Gsten akan ste benzer beyaz sv

• Konu Sahibi Konu Sahibi =belgin=
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

=belgin=

Ziyaretçi
İyi günler benim göğsümün birinde yaklaşık üç yıldır süte benzer beyaz bir sıvı geliyor, belki de üç yıldan da fazladır, ben üç yıl önce fark etmiştim, 1 yıllık evliyim, hamilelik olmadı sizce bu normal mi? başına gelen var mı?

prolaktin hormonunuz yüksek olabilir bu hormonun yüksekliği gebeliğe engeldir benim süt gelmediği halde yüksek çıkmıştı

bende demir eksikliği var o nedenle demir vitamini almıştım daha sonra göğsümde sertlik hissettim bir de baktım süte benzer bir akıntı var, vitamin hapından olduğunu düşündüm ama üç yıldır var bu akıntı, hormon testi yaptırmam gerekiyor demekki neden sadece birinde oluyor acaba diye de düşündüğüm zaman korkum artıyor...

hamilelik olmadı dememin nedeni hamilelik olmamasına rağmen süt var demek istemiştim. henüz düşünmüyorum..

korkmana gerek yok prolaktin doktorun dediğine göre çok değişken bir hormonmuş stresle bile tavan yapabiliyomuş endokrinoloji yada kadın doğum uzmanına gidip test yaptırmanda fayda var

prolaktin hormonu hakında bilgi topluyorum, benimki stresten galiba :) ilginiz için tşk ederim..

prolaktin hormonu yükseldiğinde benimde gelmişti ama sonra düzeldi şimdi gelmiyor. demekki sizin hala yüksek doktora gitmeniz gerekiyor

bu bı arkadasımın basınaada geldı ozellıkle regl donemlerınde bekar ken goguslerınden sut akardı bu normalmıs ama doktor oyle demısdı kendısıne..

emziren kadınlara şunu yersen çok süt yapar falan derler ya bi düşündüm de önerdikleri ürünler benim en sevdiğim ürünler (mısır, kayısı suyu vs..) onların etkisi olabilir mi acaba :)

süt gelmesi iyi değil polaktin yüksektir bence de hormonlarına baktırmlısın..

doktora gidip test yaptırdım prolaktin 14.36 çıktı yani normal değerler arasında galiba.. acaba yanlış şartlarda ya da yanlış bir zamanda mı yaptırdım testi?

doktora gidip test yaptırdım prolaktin 14.36 çıktı yani normal değerler arasında galiba.. acaba yanlış şartlarda ya da yanlış bir zamanda mı yaptırdım testi?

merhaba,

normal prolaktin değerleri 5-20 ng/ml arasındadır, sizin değeriniz normal çıkmış. Prolaktin ölçümü için en uygun zaman sabah erken saatlerdir, sabah mümkün olduğunca erken saatte verilmesi gerekir, bir de önceki gün ve kan vereceğiniz sabah herhangi birşeye sinirlenmemeniz yani duygusal olarak sakin olmanız önerilir. Aç ya da tok olmak farkettirmez. Sonucunuzu doktorunuza gösterin, çünkü emzirme dönemi dışında meme ucundan süt gelmesi (galaktore) çoğunlukla prolaktin yüksekliği nedeniyledir. Eğer prolaktininizin normal aralıkta olduğu doğruysa, latent (gizli) hiperprolaktinemi denen durum olmuş olabilir ve doktorunuz bunun için sizden başka bir test isteyebilir. Geçmiş olsun,

Sevgiler,

merhaba canım geçen sene bende de benzer bi durum oldu sıvı geldi göğüs ağrımda vardı doktora gittim prolaktin yüksekti ve bu gebeliğede engel olan bir hormon acilen doktora git tedavisi çok kolay canım geçmiş olsun

canım benim değerimde sınırlar içinde üst sınıra yakındı hatırlamıyorumda şimdi doktor bana demiştiki bu değer senin bünyene fazla gelebilir yani normal denilen değerler içindede bünyeden bünyeye göre değişiyormuş drum bana normal olan sana normal olmayabiliyormuş ve iki ay hap kullandım bitti gitti
ben göğüsten şikayetim olduğu için genel cerraha gitmiştim gözğsümde kistte vardı her iki tarafta prolaktin kistede sebep olabilirmiş demişti doktor zaten hormon ilacını kullanınca geçmişti sende tekrar başka bir doktora görünebilirsin canım

hemen bi doktora gt gögüste süt oldg zmn cock olmzmş hormonlarnda bi sorun vardr gecms olsun

Uzun süre bende de vardı. Üstelik hamile kalmadığım ve çocuğum olmadığı halde. sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
benim bi tanıdığımın da başına gelmişti. onda iki göğüsten de süt geliyordu. doktor ihmal edip geç geldiği için kızmıştı. göğsünü süt gelsin diye keyfi sıkma demişti. ona da prolaktinin yüksek olduğundandır demişti. sonra ne yaptı bilmiyorum ama sen doktora görün derim.

Geçti tatlım şimdi bir şey yok. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…