kalma sansin tabiki oluyo ben su an gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 aydir yani yeni

Benimde aynen once yarisini almisti dr sonucun iyi cikma ihtimalini dusunerek sonuc temiz gelmeyince 1 ayin icinde 2 ameliyatimi oldum yasimin genc olduguni ve ilaca bagimli kalmamam icin once yarisini aldigini soyledi dr sonucta kotu cikinca onun ivin ikinciyi oldum sonrasinda atom tedavisi mutlaka goruluyo diye biliyorum riske girmemek icin en kucuk parcalarida yakmak icin atom veriyorlar cnm bende cok korkmustum bu durumda basindan gecen biriyle konusmak insani cok rahatlatiyor atom cokta kotu degil sadece bol bol su icmen ve banyo yapman gerekiyo icinden atmak icin daha sonrasinda gebe kalma sansin tabiki oluyo ben su an gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 aydir yani yeni ato
Benimde aynen once yarisini almisti dr sonucun iyi cikma ihtimalini dusunerek sonuc temiz gelmeyince 1 ayin icinde 2 ameliyatimi oldum yasimin genc olduguni ve ilaca bagimli kalmamam icin once yarisini aldigini soyledi dr sonucta kotu cikinca onun ivin ikinciyi oldum sonrasinda atom tedavisi mutlaka goruluyo diye biliyorum riske girmemek icin en kucuk parcalarida yakmak icin atom veriyorlar cnm bende cok korkmustum bu durumda basindan gecen biriyle konusmak insani cok rahatlatiyor atom cokta kotu degil sadece bol bol su icmen ve banyo yapman gerekiyo icinden atmak icin daha sonrasinda gebe kalma sansin tabiki oluyo ben su an gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 aydir yani yeni

cnm atomu nasıl verıyorlar damardanmı yoksa odaya kapatıyorlarmıs

Atom aldiginda 1 gun hastanede kaliyosun ve 15 gun yalniz evde kaliyosun yada odada kaliyosun yedigin ve ictigin bardak ayri olmali ayrica tuvaletde ayri olsa cok iyi olur ama tek tuvalet varsa girdiginde bol bol yani coook su dokmelisinki senden sonra gireni etkilemesin bu domestos veya camasir suyuyla giden bisey degil sadece su suyu doktugunde radyoaktif maddeler suyla en dibe gidiyo bide benim ilk bes gunumde evde tuhaf degisik radyoaktif koku oluyo bu koku sonra sonra geciyo bide hergun carsaf degistirirdim ve carsaflari balkona koyardim once orda radyoaktif madde ucsun diye daha sonra yikardim cnm 15 gun sonra normale donersin ins cnm ama o madde 6 ayda yada 1 senede vucuttan tamamen yok oluyo o zamana kadar gebe kalamiyosun yasak

Ilac kullaniyorum normalde 175 aliyodum ama gebelik icin 150 aliyorum ibni sinada dc dr volkan genc ameliyatimi yapti cnm

Su andada ankara universitesi tip fakultesi nukleer tip takibimi yapiyo senede bir oraya gidip ultrason ve kan veriyorum

Atom aldiginda 1 gun hastanede kaliyosun ve 15 gun yalniz evde kaliyosun yada odada kaliyosun yedigin ve ictigin bardak ayri olmali ayrica tuvaletde ayri olsa cok iyi olur ama tek tuvalet varsa girdiginde bol bol yani coook su dokmelisinki senden sonra gireni etkilemesin bu domestos veya camasir suyuyla giden bisey degil sadece su suyu doktugunde radyoaktif maddeler suyla en dibe gidiyo bide benim ilk bes gunumde evde tuhaf degisik radyoaktif koku oluyo bu koku sonra sonra geciyo bide hergun carsaf degistirirdim ve carsaflari balkona koyardim once orda radyoaktif madde ucsun diye daha sonra yikardim cnm 15 gun sonra normale donersin ins cnm ama o madde 6 ayda yada 1 senede vucuttan tamamen yok oluyo o zamana kadar gebe kalamiyosun yasak
ne dıyosun yaaaaaaaaaaaaaa ınsallah gerek kalmaz

Bu arada atomu ilac seklinde veriyolar suyla alir almaz hizlica odana gidiyosun bir gun orda kaliyosun orda kaldigin surede cok su icmelisin ve kiyafet degistirmelisinki seni taburcu etsinler

Su andada ankara universitesi tip fakultesi nukleer tip takibimi yapiyo senede bir oraya gidip ultrason ve kan veriyorum
cnm benim anlamamdıgım benım kanser hucrem noktadanda kucukmus sag tarafımda az beze bırakmıs neden onun ıcın atom versınkı benım bır kızım var nasıl olur nasıl 15 gun kalacagım yalnız

Ins gerek kalmaz cnm anlatinca insan urperoyo ama tavsiyeler cok ise yariyo bende cogu kisiye sormustum ama sonra atom karinca gibi oluyosun

OTE="duaam, post: 36645854, member: 460781"]cnm benim anlamamdıgım benım kanser hucrem noktadanda kucukmus sag tarafımda az beze bırakmıs neden onun ıcın atom versınkı benım bır kızım var nasıl olur nasıl 15 gun kalacagım yalnız[/QUOTE]
Belkide sana gerek duymazlar cnm tamamini aldiysalar vermeyedebilirler benim oglum babanede kalmisti

Neden bir sene sonra tekrar ameliyat anlamadim ilk ameliyatini oldugunda sonuca gore ikinciyi yapmalimiydi ki

Bu arada atomu ilac seklinde veriyolar suyla alir almaz hizlica odana gidiyosun bir gun orda kaliyosun orda kaldigin surede cok su icmelisin ve kiyafet degistirmelisinki seni taburcu etsinler
bende 11 aydır bebbek ıstıyorum 1 yıl dahamı korunacagım offffffff offf cok korkuyorum

Back