- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
merhaba arkadaşlar. sizlerle aynı derde sahibim. 2 yıl önce tekrarlayan düşüklerim nedeniyle gittiğim doktorda öğrenmiştim. nodülümün olduğunu. 2,5 cm. kadardı. cerraha gidersem hemen ameliyat yapacağını ama endokrolojiye gidersem biyopsi yapıp takip edileceğini söylediler. kötü bir şey çıkar diye korkumdan gitmedim. sizinde dediğinizgibi dönem dönem sinirlenince boğululacak gibi oluyorum. birde bu araları ağrı yapmaya başladı gibi sanki. şuan 1 yaşında bebeğim var. ve ameliyattan çok korkuyorum. özelliklede kanserli bir şey çıkmasından. ne olur korkumu yenmeye yardımcı olun bana. neler yaşadınız,nasıl bir süreç beni bekliyor. ankarada tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı. bende artık kafamda çok büyütmeye başladım. ve bu düşünce beni çok rahatsız ediyo. bazen diyorum gideyim ne olacaksa olsun. kanserli çıkarsa uygulanan tedavi çokmu zor. saçlar falan dökülüyomu
Hayır hiç saç dökülmüyor..Keşke her kanser vakası tiroid kanseri kadar kolay atatılabilir olsa...O kadar korkutulacak bir şey değil...Aldırırsınız tiroid beziinizi sorun ortadan kalkar...Sadece hayatınız boyunca bulunması çok kolay ve ucuz olan minik hapları almanız gerekecek...:)